- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bu kişiye göre değişir yani partnerim çok çok isterse o zaman yapardım yoksa yapmazdım. ayrıca gereksiz ve saçma bir fantezi gibi geliyor. yani normal yol varken neden insan başka yol tercih etsin ki. Anal seks, bazı insanlar için cinsel aktivitelerinde tercih ettikleri bir seçenek olabilir. Ancak, anal seks, diğer cinsel aktivitelerin tamamlayıcısı değildir. Cinsel aktiviteler, kişisel tercihler ve iki partner arasındaki iletişime bağlı olarak farklı şekillerde gerçekleşebilir. Cinsel aktivitelerde, iki partnerin de rızası, konforu ve mutluluğu çok önemlidir. Bir partnerin, diğer bir partnerin isteklerine veya sınırlarına saygı göstermemesi, cinsel aktivitelerin sağlıklı ve keyifli olmasını engelleyebilir. Sonuç olarak, anal seks diğer cinsel aktivitelerin tamamlayıcısı değildir. Cinsel aktiviteler, iki partner arasındaki sağlıklı iletişim ve karşılıklı saygıya dayanmalıdır. Her iki partnerin de rızası, konforu ve mutluluğu önemlidir ve herhangi bir aktivite, iki partner arasında açık bir diyalog ve rıza olmadan gerçekleştirilmemelidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Temiz bir kadın her deliği için temizdir. Bunu bok yolu diye kötülemek çok saçma. Ben çok severim ve her fırsatta yapmak isterim. Şimdiye dek hiç istenmeyen bir manzara yaşamadım. Bunu isteyen bir kadın zaten önlem alıyor.
11 Yorumla
+1 yılKüçük penisi olan erkekler için anal güzel bir seçenektir ama kalın penisli erkekler için gerek yoktur vajina yeterlidir yeter ki duvarlarını hissettir 😘
00 Yorumla
+1 yılÇok gerek olduğunu düşünmüyorum.
71 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılToplumsal olarak anal seksi bir tabu veya dinsel inanç meselesi olmaktan çıkarıp bir zevk aracı olarak görmeye başlarsak gerçeksen cinsel hayatın bir tamamlayıcısı, bir rengi olduğunu görürüz. (Umarım)
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar anal seksten zevk almaz. Sırf değer veriyor diye buna onay verir.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir dayatma bu. Aksine deli gibi seven bir çok partnerim oldu.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDini açıdan tercih edilen bir durum değil gadası. Ama seksin tamamlayıcı öğeleri değişkenlik gösterebilir. İlla anal seks olacak diye bir kural yoktur. Finali harika bir oral seksle de yapabiliriz. ya da evin içine sığmayıp finali aracın içinde şehrin ışıklarına bakarakta yapabiliriz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks benim için gereksiz fantazidir. Partnerim zevk almazken kendi zevkim için ona acı cektirmek bana saçmalık geliyor. Seks birlikte zevk ve haz alınan bir birleşimdir. Ben zevkim için partnerime o acıyı veremem. O yüzden ilk kadının mutlulugu ve zevki diyorum vajinal seksten dışarı cikmamayı yeğliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Partnerin neden zevk almasın?
+1 yılMide bulandırıcı ya insan bok yoluna neden gider 🤢🤢🤢🤮🤮🤮midem kalktı
75 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle , birisi boşaltım organı. Cinsel organ varken ona ne gerek var. İğrençlik gerçekten
- +1 yıl
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiden kişiye göre değişir tercih ve deneyimde alınan hazza göre derecelendirilir benim kendi fikirime gmre ara sıra yapılınca farklı bir hazzı oluyor deneyimlediğimde ise kötü bir etkisini görmedim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılKişinin ihtiyacına göre farklı şekillerde kullanılabilir. Ben mesela doğum kontrol yöntemi olarak içe boşalmak için tercih ederim. Bir başkası dar olduğu için tercih eder.
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar için acı verici ve aşağılayıcı Bi durum.. Hiçbir partnerimden bunu istemedim.. İsteyeni de geri çevirmedim
10 YorumlaAnal seks insanın doğasına aykırı bir şey olduğu için tamamlayıcı bir tarafı olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle alakası yok. Gerek yok. Doğal bir durum değil. Cinsel organ değil orası bir kere. Penisi küçük olan bazı erkeklerin sevdası sadece.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok ama çok uzun ilişkilerde ve evlilerde 1 kere deneyelim denebilir. Bu arada kadınlardan hoşuna giden de çıkıyor az da olsa.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu neredeyse istemeyen erkek yoktur ama tamamlayıcı bir unsur da değildir. Ayrıca bilmeden yapanlar için kötü sonuçlar bile doğurabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeni tamamlayan bir partnere asla sınır koymam anal severim eğer isterse strapon da kullanabilir 😊
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence tamamlayıcısı. Ama kadını da düşünmek lazım. Arada bir tadını almak için yapılabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir bu durum. Net bir şey söylemek mümkün değil.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sulu zevkli yer varken kurak çamurlu yer tat verirmi keyif sizin
10 Yorumla
+1 yılben ce evet kesinlikle bazen tek başına bile yeterli oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişkenlik gösterir o an için iki tarafın aradığı hazza göre değişir yani
10 Yorumla
+1 yılŞimdi biz zari bozmuyoruz surtuyoruz falan ama bir zarar gelmez. Bu yüzden ben arkayı seviyorum şu an için hem boşalırkenn çok rahatım hiç cikarmadan devam da ediyorum fakat hepsini alamıyor Zorlayınca o beni yapmak istiyorum diyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh ah o dediğini ben yapamıyorum kimle denediysem sokamadim b. k yiyen şeyim çok kalın o zevki tadamadim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence nesidir çık tecrübelisin anlaşılan bu konuda
35 Yorumla- +1 yıl
Gizli olanlara hayat tecrübelermi söylemem 😂
Cevap sahibi+1 yılSöyle herkes nasiplensin😂
- +1 yıl
Yoğğ
Cevap sahibi+1 yılAklımıza düşürdün bi kere amaaaağğ
- +1 yıl
Halk bir açıklama bekliyor
+1 yılyapan için zevk
yapmayan için bir kayıp değil83 Yorumla- +1 yıl
+1 yılPoposuna güvenen kadınların cevaplarını okumaya geldim:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtı zevk diye düşünüyorum
71 Yorumla
+1 yılErkekler için Nirvana , kadınlar için acı tablosudur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks sexsin miheyk taşıdır. Yapmak istemeyenleri oldum olası anlamamışımdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre dikkatli ve özenle yapılması gerektiğinden asıldır, tamamlayıcı değildir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anal seks olmadan olur mu hiç
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZevkin ve yükselmenin doruk noktasıdır.
20 Yorumla
+1 yılYani anal seks de çok hoş oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim için zevkli de kadinlarda değil gibi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılGay isen oyledir tabi😁
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılAnal Seksi düzgün yapan partner erkektir
10 Yorumla Anal kadar basit iğrenç bişey yok ulannn
10 Yorumla
+1 yıldeğildir ama süleyebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz ve zararlıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverim ama temiz erkek olcak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değil aksine kadına yapılmış hakarettir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmasada olur bakire liseli Seksi o
10 Yorumla
+1 yılGerek yoktur çirkin ve zararlı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet anal seks seksin b*kudur.
30 Yorumla
+1 yılAcısıdır
10 Yorumla
+1 yılGerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılBence gereksiz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal bence olmalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaram bro
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen peki?
13 Yorumla- +1 yıl
önce sen cevap verseydin :) ben verdim mesela
Cevap sahibi+1 yılSana ne acaba