Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bir kişi cinsellik yaşamamak istiyorsa, bunun için herhangi bir bahane bulmasına gerek yok. Bu, tamamen kişinin kendi tercihi ve doğal bir hakkıdır. Kendini ifade etmek, sınırlarını belirlemek ve saygı görmek herkesin hakkıdır ve bunun için herhangi bir bahane gerekli değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bulamazdım cinsellik yaşamamak İçin bir bahane olamaz bence benim için cinsellik özel ve değerli bir şey bu yüzden bunu yaşamak ve partnerimle yakın olmayı çok isterim efenim
00 Yorumla
Sokak lambası gibi kime yandigin belli degil dedim en son.. bı kere sogudummu karsimdakinden bitiyor zaten
14 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten dedin mi öyle
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın en güzeli vurcan kıçına tekmeyi
- +1 yıl
Yorumun ve Samimiyetin için teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hoşlanmadığım biri olursa hemen acil işim çıkar.
15 Yorumla- +1 yıl
Ya Adanalı kafasını fermuara sıkıştır i😂 hem daha inandırıcı olur 😂 hem kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
İşte bahane karşındakine kadınlığını hissettirmek için illa cinsellik gerekmez değil mi? 🤣🤣🤣🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍 mesaj alınmıştır 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bahane bulmama yaşarım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Geçen hali sahada top oynarken top oraya geldi yumurta darbe aldı doktor bir hafta o işi yasakladı haftaya düzelir duzelmediginin testi için geleceğim şimdiden hazır ol deriz. Karadenizli fadimeyle nişanlanmış fındık bahçelerini gezdiriyor ha bu bahçe dedemden kali çok kıymetlidir burdan bir dal koparan dikerim der fadimeninde canı ister çat diye findik dalını kırar uy yedim seni der fadimeyi orada halleder. Öbür bahçeye götürür habu bahçesi babamdan kaldı der fadime buradanda bir dal kirar temel uy ben sana demedummi bir dak kirani dikecegumu der odada fadimeyi halleder fadime 6. Tarlaya gelir bir dal daha kirar temelde takat kalmamış fadime der o tarla fisko birliğin malıdır der. Yani o yatak fiskobirligin yatağında güvenli olmaz o işte yapılmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı ve net olmuş eline emeğine sağlık 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılOhooo yeterki canınız bahane istesin. O gece ne yapar eder ipe un seresiniz. Yatağa kar yağdırırsınız. Döşeğe pire sokarsınız. Odayı boyarsınız. vs. vs.
Erkek için bahane yok. Yat aşağı bak yukarı. İn aşağı çık geri :)
13 Yorumla- +1 yıl
🤣😂😂 aynen öyle valla ne olucak bixim bu halleriniz böyle hep bir bahane hep bir bahane 😂😂
- +1 yıl
Peki hiç düşündünüz mü küçük bey 🤣 bunu kadınlar neden yapıyor neden bir bahanenin arkasına gizleniyor diye
- +1 yıl
Kadını anlamakmi? Atomu parcalakak daha çok olasılıklar 😇
+1 yılPekte bahane bulacağımı sanmıyorum amaaaa :D bir keresinde midemi bulandırmıştı sürekli bu gece kal kal diyodu arkadaş kaza yapmış bakmam lazım diyip tüymüştüm :D
12 Yorumla- +1 yıl
Mideni bulandırdi derken ne yapmıştıki öyle
- +1 yıl
kötü kokuyordu afedersin utandırıcı bi durum ama anladın işte 😂
+1 yılÇok huylanıyorum, yemin ederim. Vıcık vıcık, tükürüklü, iğrençç dediğimde o kişi de benden soğurdu. Yaşamazdım.😂
29 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bu nasıl yorum güzellik 🌺 elbisen yırtila emii 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim abla. 🥰😘
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim 🙏 güzellik eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ya estafurullah gülüm olur mu öyle şey rica ederim güzellik 🌺 mutlu olduysan ne mutlu bana ozaman sende moralini bozan canını sıkan şey her ne ise inşallah geçer insanın her günü bir olmuyor sonuçta sana üzülme kafana takma demem çok boş olur ama kendini birseylerle oyala başka şeylere odaklan kafan dağılır biraz daha az düşünürsün en azından olur mu her şey gönlünce olsun inşallah güzellik 🌺 Allah'a emanetsin 🌹🌹
- +1 yıl
Bu çiçekler senin için 🌺🌿🌼💮☘️💐🌻🌷🍁🌺🌹🌿☘️💐🌺🌹💠🌿💦💮🌼🌸🌻🌺🌿🌺🌺🌹🌺🌿🌺🌹
- +1 yıl
Aynen doğru söylüyorsun, teşekkür ederim :) 🥰
- +1 yıl
Millet imkansızı deniyor ya sitede olmasada linklerle ses olayı çözülüyor 😂
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Bu aralar bana lazım olan cevaplarla Yorgunum diyorum. İstemiyorum desem kimse inanmıyor. Daha yaratıcı cevaplar verilebilir aslında 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂 hem daha inandırıcı olur 😂 hem kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
🤣 bana olmuyor Mete ama 🤣
+1 yılElektrik su faturası bu ay fazla geldi. Bu ay yapmak yok derdik🤣😅🤣
15 Yorumla- +1 yıl
😁😄
- +1 yıl
Valla öyle zevkimiz bile maddiyata dayalı gerçekten
- +1 yıl
Aynen öyle zaten evli değiliz seksde yok kadınla bu gece yapalım yapmayalım kavgasida yok ohh kafa rahat
- +1 yıl
Ohhh miss gibi hayat 😂
- +1 yıl
Zaten hasta ölüyorum 2 gündür yapmasak başkasını var değilmi diye kavga oooo valla miss 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyorum artık deyin, bir daha ömür boyu yaklaşmaz o adam size, hiç merak etmeyin...
12 Yorumla- +1 yıl
ya da den kilomu aldın desen 😂 kadın triplere girer küser kurtulursun 😂
- +1 yıl
Bu devir de seksten kaçan tek taraf vardır o da kadın tarafı. O nedenle sizi zaten istemeyen istemiyordur, bir şey söylemenin ne anlamı var?
+1 yılNasrettin Hoca erkekliğin yüzde doksanı kaçmak kalan yüzde onuda hanımından korkmak demiş
110 Yorumla- +1 yıl
Doğru demiş ne demişler karına itaat et rahat et 😂
- +1 yıl
Evet doğru ama itaat demiyorum ben saygı diyorum 😊sadece itaatliğim sadece Allah'a dır
- +1 yıl
Ya illaki orası öyle
- +1 yıl
@r_engarenkyollar muzipliğinizin farkındayım kendinize has bir güzelliğinizde var sorularınızda hoşuma gidiyor okumaktan ve yorumlamaktan keyif alıyorum bazı konuları her konuya bulaştırmıyorum itaat kelimesi de bunlardan biri buda benim hayat felsefem kendime özgü yaşama biçimim ve prensibim 😊
- +1 yıl
@G-Ü-V-E-N sanırım yanlış yere yorum yapmışsın 🤨fikrini soran ben değil soru sahibi onun için kendi yorumunda oyna
- +1 yıl
@gamsizkedersiz46 öncelikle teşekkür ederim 🙏 düşüncelerin için çok naziksin eğlenmek için burdayiz çünkü insanlar kafa dağıtmak hayatın gerçeklerinden , stresinden bir nebze de olsa uzaklaşmak için buraya giriyorlar oyuzden kasıntı sorulara ya da yorumlara gerek olmadığının bilincindeyim oyuzden de mizah ağırlıklı sorular seciyorum yorumlarımda öyle zaten iki gülüp stres atıyoruz işte vakit geçiyor bunun yanı sıra çok düşündürücü sorular da seçiyorum tartışmaya açık konular çünkü fikir tartışmasını blbyeni fikirler öğrenmeyi ya da öğretmeyi seviyorum itaat etme konusunda gelince burada sadece mizah amaçlı kullsnilmis bir cümledir kimse birilerine itaat etme gibi lüksü yok zaten kimse kimsenin rizkinida , caninida vermiyor Allah tan başka görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@r_engarenkyollar rica ederim genç bayan 😊
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Bunun için pek bahane üretmiyorum ama karşımda sorunlu biri olduğunu düşünüyorsam oradan uzarım.
135 Yorumla- +1 yıl
Kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂 hem daha inandırıcı olur 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
İkisi de aynı şey ne farkı var deliğganlı 😂 valla el kızı adama acımaz öttürürür 😂😂
- +1 yıl
AA iki gözümün çiçeği yorum yazmış 🤣 zalımm ortadan kaybolunca kafasını fermuara sıkıştırdın sandım 🤣
- +1 yıl
Ee sonra naptın vicdan mi yaptın 😂 kafasını fermuara sıkıştırımaktan vazgeçtin 😂
- +1 yıl
Öyle bir söylüyorsun ki sanki canını bağışladım der gibi 😂 iyi yapmışsın kendi haline bırak onu kafasına göre takılsın 😂
- +1 yıl
Bu gereksiz bilgiyi benimle paylaştığın için teşekkürler 🤣🤣
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 tm olur ederim küçük bey 🤣 beni bu şekilde düşünmeniz gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂 yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
Sıkıntı yapma genç adam biz acılarımızı gülüşlerimizin ardına saklamayı öğreneli çok oldu yinede teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Asil ben teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi insanlar iki stres atmaya hayatın gerçeklerinden bir nebzede olsa uzaklaşmak için giriyor buraya , herkesin yeterince kendine göre derdi var zaten bunun bilincindeyim oyuzden de mizah değeri yüksek sorular secmeye çalışıyorum 😊 yorumlarımda öyle zaten 😊 kasıntı sorular sormak ya da cevaplar vermenin bir anlamı yok iki gülüp stres atıyoruz işte hem vakit geçiyor tekrar teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Bugün ben seni ve birkaç kişiyi bir yorumda etketlemistim sanırım bildirim gelmedi size çünkü çok karmaşık bir şey oldu bir kere çok etiket yaptığım için sistem kabul etmedi sonra düzeltiyim derken başka terslikler oldu vss seni etket yapmıştım soruda
- +1 yıl
Ama etket yaparken hatalı oldu sanırım yorumu da kaldırip duzeltemefim öyle gitti yorum
- +1 yıl
Kimseye gitmedi zaten dedim ya sistemsel bir hata oldu
- +1 yıl
Şimdi baktım soruya zaten yorum kaldırılmış Allah'tan gözükmüyor ama tekrardan yazarım merak etme
- +1 yıl
İlk defa bukadar zorlandım etiket yaparken manasız harfler kelimeler çıktı anlamadım gitti birde düzeltiyim derken yorum gönderildi dedi
- +1 yıl
Allah'tan gözükmüyor yorum kaldırılmış rezil olucaktim millete 🤣🤣
- +1 yıl
Mesela senin ismini etiket yaptım ya isminin yanıda #&₺ bu şekilde garip şekiller çıkmıştı ama ben yapmadım
- +1 yıl
İsin komik tarafı ne biliyormusun dün 4 kişi üç erkek bir bayan o soruda beni etketlemisti o sorunun reklam yüzü gibi olmuştum 🤣🤣
- +1 yıl
Bir karizmsm olmuştu o soruda 🤣 sonra ben yorum yapıyorum 🤣 saçma sapan şekillerle etiket yapmışım milleti
benim karizma yerlerde 🤣🤣 - +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılBaş agrısını bahaneden saymazsak...
Artık çocuklar belli yaşa geldi...
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısıniz saygı duyarım ✋ yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabah çok erken çıkmam gerekiyor uyumam lazım derim :)
12 Yorumla- +1 yıl
O da sana yat Zıbar Selamiii der 😂
+1 yılÖyle bir durumum yok. Sadece çok yorgunsam yapmam.
18 Yorumla- +1 yıl
Hoş geldin Ertuğrul dün vakitler ben uyuycam demiştin gece mi çalışıyorsun Ertuğrul
- +1 yıl
Hoşbulduk. Yok gündüz çalışıyorum ama uyuyacağım demedim uyumak istiyorum demiştim 😊
- +1 yıl
Hee tamam ben yanlış anlamışım ozaman kusuruma bakma ben gece çalışıyorsun gündüz uyuyorsun gibi anladım yorumu
- +1 yıl
Estağfurullah önemli değil. 200 kişiye laf yetiştirmeye çalışıyorsun normaldir yanlış anlaman 🤣
- +1 yıl
😂😂 aynen Ertuğrul doğru tespit etmişsin
- +1 yıl
Ama bunu laf sokar gibi söylemeyeydin iyiydi 😂 incindim
- +1 yıl
Ahaha incinmişsin belli 😄
- +1 yıl
Evet incindimmm hemen teselli et beni Ertuğrul 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şu seçimleri bi atlatalım ondan sonra bakarız.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen şey de kıza " sen bidee beni seçimlerden sonra gör ' de 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için cinsellik yaşamamak adına bir bahane olamaz bence
12 Yorumla- +1 yıl
İllaki öyledir küçük bey 🤣 ama sorunun konsepti böyle siz nasıl bir bahane bulurdunuz peki?
- +1 yıl
Sağlık problemim varsa sanırım istemezdim, bir bahane arardım
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Libido yönünden hiç bahaneye ihtiyac duymadım şükür. Gece uykumdayken yüzüme otursan , hazirola geçerim.
Bahane bir tek hijyen sorunlarında ortaya çıkıyor benim tarafimda. Çünkü yatağa kadar geldiyse fiziksel bir çekim olmuştur. O zamanda grip olma arefesindeyim , sana da bulastirmayayim vs derim :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaşamamak için neden bahane bulayım benim yaşamak için bahane bulmam lazım
114 Yorumla- +1 yıl
Lütfen sorunun konseptine uyalım beyefendi 😂 istitham edicimmm 😂
- +1 yıl
Ederim başkan sorumun cevabını alamadım
- +1 yıl
Yani idare eder ama inandırıcı olur mu bilmem 😂 el kızı adama acımaz öttürürür valla 😂😂
- +1 yıl
Gormeden inanmaz 😂
- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere 😂 teyzeler görsün 😂
- +1 yıl
Ya senin canını yerim ben 😂 bozulursa düzeltiriz hiç sıkıntı yok hallederiz 😂
+1 yılHallerim var bak her yanım şiş şiş bugün olmaz :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yok den kafasını fermuara sıkıştır 😂 hem daha inandırıcı olur 😂 hem kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
Aman aman sıkışmasın ya kiyamam 😅😅
Deprem oluyor demek yeterli 11 ildekilere cücük gibi zıplar kacarlar 🤪
31 Yorumla- +1 yıl
meteor düşüyor desen kafamı çevirip bakmam derse?
+1 yıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor günde her akşam yatmadan aç karınla bir kez yapmalısın dedi tıp da yanılma olmaz okumuş adam sonuçta
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir arkadaşım.. anneme söz verdim yapamam demişti :)
05 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi
- +1 yıl
evet gerçekten böyle dedi.. çok şaşırmıştım..
- +1 yıl
Doğrudur gülüm anneler çok nasihat ederler bu konuda zaten
- +1 yıl
tamamda.. hiç tahmin etmemiştim.. sevişmemeye de öğüt vermek.. söz almak değişik geldi
- +1 yıl
Evet biraz garip olmuş 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılVer de bi keyif sigarası içelim hatun
- sigara orada kalk al
sigara istemedim ki013 Yorumla- +1 yıl
He yaşamamak mış 😀
- +1 yıl
Ya senin canını yiyeremm haaa 😂
- +1 yıl
Sen nerelisen cano bu şive bizim oralara benziyir
- +1 yıl
Batı Karadeniz Kastamonu
- +1 yıl
Olmadı uzak düştük şehirlerin isimler benzese de
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum şiveyi mizah amaçlı kullanıyorum bizim oralarda böyle bir şive yok
- +1 yıl
Git gide uzaklaşıyorsun
- +1 yıl
Sen nerelisin kimlerdensin mübarek 😂
- +1 yıl
Ben karslıyım aslen karakalpak özerk cumhuriyeti göçmeniyim ama 150 yıl evvelinden yani
- +1 yıl
İstanbul şu ana kadar gezmediğim 2 şehir arasında korkutuyor beni acayip bir şekilde
- +1 yıl
İstanbul çok güzel bir şehir fakat okadar kalabalık bir yerki kimin ne olgu belli değil trafik en büyük sorun öldürülme , hizrsizlik , kapkaç , gasp ne ararsan var burada çok güzel bir yer ama yaşanılacak bir yer değil
- +1 yıl
burada kalabalıkta gezerken gerçekten korkuyorsun patlama olayları vss çok olduğu için insanı ürkütüyor oyuzden de korkmam çok normal
- +1 yıl
Yani helmemişsin şimdiye kadar yine gelme diyorsun 😀
Ağrıyor falan derdim ne anlayacak 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ahmet 😂 kafasını fermuara sıkıştır bence daha inandırıcı olur 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
Evet biliyorum çok haklısın oyuzden sağlıklı ilişkiler yaşamak korunmak en güzeli karşındaki insanın kimlerle birlikte olduğunu ya da nasıl bir hastalik taşıdığını bilemezsin temkinli olmak iyidir bu arada geçmiş olsun
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılKeyfim yok derim
13 Yorumla- +1 yıl
Sen şey de ' kızım bugün hiç havam da değilim 😂 hayratmi bu 7/24 aksın de😂 babanın malı bu dee 😂 kızın gözünü korkut biraz 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
Hayrat çeşmesi değil dicem
- +1 yıl
Tabi tabi öyle de 😂 kendine gel babanın haberi var mı dee 😂
+1 yılyorgunluk yeter sanirimm
14 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim ben bile şu an acıdım öyle içten söyledin ki bunu burdan hissedebildim ilaki senin işinin yogunlugu stresi haliyle özel hayatına yansır
- +1 yıl
Ya kurban olurum seni yaradana sağlık olsun herşeyin illaki yeri ve zamanı vardır herkesin işi çalıştığı ortam aynı degilki halden anlamak gerekir bazen
- +1 yıl
çok sagol
- +1 yıl
🤗🤗
Belim ağrıyor
13 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aslında onunda çaresi varda neyse 🤣
- +1 yıl
Bencede 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBahane bulamadım reis😂
118 Yorumla- +1 yıl
Ne demek bulamadım kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂😂
- +1 yıl
Hahaha çocukken sıkıştı reis tabi o zamanlar kullanmayı bilmiyorum 😂😂
- +1 yıl
😂😂 çünkü şimdi sıkışmayacak kadar büyüdü 😂 ondan
- +1 yıl
Evet her erkeğin mutlaka başına gelmiştir bu durum ben şimdi napiyorum reis biliyormusun burada bana olumsuz bir yorum yapsn olursa bu bedduayi ediyorum onlara 😂😂
- +1 yıl
😂😂 hahaha mantıklı 😂😂 ama dikkat etmek lazım reis sıkışacak yerlerde
- +1 yıl
Hahah etme reis bu kadar ağır beddua😂😂😂😂
- +1 yıl
Ana hakediyorlar reiss 😂
- +1 yıl
Densiz densiz yorum yapıyorlar bende bu nasıl yorum laa 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂 diyorum
- +1 yıl
Ya sen beni burada tek başıma bırak kurda kuşa yem okuyim ben. Bak sabah sabah beni ttollediler 😂 ben şu an trollenmis bir insanım ben
- +1 yıl
Trole trolle karşılik vericen reis😂
- +1 yıl
Ben sevmem öyle ergen seylerini kişiliğime ters bunu bilmen lazım bak biz burada sayfamızı delikanlı gibi kullanıyorum açık ve netim kimseyi de trollemiyorum kimseye de zararın ya da bir saygısızlığım olmuyor ben trollenecek insanıyım bere 😂
- +1 yıl
Bunu bana yapmiycaklardi reiss 😂 nolucak benim bu iyimser halleriimm hıı
- +1 yıl
Takma hic reis çoluk çocuk işte 😂
- +1 yıl
Ya orası öyle reiss aklı başında insan böyle şeylere gerek duymuyor zaten burayı adam gibi kullanıyor sen niye böyle yapmıyorsun ya da ben neden yapmıyorum
- +1 yıl
Bak sen adam gibi adam olduğun için sayfamın baş köşesine koydum seni kıymetimi bilmezsin o ayrı
- +1 yıl
Kıymetimi biliyonmu leynn 🤣 hınzır 😂
- +1 yıl
Reis kiymetlisin benim icin 🥰
- +1 yıl
Eyvallah reiss 😂 konuma gerek yok gönüllerdesin sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Yeni sünnet oldum derim. :F
112 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya çıkart bakayım derse 😂
- +1 yıl
İnşallah kız bir kere öpiyim de geçsin demez 😂 var böyle kızlar 😂
- +1 yıl
Sus carpılırsın 😂
- +1 yıl
Yani o şekilde iken bunu söyleyemezsin göstermek istemezsin diye söyledim
- +1 yıl
Yani sen düzelince göster birde öyle bedava gösterme yüz görümlülüğü al 😂 bir çeyrek taktirirsin artık 😂 sen şey de kıza " kızım babanın mali mı bu de 😂 parayı veren düdüğü çalar de 😂 sen beni oduncuda gördün de odun mu sandın dee 😂 senin belini incitirim de 😂 kızın gözünü korkut biraz kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
😂😂 cokmu korkuttuk dersin 😂 yavru ceylan temelli gitmesin ozaman şöyle yapalım 😂 kıza azıcık ucundan göster 😂 bak bakalım burada ne var " de 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu ara canım. m değil ya. ak istiyor derdim 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl yorum laa 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂😂
- +1 yıl
Birisi bana böyle bir bahane sunsa bırak seksten o insandan soğurum 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle bir aptallık yapmazdım galiba
12 Yorumla- +1 yıl
Rica edicim beyefendi sorunun kurallarina uyalım bir bahane bulmak zorunda olduğunuzu varsayarak cevap yazarsanız müteşekkür olurum 😂
- +1 yıl
Öyle bir hafızamı düşüneyim hayatım boyunca birlikte olmak istemediğim kaç kadın olmuştur sanırım 1-2 bunlara ne söylemiştim acaba
+1 yılBahaneye sığınmak çapsızlik istemiyorum der geçerim
00 Yorumla
+1 yılbahane mi
böyle bir şeyi yaşamamak için bahane mi bulunur ya
bam bam bam devam :D :D00 Yorumla
+1 yılSaçlarıma fon çektirip bozulmaması gerektiğini söyleyebilirdim 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBahane değil gerçek. Vajina içi görğntğsğ midemi bulandırıyor. Oral yaparsam gözlerimi kapatırım ya da karanlıkta yaparım. Çünkü görmemem lazım 🙈
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBahane bulacagima girerim ilişkiye kısa yoldan. 🔥🙈
00 Yorumla
+1 yılAllah affetmez ama, başım ağrıyor güzel bir bahane. 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. millet neyle uğraşıyor senin düşündüğün şeye bak hem bu gün mübarek gün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rahiplik sinavlarini kazandim bugün derim
12 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle olmaz sen kafasını fermuara sıkıştır 😂 hem daha inandırıcı olur 😂 hem de kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBahane aramam ya gerçeği söylerim. Havamda değilsem o zaman derim yani gerçeği.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Direk istemiyorum diyorum 🙈
14 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle kızı döver gibide söyleme 😂
kız " aşkım seninle birlikte olmak istiyorum diyor sen" istemiyorum " 😂 böylede olmaz ki yavru ceylani küstürürsün 😂😂 - +1 yıl
Yaa senin canını yiyeremm haaa 😂 yorumun
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılHiç aklıma gelmedi senin bahanen nolurdu
15 Yorumla- +1 yıl
Dur şimdi hiç havamda değilim zaten iç piyasa karışık dolar almış başını. Gidiyor ben ne düşünüyorum sen ne düşünüyorsun 😂 yat Zıbar Selamiii derim 🤣🤣
- +1 yıl
Nokta bırak ddm e kcfkfk
- +1 yıl
Nokta bıraktım işte 😂
- +1 yıl
Dm e bırak
- +1 yıl
Yani mesaj kutuma
- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılSeçsin bahanesi olmaz ya sahanedir ya da hikaye 😊😊😊🙊
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. ben daha çok yapmak için bahane bulurum
12 Yorumla- +1 yıl
Onu genelde bütün erkekler buluyor inanirmısın 😂😂
+1 yılFormat yanlış yaşamak için bahane de lütfen 😂😂soruyu protesto ediyorum 😂
09 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca herkesin yorumuna cevap veriyorsun ben yazınca vermiyorsun @r_engarenkyollar bundan sonra cevap yazmayacağım
- +1 yıl
Yaa senin canını yiyeremm haaa 😂 birde sitem etmiş gülüm bildirim geldikce bakıyorum geri dönüş yapmaya çalışıyorum çok yorum gelince birden ortalık karışıyor kasıtlı yaptığım bir şey değil çok özür dilerim kusuruma bakma olur mu
- +1 yıl
Yorumuna gelicek olursak. Lütfen sorunun formatına uyalım ve ona göre cevap yazalım istirham edicimmm " sen nasıl bir bahane bulurdun cinsellik yaşamamak için"
- +1 yıl
Sol çapraz yan bağlarım ağrıyor derdim ben 😁
- +1 yıl
Ora nere laa 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂 hem daha inandırıcı olur 😂 hem kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
O nasıl beddua la bir ara sıkıştı da anam anam canımdan can gitti :)
- +1 yıl
😂😂çok güzel beddua degilmi ama 🤣
- +1 yıl
Ederim ben hiç sağım solum belli olmaz 🤣
- +1 yıl
Etme etme kıyma bana 😁😂
Saç köklerim ağrıyor 😀
16 Yorumla- +1 yıl
Kızın senin saç köklerine ne işi var zalımm 😂 sen kafasını fermuara sıkıştır 😂 hem daha inandırıcı olur 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Hı hııı 😂🤣
- +1 yıl
🤣🤣 böylede zalim bir insanım işte 😄😊
Ufaklık izinde 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Haftalık mi senelik izinde mi peki 😂
- +1 yıl
Ohhh miss karpuzda da öyledir yata yata büyür 😂 srn ona hiç karışma bencede o kafasına göre takılsın 😂😂
- +1 yıl
Srn zincire vur en iyisi 😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılGünah günah derdim.
116 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıpta de 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
İnsan insanı biper mi de denilebilir:)
- +1 yıl
Herkes bir gün si... r sevdiğini genç adam 😂
- +1 yıl
Sadece bir si... kerse çabuk terkedilir, güzel kadın:)
- +1 yıl
Aynen öyle genç adam oyuzden olsa gerek biz si... k değil sevecek adam arıyoruz işte
- +1 yıl
Bence siz sadece sizi s... cek olsa bile razısısınız. Sevgi gelip geçici:)
- +1 yıl
O sizin düşünceniz beyefendi bu herkes için geçerli bir kavram değil beni tanımadan etmeden şu yorumu yapmanizda hiç hoş olmamış
- +1 yıl
Yorum size özel değildi yalnız. Genelleme yapmıştım ben.
