Cinsel Yaşam Vajinam biraz kararık ilerde eşim sorun eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Beyaz tenliyim ama nedense biraz kara orası üff Vajinam biraz kararık ilerde eşim sorun eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. ya hiç bir şey olmaz. seni secen oran kara diye sorun edecekse vur tekmeyi 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Etmezzz boşuna düşünüp kafaya takma asıl sorun erkeklerde 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Erkekler cok mu kusursuz . bunu dert edeni sende hayatından cikar hiç tereddüt bile etme. S 0 0 Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sorun olmazÇoğu kızda var bu kararma sorunuOnun için krem kullanan bile var 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorun değil zamanlada karaıyor zaten ama illa beyaz olsun diyorsan biraz bşler yapanlrsn kendin👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl genital organlarda renk pigmenti fazla olduğu için kararma olurve kapalı bir yerde oldukları için kararmaları normaldir 0 0 Yorumla
Klarkent006 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kank TR de herkesin karanlık sen kafana takma bunları herkes aynısını soruyor söylüyor 0 0 Yorumla
Eren25hemşire Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayır ya sorun etmez içine girip çıkacak alt tarafı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bulduk da beyazı karası kaldı 0 0 Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Büyük sorun. Bembeyaz olması lazımdı😑 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hiç bir sorun olmaz rahat olabilirsin 0 0 Yorumla
Hayalett123 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl 😂😂 Karadır bu bahtım kara sorun etmez takılma 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. eder evet 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
SeductiveDusky Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kararik ne be 0 4 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Karaamcık jddkkx Yorumla SeductiveDusky +1 yıl @ktipiyoz Kararik diye kelime mi var ya? Köylü köylü tipler soru soruyo sfsfsd Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Bence 250 gramıyla evlenileceğini bildiği için onu dert edinmiş e haklıda Yorumla SeductiveDusky +1 yıl @ktipiyoz aynen açıkçası midem bulandı burada ben gidiyorum 🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
ya hiç bir şey olmaz. seni secen oran kara diye sorun edecekse vur tekmeyi
Etmezzz boşuna düşünüp kafaya takma asıl sorun erkeklerde
Erkekler cok mu kusursuz
. bunu dert edeni sende hayatından cikar hiç tereddüt bile etme. S
Sorun olmaz
Çoğu kızda var bu kararma sorunu
Onun için krem kullanan bile var
Sorun değil zamanlada karaıyor zaten ama illa beyaz olsun diyorsan biraz bşler yapanlrsn kendin👍
genital organlarda renk pigmenti fazla olduğu için kararma olur
ve kapalı bir yerde oldukları için kararmaları normaldir
Kank TR de herkesin karanlık sen kafana takma bunları herkes aynısını soruyor söylüyor
Hayır ya sorun etmez içine girip çıkacak alt tarafı
bulduk da beyazı karası kaldı
Tras biraz sertce masaj krem geçer :)
Gormeden bise diyemem
Büyük sorun. Bembeyaz olması lazımdı😑
Hiç bir sorun olmaz rahat olabilirsin
😂😂 Karadır bu bahtım kara sorun etmez takılma
Benim de öyle maaaldsrf popo arası da öyle
karadır bu bahtım karaa
Tek derdin Bu olsun ufaklık
koyu olması benım daha hosuma gıder
eder evet