Cinsel Yaşam Çok iyi bir oral seks erkeği tatmin eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İlişkiye girilmiyorsa? Çok iyi bir oral seks erkeği tatmin eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Tatmin eder 0 0 Yorumla
SeductiveWhiteBabe Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kökleme ihtiyacı duyuyorlar ister istemez. Erkekler penetrasyon olmadan rahatlayamaz 2 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İyi yaptıgınızı düşünmüyormusunuz gerçekten bu konudaYanş nasıl oldugu ve tecrübe ve bilgi de onemli sanırım 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Güzel oral yapıp bosaltabiliyorsan tatmin olur. Hele birde ağzına bosaliyorsa. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bakiresin ve sevgiline bu yetip yetmediğini mi merak ediyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlarım ben sorudan daha Yorumla Soran +1 yıl Cevabın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herkeste aynı etki olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Seni eder mi mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl etmeyebilir. Yorumla
mutluluknedir34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl çekeni bulsam bir çekse bakıcaz eder mi etmez mi 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bazen penetrasyondan daha keyif vericidir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İlginçmiş Yorumla cesaretyada +1 yıl Neden ilginç geldi Yorumla Soran +1 yıl Seks daha önemli sanki erkekler için Yorumla cesaretyada +1 yıl Doğru şekilde yapılan oral seks, bazen penetrasyondan daha fazla haz verir, yeterki dokunacagi yerleri iyi bilsin Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İi ederse becerrse evet 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Seks ihtiyacını bastırır mu Yorumla kaancan_7 +1 yıl Boşaltana kadar yalarsa evet Yorumla Soran +1 yıl Bu şekilde boşalabiliyor evet Yorumla kaancan_7 +1 yıl O zaman iyi bizde yapyrz Yorumla kaancan_7 +1 yıl İstersen ulş fikirr verrm👍 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İliski yoksa iyi oral her zaman tatmin edici olur 0 0 Yorumla
SeksTerapisti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Erkekten erkeğe değişir. Edebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bence iyi bir * yerini tutamaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok yani oral çok zayıf bir boşalma şekli Yorumla
Fearlessdr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Çok iyi derken nasil yaptigina bagli.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baya iyi yaptığımı düşünüyorum Yorumla Fearlessdr +1 yıl Yani seks yapmadan bosaltabilirmisin oral ile? Yorumla Soran +1 yıl Şu an ki erkek arkadaşımı boşaltabiliyorum Yorumla Fearlessdr +1 yıl O biraz erken bosaliyordur ben oyle kolay bosalmiyorum bazen birlesme 1 saat civari suruyor partner 5-6 kez orgzm oluyor.. Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eder ben en son hep yaptırırdım 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet eder tatlım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Denemem lazim ne dersin? 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Napiyim gelim sana mı yapim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi olurdu aslinda Yorumla Soran +1 yıl Muhakkak da öyle olmuyor haliyle dndjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ya nasil oluyor ajdjfjjg Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun ne var bunda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilimsel bir çalişma bu ajdjfjgj Yorumla Soran +1 yıl Sadık biriyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm daha önce yapmişmiydn başka bir sevgiline Yorumla Soran +1 yıl Evet 2. Bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3. de olsun bee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eder dersek gidip yapacaksın galiba 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden soruyorsun o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sevgilime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee ona neden sormuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Dürüst davrandığından emin olamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatmin olmasa neden yapsın ki Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hepsini etmez. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Seni? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç, saatlerce ağzın ağrıyana kadar kendini yorarsın, o kadar. Yorumla Soran +1 yıl Biz de o kadar uzun sürmüyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazılarını ediyor işte, herkeste aynı şey olmuyor. Bazı kadınlar çok daha iyi yapıp süreyi kısaltabiliyor, bazı erkekler çok sevdiği için süre kısalabiliyor. Çok fazla faktör var Yorumla Soran +1 yıl Anladım👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol şans Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Eder. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Tatmin eder
Kökleme ihtiyacı duyuyorlar ister istemez. Erkekler penetrasyon olmadan rahatlayamaz
İyi yaptıgınızı düşünmüyormusunuz gerçekten bu konuda
Yanş nasıl oldugu ve tecrübe ve bilgi de onemli sanırım
Güzel oral yapıp bosaltabiliyorsan tatmin olur. Hele birde ağzına bosaliyorsa.
bakiresin ve sevgiline bu yetip yetmediğini mi merak ediyorsun
Evet
anlarım ben sorudan daha
Cevabın?
herkeste aynı etki olmaz.
Seni eder mi mesela
etmeyebilir.
çekeni bulsam bir çekse bakıcaz eder mi etmez mi
Bazen penetrasyondan daha keyif vericidir
İlginçmiş
Neden ilginç geldi
Seks daha önemli sanki erkekler için
Doğru şekilde yapılan oral seks, bazen penetrasyondan daha fazla haz verir, yeterki dokunacagi yerleri iyi bilsin
İi ederse becerrse evet
Seks ihtiyacını bastırır mu
Boşaltana kadar yalarsa evet
Bu şekilde boşalabiliyor evet
O zaman iyi bizde yapyrz
İstersen ulş fikirr verrm👍
İliski yoksa iyi oral her zaman tatmin edici olur
Erkeğin yaşanmışliklarina bağlı
Erkekten erkeğe değişir. Edebilir.
bence iyi bir * yerini tutamaz
Hiç mi
yok yani oral çok zayıf bir boşalma şekli
Çok iyi derken nasil yaptigina bagli..
Baya iyi yaptığımı düşünüyorum
Yani seks yapmadan bosaltabilirmisin oral ile?
Şu an ki erkek arkadaşımı boşaltabiliyorum
O biraz erken bosaliyordur ben oyle kolay bosalmiyorum bazen birlesme 1 saat civari suruyor partner 5-6 kez orgzm oluyor..
Oral seks önemlidir iyi yapılırsa mutlu eder
Eder ben en son hep yaptırırdım
Sanırım
Eder tabiki
Evet
Evet eder tatlım
Beni eder
Eder belli bir süre
İyi yapılırsa eder
Denemem lazim ne dersin?
Napiyim gelim sana mı yapim
Çok iyi olurdu aslinda
Muhakkak da öyle olmuyor haliyle dndjdj
Neden ya nasil oluyor ajdjfjjg
Sevgilim var
Olsun ne var bunda
Bilimsel bir çalişma bu ajdjfjgj
Sadık biriyim
Hmm daha önce yapmişmiydn başka bir sevgiline
Evet 2. Bu
3. de olsun bee
Eder dersek gidip yapacaksın galiba
Yapıyorum zaten
Neden soruyorsun o zaman
Kime yapıyorsun
Sevgilime
Ee ona neden sormuyorsun
Dürüst davrandığından emin olamıyorum
Tatmin olmasa neden yapsın ki
Hepsini etmez.
Seni?
Hiç, saatlerce ağzın ağrıyana kadar kendini yorarsın, o kadar.
Biz de o kadar uzun sürmüyor ama
Bazılarını ediyor işte, herkeste aynı şey olmuyor. Bazı kadınlar çok daha iyi yapıp süreyi kısaltabiliyor, bazı erkekler çok sevdiği için süre kısalabiliyor. Çok fazla faktör var
Anladım👍
Bol şans
Teşekkür ederim
Eder.
Eder tabi