Kendisiyle bir tane ilan sayfasından tanıştık ordan ilan vermiştim sugardaddy arıyorum diye konuşurken en başından söylemiştim tek bir kişiyle görüşmek istiyorum aynı zamanda karşımdakinin de bir tek benimle görüşmesini isterim diye o da öyle istediğini söyledi başta özel hayatına karışmam kıskanç değilim dedi
birkaç kez görüştük şimdi o verdiğim ilanı kaldırmamı ve bana yazılan tüm mesajları silmemi istedi. bende çok fazla mesaj olduğunu zaten siteye girmediğimi söyledim o da olsun dedi ben silerim buluşunca dedi
neden böyle bir şey istiyor? zaten en başında ben dedim sadece bir kişiyle olmak istiyorum diye.
birkaç kez görüştük şimdi o verdiğim ilanı kaldırmamı ve bana yazılan tüm mesajları silmemi istedi. bende çok fazla mesaj olduğunu zaten siteye girmediğimi söyledim o da olsun dedi ben silerim buluşunca dedi
neden böyle bir şey istiyor? zaten en başında ben dedim sadece bir kişiyle olmak istiyorum diye.
Güncellemeler
+1 yıl
soruya mantıklı cevap verin sonra söylerim site ismini😄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani bu seni mutlu ediyor gibi sormuşsun. Bu kıskançlık rahatsız ediyorsa bırak gitsin :)
aslında şöyle mutlu ediyor adamı beğendim hani o düşünse belki ilişki düşünürüm ama bir yandan da daha yeni tanıştığım bir adamı başka erkeklerin yazdığı mesajlar rahatsız etmesi sağlıkşı bir insan davranışı gibi gelmedi
İkincisi daha mantıklı bir yaklaşım. Seksüel amaç ile girdiği bir platformdaki bir kadını sahiplenmek biraz hastalıklı bir ruh hali gibi. Bencede uzak durulasi bir şahsiyet.
Serisayfa😂😂 ya bı ben bulamadım senin gibi birini. Ve asla özel hayatı da sorgulamam
Bence onunla olmaz. Takıntılı biri. Zarar verme ihtimali yüksek
adamla kahve içtik ben sonra otele geçmeyi beklerken “çok düzgün birisin oturmasını kalkmasını biliyorsun tam evlenilecek kızsın” demeye başladı neye uğradığımı şaşırdım😂 şimdi belki diyeceksin seni kaçırmamak için yapıyor ama adamın zaten parası var istediği kızla olur ki oluyorda yarın tekrar buluşalım dedi otele mi diyorum yok diyor ya bizim amacımız seks değil mi diyorum evet ama sen hazır hissettiğinde olacak diyor kafayı yicem ya ne istiyor bu
Ya duygusal modda takılıyor beleşe getirmek için. Boşuna inanma. Ondan bişey olmaz
ya adam paraya önem vermiyor o kadar parası var
bizim konuşma amacımız ben bekaretimi vermek istiyordum o da 10 bin teklif etmişti şimdi diyor ki yarın hesabına yatıralım 10 bini diyor seks yok şimdi sen hazır hissettiğin zaman olacak diyor
gidicem bakalım yarın yatıracak mı gerçekten
10 bin mi🙄🙄 çok az yaa. Sen bırak şunu biz anlaşalım seninle
tekrar birisiyle daha tanışmaya uğraşamam çok sıkıcısınız
Ben direk hedefe giderim ama. Direk otelde buluşabiliriz 50 k veririm
he he verirsin
Sen bilirsin teklif var ısrar yok. O da verecek olsaydı paraya önem vermeseydi şimdiye kadar verirdi 😉
Yarın buluş bir daha dene eğer istediğini alamazsan seninle tanışmak isterim
Siteyi biliyorum ama adam haklı yani başka birine gitmeni istemiyor
adı ne reis :D
Sitenin adı ne reis 🤣
Oyle bi site mi var yahu ne kafalar yasiyorsunu, zjsjsj
Aşık olmuş işte daha ne olsun
Ondan daha iyisini bulursun korkusu yaşıyor
olmaz basina bela olur
Bi ben bulamadım herkes çatır çatır buluyor
Valla şanslısın ye parasini
Başına bela olur o adam aklın varsa buluşma
Site ismi ne