Çekici biriyim dikkat çeken giysiler giyerim aşırı dekolte asla vermem ama mini etek vb giyerim. Erkeklerin amaçları hep cinsellik ve sanırım iyi erkekler de bu bana bakmaz deyip bana yazmiyorlar. S*KS yapmayı yaklaşık 1 yıldır bıraktım ama yine amaci cinsellik olanların dikkatini çekiyorum. Peki bu neden böyle oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu cinselliğe çok fazla takılmasanız mı artık? Erkek yani bu erkeklerin bir çoğu aynı amacı ciddi ilişki de olsa, iyi niyette olsa, kötü niyette olsa cinsellik istiyorlar. İstemeyenler de zaten evde ekrana devam. İnsan etkilendiği, beğendiği şeyi hep ister. Sen şimdi atıyorum greyfurt sevmiyorsun, nefret ediyorsun ya da ilgini çekmiyor alıp yiyor musun? :D Amacım cinsellik şart demek değil sadece çok fazla takılmayın ya yaşamak istiyorsan yaşarsın istemiyorsan yol verirsin ama evet bir çoğunun amacı cinsellik...
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle deyim geçmişte bende yaşadım sonucta cinsellik. Bana uyan bütünüyle beni tamamlayacak bir erkeğin bundan bahsetmesi sorun değil. Ama erkekte biliyor ona uygun olmadığımı ama sırf cinsellik için istiyor işte bu yanlış
Cevap sahibi+1 yılUyum başka bir şey ama bütünüyle seni tamamlayacak bir erkek bence yok zaten kimse tam anlamıyla aradığını bulamaz o kadar basit değil yani. Karşındaki insanla denersin baktın kafalar uymuyor ten uyumu olsa ne olur dersin yol verirsin. Ama dediğim gibi erkekler farklı ve basit varlıklar bir çoğu cinsellik konuşmadan, yapmadan nefes bile alamıyor. İlk günden cinsellik yaşamak isteyen adam belki uzun yıllar hayatında olacak bunu bilemezsin o yüzden cinsellik odaklı bakma karşındakini tanı tamam istiyor ama neden olmasın şuyu var buyu var de düşünerek şekillendir yani bilmem anlatabildim mi :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDikkat çeken vücudun varsa sevip değer verecek erkekler çekingen kalıp amacı cinsellik olan erkekler amacına ulaşmak için seni yatağa atmak istiyor. Dikkat çeken kıyafetler de senin cinsellik düşkünü olduğunu düşündürüp, sevip kıymet verecek erkekleri itiyor. Bu kadar kolay..
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Nedenini açıklayıp neden araman çok ironik. Sen disiligini on plana çıkartıyorsun, dolayısı ile cinsel bir beklenti ile geliyorlar. Tabii ki yüzünün güzelliğine , muhabbetine gelende vardır ama onu iyi analiz etmen lazım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında yanılıyorsunuz. Erkekler gerçek kadın isterler. Dişiliği de olacak, aklı, zekası, sadakati, tutkusu, arzusu, cesareti de olacak kadın dediğinizin...
02 Yorumla
Soran+1 yılAmcam 52 yaşına gelmişsin üniversitede o işler öyle olmuyor işte
- +1 yıl
Bliyorum üniversite de nasıl oluyor o işler. Bir inada, bir iddiaya, bir kumara, bir hırsa, bir sakıza, bir kadehe, bir yemeğe, bir ders kağıdına, bir not karşılığında ve daha neler neler. Hiç ağzımı açtırmayın benim. Hem ne olmuş 52 yaşında isem. Öldüm mü, mezardamıyım ben? Senden iyi koşarım, senden iyi zıplarım, senden iyi dans ederim, senden iyi bisiklete binerim, senden daha iyi yüserim, senden daha iyi sevişirim, senden daha dik ve mert dururum, senden daha akıllı ve olgunum. Daha sayayım mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇevrendeki insanlar yüzünden olabilir Sen zekâya önem veriyor gibisin Bir aydınlanma yaşamışsın tecrübelerine dayanarak
04 Yorumla
Soran+1 yılAslinda hep zeka konuşma ve üsluba dikkat ederim beni çeker ama zamanında hep soyle düşündüm amann nikahıma mi alicam yani gerçekten bana uyan benim kriterlerimde olanları hayatıma almadım. Evet daha sonra aydınlanma yaşadım ve artık gerçekten benim kriterime uyan kişilerle konuşuyorum. Gecmisimdeki insanlar bar alemi yapan insanlardi evet sevdim sevmedigim kimseyle sevgili olmadım. Ama bar insanı olanlar bana uygun değildi ama hep sey düşündüm daha gencim evlenecek halim yok evet hâlâ gencim ama su an bambaşka düşünüyorum. O tarz erkekleri istemiyorum bana uyan birini istiyorum.
