- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılKeşke birini sevmek ile ona aşık olmak arasındaki farkı sorgulasan... Birini "delice" sevmek diye bir şey yok. "Delilik" aşkın bir yan etkisi... Birini sevmek, sevilmek dertlere deva olabilirdi de, aşk başlı başına hastalık nedeni zaten... Deva değil, derdin ta kendisi...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk olmadan bir dünya, oldukça farklı ve belki de daha soğuk ve yalnız bir yer olabilir. Aşk, insanların yaşamlarında derin bir anlam ve bağ yaratır, bu yüzden aşkın eksikliği dünya üzerindeki bazı temel deneyimleri etkileyebilir. İşte bu durumun bazı olası yansımaları:
Duygusal Derinlik: Aşk, bireylerin duygusal derinlik ve bağlantı hislerini artırır. Aşk olmadan, insanların duygusal deneyimleri yüzeysel olabilir ve derin bağlar kurmak zorlaşabilir.
Sosyal Bağlar: Aşk, ailevi ve arkadaşça bağların güçlenmesine katkıda bulunur. Aşkın eksikliği, bu bağların zayıflamasına ve toplumsal desteğin azalmasına neden olabilir.
Motivasyon ve İlham: Aşk, bireyleri motive eder ve ilham verir. Sanat, edebiyat ve müzik gibi alanlarda aşkın temaları sıklıkla işlenir. Aşkın olmadığı bir dünya, bu tür yaratıcı ifade biçimlerinin eksik olduğu bir yer olabilir.
Empati ve Şefkat: Aşk, empati ve şefkat duygularını besler. Aşkın olmaması, insanların birbirlerine karşı daha az anlayışlı ve destekleyici olmalarına yol açabilir.
Romantizm ve Mutluluk: Aşk, romantik ilişkiler ve bu ilişkilerde bulunan mutluluk ve tatmin duygularını içerir. Aşk olmadan, romantizmin ve bu tür mutlulukların eksik olduğu bir dünya olabilir.
Elbette, aşk sadece bir insan deneyimi değil, aynı zamanda insanların hayatını zenginleştiren ve anlamlı kılan bir duygudur. Aşkın eksikliği, hayatın diğer yönlerinde farklı şekilde anlam arayışını etkileyebilir. Ancak, toplumsal bağların, kişisel tatminlerin ve ilişkilerin tüm çeşitleri, aşkın olmadığı bir dünyada da var olabilir.11 Yorumla
Soran1 yılGüzel yorum için teşekkür ederim
1 yılBence şöyle bir şey diyebiliriz duygusuz Bi yaşam mı yoksa duygularla dolu bir yaşam mı 🤔 ya da her şeyi iş gibi görüp otonom hareketler mi🤔
17 Yorumla
Soran1 yılYani bence de böyle Dede diyebiliriz
- 1 yıl
tamam yaşlandık da daha dede olmadık be arkadaş 🤣🤣
Soran1 yıl🤣🤣🤣yaaa yanlışlıkla yazdım diye biliriz diyecektim
- 1 yıl
Tamam torun kızmadım sana 🤣🤣
Soran1 yıl🥹🥹🥹yaaa kızmasın ki bana 🤪🤪
- 1 yıl
Gönlünce olsun her şey inşallah güzel arkadaş:))
Soran1 yılTeşekkürler
Hayır ya. Kötü olurdu. Ben aşk olmadan sevişmek istemem
13 Yorumla
Soran1 yılBende 🥺🥹
Soran1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılZaten benim hayatımda aşk yok hiç.. bir şey değişmezdi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Aşksız bir dünya düşünmüyorum, düşünemiyorum, olmayan şeyi düşünemem ama aşkım olmasa da onu düşünüyorum! 😅
Bok gibi diyebilirim, evet bok gibi! 😅10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/FIoAW25WGB4Yavan olurdu ve tadı tuzu olmazdı
10 Yorumla
1 yılGayet güzel olurdu hiç aşık olmadım ben aşk olmadan da olur zaten şimdiki aşklar kaynağı hep para para para
10 Yorumla
1 yılAşk acı çekmektir. Sevişmek zevk almak. Daha güzel bir dünya olurdu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNasıl olurdu sana söyleyim
110 Yorumla
Soran1 yılOlur 😅😅
- 1 yıl
Söyledim sandım ya yorum devamı çıkmamış 🤪
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Lut kavimi gibi olurduk o kadar iğrenlermiş ki artık hayvanlarla bile tüm kavim o noktaya gelmiş
Soran1 yıl😅😅😅Tek kelime anlamdım desem inanır mısın ki
- 1 yıl
Lut kavimini duymadın mı kız ilginç
Soran1 yılHeee duydum 😅😅😅
Soran1 yılAma Arapça biliyorum onu turkce duyunca biraz tuhaf geldi
- 1 yıl
Öyle olurdu işte dünya
Artık millet birbirine yapmaktan sıkılır sonumuz öyle olurdu sevgisiz olunca Allah korusun
Soran1 yılAllah korusun gerçekten de
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYavan
Vasat
Monoton
Olurdu10 Yorumla
1 yılbenim için aşk yok zaten maalesef
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şekersiz çay gibin olurdu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılGüzel olurdu..
10 Yorumla
1 yılOlmazdı.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne