Kendini hazır hissettiği zaman gibi cevaplar istemiyorum sizce kaç olmalı ...16-17-18-19...
Yoksa evlenmeden olmaz mı?
Yoksa evlenmeden olmaz mı?
biraz saçma bir soru olmuş. işe başlama yaşı der gibi birşey yani :)) ama kast ettiğin şeye cevap vereyim.
bana göre 22. zaten 22 den önce derdin ne ? aceleye getirmeye hiç gerek yok yani. tabi 22. yaş gününde hemen ilişkiye gir demiyorum. :D lafı yanlış anlamayın. 22 ideal. 21 de olur yani. :D doğum gününü beklemeye gerek yok.
ama yani 20den önce ? bu ne acele yani. ki 16 dan başlamışsın sıralamaya yuh diyorum. zorlasan en erken 20. ama ondan aşağısı ?
henüz biriyle yatmadığı için ölen birisine rastlamadım. o kadar acele etmeye gerek yok.
evlenmekte şart değil evlenmek sadece tescillemektir.
Cinselliğe başlama yaşı?
Bence 15 yaşından erken olmamalı.
Erkekler için de kızlar için de 15'ten erkeni kanunlara aykırı zaten. Hem, 15 yaşından erken de yeterli fiziksel ve duygusal olgunluğu gösterebilecek fazla insan olduğunu düşünmüyorum.
Medeni hukuk 18 yaş doldurmayı şart koşuyor.
Kanımca bir kadın 15 yaşından itibaren cinsel ilişki yaşamaya başlayabilir. Ancak gebelik ve ertesinde doğum planlıyorsa 21 yaşını beklemelidir.
Bu durumda muteber devletimizle fikir ayrılığı yaşamaktayım. Yine de devleti ezip geçmeyeyim, 18'de karar kıldım.
Cevap
6Cevap
En erken 18 olmalı. hem yasalar gereği hem kendini tanımış olmasından dolayı. Kim bir çocukla sevişmek ister gibi cümle kuracam bu şu anki yaşımdan dolayı diyorum tabi biz de -18 iken kendi yaşıtlarımızla ilişkilerimiz oluyordu.
18'e kadar kaçamak boyutunda kalsın erkekleri tanısın ufak tefek yakınlaşmalar olabilir, 18'den sonra mutlu olacağını düşündüğü herşey serbest.
istemediğin bi cevabı vereyim kendini hazır hissettiği zaman :)
ben bayağı geri kalmışım desenize, 16 ne yahu, ısmarlama paket mi yaptırıyoruz bakkala?
valla soru çok kazık :) ne zaman isterse insan ister 12, ister 50 kime ne? :):):)
Hukuki olarak 15 yaşından önce ilişkiye girersen başın belaya girebilir.
Ya şu "hukukçu" adlı arkadaş da tam gerektiği zamanda kayboluyor...
cinselliğe başlama yaşı nedir diye bi soru mu olur :) bunun yaşı olmaz reşit olduktan sonra hür iradsiyle 18 19 20 30 40 50 her yaşın ayrı güzelliği vardr:))
evlenmeden olmamalı diyecem ama artık bu imkansızlaştı malesef
+1
Aşk tesadüfleri sever,
Evlenmeden ASLA!
18 ideal ama şimdi 13 e kadar düştü yaş sınırı.
kişilere yaşadıkları toplumlara göre değişir bence
Evlenmeden olmamalı.
+1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar