Vallah çok mutsuzum ya. İşim yok tüm arkadaşlarım evlendi. Doğru düzgün bir arkadas çevrem yok olanları da takıntılarım yüzünden kaybettim zaten çok mutsuzum yani. Birde hala son sevgilimi atlatamadim kendi sözlendi mutlu zamanında beni de dibine kadar kullandı ben hala onu atlatamadim. O kadar çok yara açtı ki bende artık beni kimse istemez. Evde kaldım işim yok acaba yaptığım yanlışlar yüzünden mi bu kadar kötü bir hayatım var. ya da hayatımı düzene sokamayacak Kadar aptal mıyım diye düşünüyorum. İyi niyetliyim ama misal bir arkadaşımla buluşsam bile onlarla muhabbet açamıyorum. Birde çok takintiliyim. Kimle ilişkiye girsem beni anlıyorlar ne kadar aptal olduğumu anlıyorlar sanırım ki benden uzaklaşıyorlar. Annem en son öyle dedi çocuk senin hasta ne olduğunu anladı ondan seni istemedi bırak şu çocuğun peşini dedi. Ama bilmiyor ki ben onu benimle defalarca kere birlikte olduğu için beni dövdüğü için bırakamadım bunu nasıl aileme derim. Kimseye diyemem. Abilerime desem başları belaya girer girer onu dövmeye falan kalkarlar ya da bilmiyorum seni döven bir insanın yanına defalarca kere yanına neden gittin de diyebilirler. Evet beni hem dövdü hem kullandı hemde işimden etti. Olaylar olaylar psikolojimi çok bozdu. Tamam daha öncede boşlukta olduğum için sevgililerimle cinsellik yaşadım ama hiç biri beni kullanıp beni dövmedi. Şimdi ne işim var ne sevgilim. Benden küçük arkadaşlarımın ikinciye çocuğu var ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde düşünmeye devam edersen döngüye girer hep daha kotu düşünür ve kendini kapatirsin. Hayatta senin gibi yaşayan çok insan var tam olmasa benzeri şeyler. Kalkip silkelen ve bir yerlerden başla yaşını bilmiyorum ne kadar. Kaç olursa olsun ayağa kalk ve düştüğün yerden devam et. Birisi sen aradığında bulunmaz. Akisina bırak. Sadece tanış bu olacak olmalı diye bakma tanış. İse gelince çık iş ara. Olmadi boşlukta hissetmemek için devletin açtığı kurslara kayıt ol. Hem belge edin hem yeni birşeyler dene. Ama kendini kapatma. Biliyorum zor. Ama hayat devam ediyor ve devam et. Yaşin genç ise bu kadar üzülme 35 ve yukarı isen evet o zaman haklısın çünkü biliyorsun annelik durumun var. O zaman acele etmelisin ama 35 ten aşağı isen sorun yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Tabi ki seninde hakkın anne olmak. Daha 5 yılın var. Cok geç kalmamışsin. Maalesef cinsellik hayatın gerçeği bunu kabullenmelisin. Bu yaşa kadar olmamasının sebebi cinsellikte değil. Zamani gelmemiş demek ki. Sen yine saklanma birileri ile tanış. Ama hamile kalmak içinde çok bekleme zaman çabuk geçiyor.
- +1 yıl
Kilo verirsin. Onemli olan zamanın kisaldigini görmen. Kilo spor ve diyetle çözülür. Ama yaş gectikten adet döngüsü sona erdikten ve birdaha anne olamadiktan sonra bunu duzeltemezsin. Umarim en kısa zamanda anne olursun.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi niyetini kullanıp senden faydalanmış kötü insanlar ama neyse ki onlardan kurtulmuşsun sen aynı sensin değişen büyük bir şey yak sadece yanliskisilere inanmak seni kötü durumlarda bulmama istemediğin durumlara sokmuş su andada yaşadığın olayları düşünüp üzülüp boşluğa dusmussun elbette budurumda cikicam ama kendini toplayıp nekadar kısa sürede çıkarsan senin için okadar hayırlı canim yaşadığın olaylarda sınavın dersin olsun bu hayatta yanlış kisiler her yerde var ve karşına çıkacak bu yanlislardan edindiğim tecrübelerle onlardan uzak dur seni sevecek kişi karşına çıktığında daha kolay seçeceksin zaten doğru kişi seni sen olduğun için sevip istiycek takma bekle ve herkeze güvenme doğru kişiyi anliycan zaten canim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çok bunaltma kendini sakin ol.
kendine leiste yap hatalarını tespit etmeye çalış
kriterlerini gözden geçir belki seçim yaparken kriter hatası yaıyorsun
genelde kadınlar görsellik tip boy pos kas gücü... gibi görsele dayalı tercihleri oluyor
hiç aklını kullanabilen bilgili tecrübeli kadının her sorunun çözebilecek bilgiye sahip mi diye araştırmıyor.02 Yorumla
Sana tavsiyem biran önce bir iş bulup kendini onunla yorman akşama kadar boş durduğun için bunları düşünücek çok zamanın oluyor ayrıca sana şiddet uygulayan zorbalık yapan biri ile olman doğru değil bazı şeyler de kendine engel ol.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
+1 yılhic oturup mantikli dusunmemissin. kafani kullansan kendine deger vermeye baslasan adam akilli bir ise girip spora baslasan kendiliginden toparlanmaya baslar her sey
016 Yorumla- +1 yıl
deneyimi anne karninda almiyorsun market deneyimini nasil edindiysen digerlerini de oyle edineceksin deneyim araman anlamsiz bana gore
- +1 yıl
ayrica digerleri de yoruluyor ama sporunu aksatmiyor en azindan gunde 30-40 dk yuruyus ve kosu yapabilirsin bunlar icin bile azmin ve iraden yoksa zaten kusura bakma
- +1 yıl
ohoo sen bu kafayla zaten ilerleyemezsin ablacim
- +1 yıl
evet calistim ama bunlar diger seylere engel degildi bahaneler senin gibiler icindir
- +1 yıl
hahahah bu spor yapanlarin hicbiri calismiyor o zaman? valla ne halin varsa gor
- +1 yıl
sen gormemissin bir spor salonuna gir insanlarla muhabbet et gerci hayatinda spor salonuna da gitmemissindir o yuzden gormemen cok normal.