Yanlış anlaşılma için özür dilerim. - +1 yıl
Estafurullah önemli değil hiç sıkıntı yok 🤗
- +1 yıl
Bende nezaket gösterip özür dilediğiniz için teşekkür ederim genç adam 🙏
- +1 yıl
Günah günah, durduk yere kalp kırmayalım:)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ben kirilicak insanmiyim bee 🤣 şu sıfata baksana insan dokunmaya kıyamaz 🤣
- +1 yıl
Her kes bir gün kırar sevdiğini:)
Dokunmadan da olmaz:) - +1 yıl
Deme oyle deme öyle 🤣 incindimmmm 🤣
- +1 yıl
Bir dahaki sefere incitmeden , yapabilirsem tabi:)
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇükecek yerlerim ağrıyor 😏😂
00 Yorumla
+1 yılBahaneye gerek yok, istemiyorum dersin olur biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir soru sorardım mesela
00 Yorumla Başım ağrıyo 🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben bahene aramam icraat gösteririm 😄😄😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılKonu cinselllik ise bahane aramazdım hanımefendi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılaa bak gençleştiriyor
00 Yorumla Çavuşun keyfî yok kalkmıyor 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılRegl oldum shksls
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuş öldü
130 Yorumla- +1 yıl
Ama sen yinede kuşun öldüğünü göster kıza 😂 daha inandırıcı olur 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahahah
- +1 yıl
Gülmee 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden ya alla alla
Cevap sahibi+1 yıl🥰
- +1 yıl
Hep ben gülüyümm sen gülme 😂 sen benim yaşıma gelene kadar daha çok gülersin 🤣
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın diycem 32 görünüyor benden iki yaş büyüksün ama sen uyurken ben 2 günlük yaşıyordum bazen oda 2 yılı geçer galiba
- +1 yıl
Dolu dolu 32 yaşındayım profil resmim yaşım sayfam orjinaldir
- +1 yıl
2 yaş küçüksun işte 2 yıl az bir zaman mı 2 yıla insan neler sığdırır 😂
Cevap sahibi+1 yılValla doğru diyorsun 2 çocuk sahibi oluna bilir en azından 🤣🤣
- +1 yıl
her şey olabilir 😂 2 yıl az bir zaman değil küçük bey 🤣 iyi değerlendirirsen evlenebilirsin, zengin olsbilirsin , ayrılabilirsin , ölebilirsin, vss
- +1 yıl
Seni yaşarken öldürdüm 🤣 böylede zalim bir insanım işte 😄🤣
Cevap sahibi+1 yılAğzından yel alsın ne ölümü
- +1 yıl
Sen kuşu öldürürken keşke ağzından yel alsa 😂 sen kuşu öldürürsen metehandan geriye ne kalır ki 🤣 zalımmm sen onu öldürdün bende seni öldürdüm 🤣 iyi yapmışmıyım 😂
Cevap sahibi+1 yılKuş önemli küs olmanda kuş barıştırırır degilmi.
Cevap sahibi+1 yılKuş önemli küs olsanda kuş barıştır demi😍😂
- +1 yıl
Ne biliyim Metehan 😂 ben veterinermiyim 😂 bana kuşu ölmüs hiç denk gelmedi 😂 kuşu ölenlere sormak lazım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsun arada bi kontrol etmekte fayda var
- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere nasıl öldiğünü 😂 teyzeler görsün 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÜstüme atlamasinlar sonra canlanır belki diye 🤣🤣
- +1 yıl
Atlarlar valla 😂 millet aç aç 😂
Cevap sahibi+1 yılErkeğin üzerine atladiklarini görmedim hiç 😅😅
- +1 yıl
Sen görmemişsin demekki 😂 valla seni ayakta götürürler 😂 sonra bende kurtaramam seni
Cevap sahibi+1 yılAslında bazen insan merak ediyor 🤣
- +1 yıl
Neyi
Cevap sahibi+1 yılTanımadığın biri işin sana şehvetten veya arzulanmasi
- +1 yıl
Yani illaki güzel olur ama ben bir kadının
ilk adımı atmasını istemesini doğru bulmuyorum
Cevap sahibi+1 yılEtkilendiğini bir kadına yürümekte kolay değil erkekler çiçek tutmayida koklamaya bilmediği için kadınlar direk kaçıyor
- +1 yıl
Yani bizim Türkiye şartlarında kolay değil bırak yürümeyi hal hatır sorsan sapik damgası yersin buda neden oluyor yine erkeklerin bilinçsiz davranışından her önüne gelene yurumesinden ya da kadını hep cinsel obje olarak görmesinden kaynaklanıyor Türkiye'deki erkeklerin bir sınırı çizgisi yok buda kadınlari sanki bulunmaz Hint kumaşı gibi dolaşmasına ya da sadece sanki bir onda varmış gibi egoist tavırlar sergilemrsine sebeb oluyir
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evcilik))
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat