Alakası şu ya fb ilişkinin nasıl ne düzeyde kalacağını bilmeyen bir arkadaş ya da fb ilişkisi hakkında bir fikri yok yaşadiğınız şeyi direkt aşk olarak yorumluyor
Olabilir seks birçok erkek için arzudan daha fazla şeye etken oluyor ve tabi sen ondan daha tecrübeli bir insan olarak onun sana hayranlık beslemesine sebep olmuş olabilirsin bu da daha genç yaştaki birinin sevgiye yorabileceği bir duygu
Öncelikle şu durum var arkadaş yeni bir tecrübe yaşadığı için senden sürekli bir onay bekleyecek doğru mu yapıyorum bunu böyle yapsam daha mı iyi olur diye bunların hepsinde onun özgüvenini artıracak şeyler mırıldan harikasın daha önce böyle bir şey yaşamadım gibi yani sen onun için ne kadar özelsen ona da senin için bi okadar özel olduğunu hissettir
Zaten öyleyiz ama araya bişeyler 3. cü kişiler olaylar girnce hep kavga ediyoruz uzaklaşıyor şu an yine öyle oldu ve sessiz şu an bende sessizim napcam
Yaa ne duygusu. Duyguusal bakma. Amacı sadece senin kötü hissetmenen için uzun süreli devam etmesi için duygusal oynamak. Duygusu varsa ne olacak boşanıp seninle mi evlenecek
Bide bana geçenlerde çok samimi duygusal yaklaştı ve sen bigün biriyle yaparsan biter dedi biranda. Ve önceden banane kimle naparsan yap diyordu hep bana ama kıskanıyordu belli edemiyordu bana soruncada birini sanane diyordum seni bunlar ilgilendirmez diyordum
Yani ya ayrı bir ev tutup seninle orada karı koca gibi yaşamak istiyor ya da dediğim gibi evlilik planı yapıyor ama bunun tersi de olabilir mi bilmem sadece iş görmek için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ona fb denmez. Ciddi ciddi sana duyguları var
Harbi mi
Tacrübem bunu söylüyor
Allah Allah ee tartışma flan olunca bitiriyor hemen ama
Sonra da geri vites yapıyordur
Aynen yapıyor
Sen fb görsen de o sana duygusal olarak bağlanmış
Bu ilişki sağlıklı değil
Sana yazdım
Gördüm
Mal çünkü tabi o da seni fb olarak kabullenmişse eğer gerçekse düşündükleri fb yazsan facebook diye yorumlayacak kadar tecrübesiz bir insan
Ne alaka
Alakası şu ya fb ilişkinin nasıl ne düzeyde kalacağını bilmeyen bir arkadaş ya da fb ilişkisi hakkında bir fikri yok yaşadiğınız şeyi direkt aşk olarak yorumluyor
Allah Allah duygusal bişeyi mi var
Olabilir seks birçok erkek için arzudan daha fazla şeye etken oluyor ve tabi sen ondan daha tecrübeli bir insan olarak onun sana hayranlık beslemesine sebep olmuş olabilirsin bu da daha genç yaştaki birinin sevgiye yorabileceği bir duygu
Anladım nasıl davranayım peki dahada duygusu artması için
He sen sevilmek istiyorsun fb olmak sana da göre değil doğru mu anladım
Aynen öyle ikiside olsun
Öncelikle şu durum var arkadaş yeni bir tecrübe yaşadığı için senden sürekli bir onay bekleyecek doğru mu yapıyorum bunu böyle yapsam daha mı iyi olur diye bunların hepsinde onun özgüvenini artıracak şeyler mırıldan harikasın daha önce böyle bir şey yaşamadım gibi yani sen onun için ne kadar özelsen ona da senin için bi okadar özel olduğunu hissettir
Zaten öyleyiz ama araya bişeyler 3. cü kişiler olaylar girnce hep kavga ediyoruz uzaklaşıyor şu an yine öyle oldu ve sessiz şu an bende sessizim napcam
3. Kişiler girmesi derken ne şekilde giriyor bu 3. Kişiler
Senden sonrakilerede öyle diyecek sonra ondan sonrakilerede
Daha iyi kullanmak için size değer veriyor numarası çekiyor.
Seni etkilemek uzun süreli elde tutabilmek için duygusal takılıyor çok anlam yukleme
Yeni biri değil ve yaşak ilişki bziimki ve ilklerde böyle bişey demiyordu asla yeni demeye başladı
Yasak ilişki derken evli birisi mi? Yakının mi
Evet
Hangisine evet
Hepsi
İşte emin ol senin kötü hissetmenen pişmanlık duymaman için duygusal yaklaşıyor. Çok anlam yükleme
Alakası yok başka ne olabilir
Erkekleri siz mi daha iyi tanırsiniz bizler mi?
Duyguus varsa nasıl anlarım o zaman gerçek duysuu ama gizliyorsa
Yaa ne duygusu. Duyguusal bakma. Amacı sadece senin kötü hissetmenen için uzun süreli devam etmesi için duygusal oynamak. Duygusu varsa ne olacak boşanıp seninle mi evlenecek
Madem uzun süre istiyor neden tartışma olunca ters davranıp gurur yapıyor zıtlaşıyor ki
Ben evliym o değil
Ego yapıyor işte. Sonrada senin gibi birini kolay bulamayacağı aklına gelip R yapıyor
Valla doğru
Hepsi duygusal olmasıyla değil yani ötle mi asla yok yani duygusu diyosun
Ya başından beri diyorum duygusal bakma diye.
Senden başkasını istemiyorum seninim diyor bana hep
Evet duygusu olsa zaten seni kaybetmemek için kırıcı vs davranmaz. Öyle restlesmez
İşte edebiyat parçalamak diyoruz buna
Bende zıt gidiyorm ama ve canım nasıl isterse kafası olan biriyim hep altımda ezildiğini söylüyor bana
Ya sonuçta evlisin. Sen istediğin zamanda olsa da zevkini alıyor. Sorumluluk yok. Ee madem duygusu var diye düşünüyorsun seni kıskanıyor mu esinden
Eşinle birlikte oluyor musun diye sorguluyor mu
Eşimdende herkestende kıskanıyor. Bide sürekli yapamıyoz real rahat değiliz fırsat yok daha çok sanal
Sorduğu zamanlar oldu ama yapmıyorm onla sanıyor öyle lanse ettim o varken başka odada yatıyorm onla konuşuyorum hep çünkü
Ee bosanmani istemiyor mu
Bide bana geçenlerde çok samimi duygusal yaklaştı ve sen bigün biriyle yaparsan biter dedi biranda. Ve önceden banane kimle naparsan yap diyordu hep bana ama kıskanıyordu belli edemiyordu bana soruncada birini sanane diyordum seni bunlar ilgilendirmez diyordum
Diyor laf arasında bazen boşan bırak şunu diyor
Çocuk var mi sizde
1 tane
Detaylı konuşmak ister misin yargilamam asla seni
Açtım
Duygusal biseylwr besliyor belliki sana karşı.. kaç yıldır berabersiniz?
Yıl olmadı eylülde başladı ama sürekli yapamadık real risk çok yakalanma flan
Kaç defa bulustunuz reelde?
Saymadım 5 6 vardır belki
Peki neden koçanı aldattin ve ilk sevsme adımı kimden geldi? Bu kişi senin akraban mi
Oldu işte gelişti karşılıklı. Kocamı boş ver olay aldatma değl sadcee
Peki bu kişi akraban mi yoksa iş arkadaşın mi? Yaslariniz kaç?
Sevişirken duygusal mi davranıyor sana bu kişi?
Akrabam ben büyüğm o küşük
Duygusal derken nasıl mesela sen söyle neler yapar yapıyor yapmıyor derim
Yani sevişirken güzel sözler söylüyor mu ya da duygusal şekilde öpüşür mu saçını vs okşar mi? Sevişme bitince sarilir mi iyicr
O kadar vaktimiz flan olmadı ama iyi bide geçen farkettim öpüşürken gözü açıktı
Genelde kaç saat sevisirsiniz? Yaslariniz kaç ikinizin?
Ne sevişmesi saat bide rahat değiliz o kadar hiç
hahahhaa ne kadar sacma ya siz ne kadar da acizsiniz yabanci birinin size deger vermesi cok mu onemli
Devamı gelecek hazırlıklı ol yine istitece
Zaten yaptığım biride neden demiş olabilir
Sana değer verdiğini sana hissettirmek istiyor
Neden gerek duyar işte buna
Senin kendine olan güvenini arttırmak
Ben özgüvenli biriym zateb
Ya demek istediğim daha fazla istekli ol daha fazla arzula onu gittiğin zaman direk yapış
Öyleyim zaten başka
Belkide seninle uzun bir yol düşünüyor yani evlilik hayalî kuruyor
Bende öyle düşünüyorum çünkü buluşup yapamıyorz onun için belkide daha güzel anlar zmanalar gelcek doya doya takılcaz flan diyor hep
Yani ya ayrı bir ev tutup seninle orada karı koca gibi yaşamak istiyor ya da dediğim gibi evlilik planı yapıyor ama bunun tersi de olabilir mi bilmem sadece iş görmek için
Nasıl anlarım bunu peki
Ona sorarak en doğru konuşacağı zaman ilişki zamani
İlişki zamanı derken
Birlikte olduğun zaman yalan söyleyemeyeceği andır 😊
Tam tersi libido tavan olduğundan yalan demez mi
Yok o anki zevkle aklına ilk gelen şey neyse bilinç altında ne varsa söyler
Oha sanaldada geçerli mi bu sanal yaparken böyle samimi konuşuyor
Olabilir de ne istersen ama en doğrusunu zevk anında söyle
Tamamdır
👌👌
ya nasıl buldun, naisl nasıl
Neyi ya