- +1 yıl
sen de markette calisma baska is bul
- +1 yıl
her yer deneyim aramiyor ki is ilanlarina bak.
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılİstatistik yaptım sitenin yüzde 94 u yalnız kız ve erkekten oluşuyor yüzde 2 evli yüzde 3 un sevgilisi var yüzde 1 de deli zaten kimseye takılmıyor 😅😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bende yalnızlıktan geberiyorum. yeni emekli oldum 4 yıl önce boşanmıştım. şimdi oğlum okula gitti İstanbul'da okuyor. bende yalnızlıktan geberiyorum :(
00 Yorumla
+1 yılValla bu seni döven kişi ile en az 1.5 yıl oldu sen her saçma sapan tipe bu kadar süre harcarsan oooo ömrün yetmez dgru kişiyi bulmaya 🤭🤭🤭 ilk önce tedavi olmalısın ben başından beri diyorum sana
00 Yorumla
+1 yılHak etmiş bir hayat hikayesi.. Aklın başına geldiyse bi işe gir kimseye de kendini paçavra gibi kullandırtma bi daha
02 Yorumla- +1 yıl
Bi şekilde sabredip iş tutmak zorundasın.. Üç maymunu oyna
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk bşr kıstas değil onu geç zaten. Neden bir psikoloğa gidip kendi öz saygını arttırmak için bir çözüm aramıyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
İyide olmuş gitmiş bitmiş sonuçta. Bişeyi seviyor olmanın bşr önemi yokki. Kendi kendine bencillik yapıyorsun. Dünyada milyonlarca erkek var. Bşr onumu seveceğini sanıyorsun
Bu kadar uzun dert yanarsan senden kaçarlar... Bak ben yazdıklarını sonuna kadar okumadım... Okuyan da azdır... Daha sade yaşamaya çalış...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKullandı derken eğer sadece duygusal bir kullanmaysa bence yakında toparlarsınız.
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden yapmayacaktınız. Hep böyle oluyor, zamparalar hanımefendileri kullanıyor. Bunlara artık şiddet uygulamak lazım.
+1 yılÖncelikle işe gir. her şey yoluna gier endişelenme. hangi şehirdesin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbende oyle ynlizlik bitidi beni ama dayaniyoruz iste bir sekilde. Benim arkadaslar dede olmaya hazirlaniyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var senin gibi Aynı hataları tekrarlama problemin bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat kısmetlerle dolu çok olumsuz bakma seni mutlu edebilirim ne dersin ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur daha mutlaka birilerinin dikkatini çekersin 35 kadar bağlamaya bak
00 Yorumla
+1 yılciddi bir ilişki kurmalısın böyle ilişki mi olur
00 YorumlaAllah yardımcın olsun. Psikolojik destek alman lazım
00 Yorumla
+1 yılİşaret vermek gerek bence kadere inanmalısın gelecektir senin içinde güzel günler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her şeye rağmen hayat çok güzel herkes yaptığından utansin üzme kendini fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi takintilarin var da arkadaslarini kaybetmene sebep oldu?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla seni döven biriyle devam etmen senin hatan. Kendini kullandırtma, hayatına odaklan iş bulmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek şart sana
04 Yorumla- +1 yıl
Ya ne evinden bahsediyorsun birazcık bunalim hepsi bu
- +1 yıl
Ya bende boşandım ne olacak bulursun
+1 yılAnlattıkların gerçek mi
04 Yorumla- +1 yıl
Msjj gelirmisin birsey soracağım
- +1 yıl
Özel birşeydi neyse sen bilirsin
+1 yılYalnızlıktan değildir gerginliğin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak ister misin?
00 Yorumla
+1 yılAynısı valla da yapcak bişey yok
00 YorumlaTanışmak isteyenlere şans vererek başlayabilirsin
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla şu an bende aynı duygular hakim düzelir inş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. senin adına üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılYaz bana muhabbet edelim tabi istersen
018 Yorumla- +1 yıl
Neden hem yanlızım diyorsun konuşmak isteyicede konuşmam özel den diyorsun
- +1 yıl
Ya tamam yaş kaç nerelisin damla
- +1 yıl
Konya 28!
- +1 yıl
Bekar misin dul mu
- +1 yıl
Damla
- +1 yıl
Hım sevgilin var mı ya da konustun
- +1 yıl
Noldu
- +1 yıl
Noldu burdan konuşalım demedinmi sen damla
- +1 yıl
@dmla17 dolu muhabbet edelim guzelimm
- +1 yıl
Seni varya *
- +1 yıl
s ke rimm bki re kız
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Doğrudur damla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılO bende de var ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlığını gideririrm
00 Yorumla
+1 yılBiz eleman arıyoruz millet iş bulamiyor
00 Yorumla
+1 yılAyni durumdayim yas olarakta
00 Yorumla
+1 yılbirlikte yapalım
00 YorumlaSen hiç evlenmedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ben sgsgah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olabilir işe gir
00 YorumlaYalnız değilsin 😀