- +1 yıl
Gece hayatı hızlı yaşam bir yere kadar İnan artık kafam hiç kaldırmıyor. İnsanlar beni yormaya başladığından beri kadın olsun erkek olsun mesafeliyim Yaş ve yaşadıkların insanı değiştirir 10 yıl sonra şimdikinden çok daha farklı biri olucaksın O yüzden evlenemem şunu yapamam bunu yapamam diye hiç düşünme Hayat planlandığın gibi değil geldiği gibi yaşanıyor. Tipi şekli yaşı ne olursa olsun sana saygı duymayan hiç bir insanı hayatına alma En önemli şey saygı ve anlayış gerisi bir şekilde çözülür
Soran+1 yılYok şu an evlenebilecegim tipte birini arıyorum bana uyan ama yazanlar genelde gece hayatı olan tipler evinden çok barda olan tipler
- +1 yıl
Dediğim gibi çevrendeki insanları değiştirmen gerekebilir. Evlenmek için acele etme henüz çok gençsin
+1 yılErkekler cinsellik ister bundan daha doğal bir şey yok ama normalde sohbet edebiliyorsanız anlasıp eglenebiliyorsaniz cinsel sohbet etmenin zararı yok bence
00 Yorumla
+1 yılSonuçta bakire değilsin bırakman bir şey değiştirmicek
08 Yorumla
Soran+1 yılEee ben bakireyim demedim yapmıyorum dedim sorana değilim diyorum zaten
- +1 yıl
Pişman olmuyor musun çoğu kişi bakire ister amacı ciddi ise tabi
Soran+1 yılHayır erkek yapıyor dimi sonucta yapan erkek de bir zahmet istemesin.
Soran+1 yılO denli bir kafa yapısına sahip bir erkekten uzak durmak tercihim. Allah o türlü cahil insanlardan korusun
- +1 yıl
Karşındaki bakir ise istemez muhtemelen
- +1 yıl
Peki😂
Soran+1 yılAyyy öyle mi çok üzülürüm tuh tuh tuh. 🙄😒
- +1 yıl
👍👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben çok güzel ve aşırı çekici kızlara yazmam. hoşlanırsam ayrı ama diğer türlü zaten bunların çok fazla konuştukları vardır deyip es geçiyorum. Böyle daha mutluyum
02 Yorumla
Soran+1 yılIste aslında öyle olmuyor. Seks için yazanlara yol verince elde 0 oluyor
Cevap sahibi+1 yılKendime güvenirim her zama ama o kadar çabalayacak enerji görmüyorum kendimde. Şu ana kadar da seks için kimseye yazmadım, yazmam da. Klasik olacak ama kötülere denk geliyorsun
+1 yılÖlçülerin dolgun olabilir kalça göğüs büyükse erkeğin ilgisini çeker
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet fiziğim güzel
Soran+1 yılAma ben bu şekil bir ilişki istemiyorum
- +1 yıl
Ölçülerinden dolayıdır mesela göğüs 90 kalça 90 olsa fena olduğu için erkekler kudurur
- +1 yıl
Sen istemiyorsan yapcak bişey yok erkekler fizik ve dış güzelliğe bakar maalesef
Soran+1 yılGöğüs 90 ama kalcami olcmedim bilmiyorum ama etek giyince hoş duruyor
- +1 yıl
Kalçan iriyse göğüs 90 sa erkekler maalesef kuduruyorlar giydiğin şeylerden de belli olur normal yani gizleyemezsin hatlarını
+1 yılHer erkek değil ama şunu bil çoğu erkeğin tek derdi gönül eglendirmek olmuş
00 YorumlaAyağına erkek beklemeyi bırakıp, sen yürü, sorun çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselliği kötü bir şey olarak neden görüyorsunuz? Belkide bu şekilde bağlanırsınız birbirinize
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bekliyon bacım alıp müzeye mi kaldıralım seni kütür kütür gidicez işte
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bıraktın ama seni s. mek isteyen gözler asla bırakmaz hep arzlarlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMini etek ve çekici olduğun için herkes o gözle bakar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılNerden biliyosn çekici oldugunu?
10 Yorumla
+1 yılUnivde 1 yıldır yapmadan durmak
00 Yorumla
+1 yılGüzel kıza erkekler malum olay için yaklaşır
00 Yorumla
+1 yılÇünkü biz erkekler açız açız açız 😬
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBazıları ısteklerını cok bellı efer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTavrin durusun seks odaklidir
10 Yorumla
+1 yılBişi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer erkek yaklaşmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi