Evet kızardım, çünkü 21 yaşın getirdiği farkındalık başka. O zaman düşün derim işte, çok daha kendinden emin hissedeceksin o yaşta inan. 19 yaşında ise yanlış anlama beni sakın ama, çocukluğu yeni yeni üstünden atmaya başladığın bir yaş oluyor. şu an anlamanı bekleyemem, zor, ama yaşayarak zamanla anlayacaksın bu dediğimi.
Ben şu an 22 yaşındayım, ve 19 yaşındaki halimi düşününce çocukmuşum diyorum. 21 kendi adıma fark yarattı bende. Ama reelde yapana kadar mastürbasyon veya sextingle idare edebilirsin bence. Önemli olan yazışırken foto atacaksan yüzünü göstermeden atman.
Min 21 canım. Farkı hissedeceksin seni temin ederim. şu an için mastürbasyon ve sexting tatmin eder seni inan bana. Bende bir ablayım, benimde küçük kız kardeşim var 😊. İstersen yazabilirsinde bana.
Kızlar Ne Diyor
Değil yahu. Kendini hazır hissettiğin sürece bir anormallik yok.
Ben hazır hissediyorum
Şahsen
İşte millet
Küçük, aceleye gerek yok.
Mesela ablam olsanız kizarmiydiniz
Yaş küçük die
Evet kızardım, çünkü 21 yaşın getirdiği farkındalık başka. O zaman düşün derim işte, çok daha kendinden emin hissedeceksin o yaşta inan. 19 yaşında ise yanlış anlama beni sakın ama, çocukluğu yeni yeni üstünden atmaya başladığın bir yaş oluyor. şu an anlamanı bekleyemem, zor, ama yaşayarak zamanla anlayacaksın bu dediğimi.
Ablam 25 yaşında onunda ilişkisi olmuştur cinsi. Ailem onunkini öğrense kızmaz ama benimkini kızar
Bende bunu anlamıyorum
Neden ona kızmaz ama sana kızarlar sence?
Yaştan dolayı
İşte o 25 yaşında olgun
Ailenin koyduğu yaş sınırı kaç?
22 23 tür tahminim
İşte
Ben şu an 22 yaşındayım, ve 19 yaşındaki halimi düşününce çocukmuşum diyorum. 21 kendi adıma fark yarattı bende. Ama reelde yapana kadar mastürbasyon veya sextingle idare edebilirsin bence. Önemli olan yazışırken foto atacaksan yüzünü göstermeden atman.
Dogrudur abla
Ablam 23 24 olmam gerek demi
Bu tür işler icin
Min 21 canım. Farkı hissedeceksin seni temin ederim. şu an için mastürbasyon ve sexting tatmin eder seni inan bana. Bende bir ablayım, benimde küçük kız kardeşim var 😊. İstersen yazabilirsinde bana.
Tm abla yazarım
Tamam canım <3
😊
Abla hesaplarımız gizli
Ikimizinde
Çıkmak gerek gizliden ❤️
Tamam canım, çıkıyorum, sen istek atarsın.
Attim
Abla
Erken bir yaş
Dogru dur
Biraz erken bence.
Biraz daha buyumelimitim 22 23 falan
Sizce
25 bence en ideali. O zaman daha olgunlaşmış oluyor insan
Ablam 25 yaşında mesela ailem onun iliskisini duysa kizmaz
Bana kizar
Normal
Küçük.