Cinsel Yaşam Aşksız bir dünya daha konforlu ve güvenli olabilir mi? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 #selamgençlik#Aşk yeryüzünden silinse, sadece evlilik, çocuk ve cinsellik amacıyla birliktelikler yaşansa fakat zerre kadar aşık olunmasa! Nasıl olur sence?#tubasueda Aşksız bir dünya daha konforlu ve güvenli olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Benim açımdan öyle ilişki yok kafa rahat durduk yere sorun çıkmıyor trip yemiyorum motorum ile zaten güzel birlikteliğimiz var zaten 3. kişiyi kabul etmiyoruz 🙈 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Zaten çoğu evlilik şu an böyle acınası bir durum. Aşk olsa da olmuyo olmasa da olmuyo 😃 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk lazım konforu bozuyor olsada 1 2 Yorumla Elfida277 +1 yıl teşekkür ederim 🤗 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 😍 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşksız bir hayata; hayır. 1 0 Yorumla
Ameli00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet, çünkü aşk kontrolü nedensiz ve sebepsiz karşıdakine verir çok tehlikeli nasıl kullanacağını bilemezsin 1 0 Yorumla
Symyrne Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Tamamen olmaz bence, kısmen ölü. Cunku insanoğlu her daim fesatlık çıkaracak bir şey bulur😊 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu dönemde maalesef aşklar çok yapmacık dursada yinede aşksız olmaz. Yuvada huzur olmaz. 1 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk ve cinselliği birbirinden ayırmayı bırakın artık 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Olmaz. Cinsiyet kavramı anlamsız olur o zaman. İnsanın doğasında aşk ve seks var 1 0 Yorumla
Reykart2 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Aşk maşk ne bileyim ben ya! 1 11 Yorumla Reykart2 +1 yıl Ben sitenin Erman'ıyım, neden davet geliyor bu sorulardan anlamıyorum! 😅 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Davet falan yok ne alaka 🙄 Yorumla Reykart2 +1 yıl Bildirim geldi, bende spor sorusu zanettim, meğer ki cinsel hayat sorusuymuş! Şöyle biraz yorumları okudum millet baya sapıtmış 😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ben sizi takip etmiyorum ki hocam bildirim otomatik gidiyor sanırım 🙄 Yorumla Reykart2 +1 yıl Bilmiyorum ama bildirim geldi. Aman tuba beni bu sorulara dahil etmeyin, burada da Erman hocalık yapamam! 😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Siz onu profil ayarlarından belirleyin lütfen, benimle ilgili bir durum görünmüyor Yorumla Reykart2 +1 yıl Zaten bildirim gelse bile ki bazen geliyor bu sorularla ilgilenmiyorum 😅 Yorumla Reykart2 +1 yıl Profil ayarlarıma bakıcam, belki oradan kaynaklanıyor olabilir... Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tamam hocam yine de kâr etmezse engelleyeyim mi sizi rahat etsin kafanız 😄 Yorumla Reykart2 +1 yıl Yok ya engelleme, bakarsın bazen yorum yapmaya gelirim! 🤣 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Peki hocam tabiki 🤣🤣 Yorumla
Krhndmrsy Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Bir eksiklik hissedileceğinden olumlu olmaz. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok güzel olur. 1 0 Yorumla