Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bakın oral sevişmenin temelidir. önce duş alın birbirinize zorlama yapmayın. temiz vücutla oral yapabilirsiniz
eşin de sana yapsın
zatenm oral erkeğin işidir esas
amaaa
anal farklı bir durum. anal her iki tarafa özellikle kadına zarar verir. bunu kabul etmek zorunda değilsin
karşı çıkabilirsin
oral yapın derken gerçekten miden bulanıyorsa ona da hayır diyebilirsin
evlilikte pozisyon bile beğenme hakkınız var. dinen budur. hoşunuza giden pozları seçebilir hoşunuza gitmeyenleri red edebilirsiniz.
ama eşinizin de sıkılmaması açısından istediği pozları ara sıra sabredip izin verin
ama anal ilişki asla. girmeyin red edin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ağzına alma konusunda salatalikla dene tüm hareketleri yap sonra derecesiyle yap yalnız ikinizde dur alarak yapın temiz olursa ikinizde ekstra keyif alırsınız. Anal yapma konusunda orayı yagla iyice yumuşatmak gerekir bilmeyen acele eden biriyle asla yapma bol keyifli günler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibi hep onyargiliydim. İkisini de bi dene bagimlisi olcaksin 😂 ayrica kocan temiz bi adamsa ve spermi kokmuyosa oral yapmanda sakinca yok. Bazi erkeklerde oral cidden mide bulandirici oluyo kusasi geliyo insanin ama erkek eger cok temizse ve menisi kokmuyosa penis normal bir vucut uzvundan farkli bi tat vermeyecek sana. Gogus yalamak gibi boyun yalamak gibi ayni tadi verecek. Analda ise esinin cok kalin bir penisi varsa yapma! Dayanamazsin! İnce olmasi lazim. Yani burada onemli olan senin kocanin penisinin nasil oldugu onu da sen biliyosun.
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Oral bilemem de anal yapma abim. Kocan bile olsa yapma ki kendine saygın olsun
216 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Bırak soğursa soğusun. İstemediğin hiçbir şeyi yapma.
21 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyorsun ki seks de bı deneyim ve tecrübe işidir. cinsel hayatta bicok sey yasana yasana zevk verebiliyor. anal dışında her şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnala bişey diyemem bende yapmadım. Ama oralı dene. Ben çok seviyorum şahsen en derinlere kadar dakikalarca yapabilirim. Kendini diksindirme bunda bişey yok
50 YorumlaEğer sana saygı duymuyorsa sende ona duyma dinen uygun değil neden böyle bişey istio ki
10 YorumlaAnal severim ama kadinalrin bu konuda zorlanmasına karisiyim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnal. sakin yapma. Kaka kokmaya basliyorsun bir sure sonra gecmiyor o koku.. bide diger zararlarini saysam cok uzar. 1 kere bile yapma hevesi gecer zamanla. Agzinla ne yaparsan yap bosalttir agzina onla idare etsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Güzel sen dini açıdan yasak olduğunu biliyorsan ama o bilmiyor herhalde, yazık, evleneceğiniz kişileri iyi seçin, sapıklarla evlenmeyin.
00 Yorumla
+1 yılEvet, dini açıdan bakarsan oral ve anal seks haram aslında. Ama özellikle oral seks yasamayan çift yoktur. Ama anal konusunda saygı duymasi gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılOral olabilir de anal sana kalmış artık. Oral dene bence karşılıklı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal olmamasını hadi anlarım bana garip gelsede. Oral nasıl yok ya.. Oral olmadan sexmi olur. Görücü usulu ilemi evlendiniz siz
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle anal yapma, zaten sana saygısı olan eş anal istemez...
Oral bence olmalı...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Anal istemiyosam yapmada agzina almayi dene zamanla seversin
00 YorumlaYapmak istemiyorsan yapma. Eşin die istemedgn şeyi sana diretemez.
00 Yorumla
+1 yılOralda bı sakınca yok. temiz adamsa sağlık acisindan sıkıntı yaşamazsınız hemde anala ihtiyaç duymaz
01 Yorumla- +1 yıl
Oral temiz olursa bı sure sonra sen daha çok isteyeceksindir.
Cinsel yaşam bir tecrübe ve devamlılık esaslı bı ilişkidir.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSogutur bence birseyleri bersber yapmaniz ikinizide tekrar doruklsra cikaracaktir
00 Yorumla Anal olmayabilirdr oral olmali.. oral olmazsa zamanla sogur esin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle internette p*rno görüyo sonra senin başına bela oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal istememenizi anlarim. Ama orala on yargılı olup yapmamak cidden çok saçma. Eşini zamanla dışarı itersin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sen de herşeyden korkuyorsun
yüzleşsene korkularınla00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHijyene önem verin ikincisi ananda güzelce temizlenin ve söylemek istemediğim burdan bi detay daha var
00 Yorumla
+1 yılBence izin vermelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunları yapmazsan hep seksin eksik kalacak
00 Yorumla
+1 yılOral yap anal yapma
00 Yorumla
+1 yılAnal yapma
Oral düşünülür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal öyle düşündüğün gibi acımıyor
31 Yorumla- +1 yıl
Tecrübelisin galiba 🤣🤣
Içinden geldiği gibi davran
30 Yorumla
+1 yılYapmak istemediğini yapma ama soğur adam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ama öylede olmaz ki
00 YorumlaSoğutur tabiikide
00 Yorumla
+1 yıltm anal yapma da diğerlerıne şaştım :p
00 Yorumla
+1 yılNapmayi dusunuyosun peki
00 Yorumla
+1 yılYap yoksa başka kadına gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma ama oral yap bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapmsyi dusunuyon
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne