+1 yılBence bu konuda nasıl bir seks anlayışına sahip kişiler olduğu ile doğru orantılı , sadece boşalmak ve bedensel bir zevk için yapılan seks hem sıkar hem de bozar ama zihinsel bir ruhsal bir bütünlük arayışıyla yapılan cinsellik ve seks masumiyeti bozmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi şöyle aşık olduğun kişiyi cinsel anlamda arzulama olayı 2. Planda kalır, daha çok duygusal bağlanır insan aşık olduğu kişiye, duygusal anlamda düşünür ama cinsellikte olması gerekiyor ve zaten istemez değil, cinselliği 2. Plana atmış olur insan, duygular daha önde fakat cinsellikte olmazsa olmaz yani.
Ayrıca her ilişki aşık olan kişilerin yaşadığı ilişkiler olmadığı için kesinlikle masumiyet bozulma vs gibi bir durum söz konusu değil.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAeks iki insanın birbirine olan sevgisini ve ilgisini en doğal ve en yalın yolla gösterme eylemidir. Aynı zamanda zevk alıp zevk vermeye, mutlu edip mıtlu olmaya, mental ve psikolojik olarak da rahatlamaya yardımcı olur, stresi azaltır, insana pozitif enerji yükler. Böyle bir şey neyin masumiyetini ve neden bozsun ki?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersine bence daha güzel bir hal almasını sağlar ben de öyle düşünüyordum yıllar önce aklıma bile getirmiyorum cinsel senaryolar ama insan belli bir yerden sonra hem dayanamıyor bir de arzulamak gerçekten çok daha kalıcı yapıyor bir şeyleri
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeksin olmadığı bir ilişki bitmeye mahkûmdur gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bozmaz zaten olması gereken doğal bir şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi masumiyet ile iliskilendirmek saçmalık. Seks bağlılıktır tutkudurz ten uyumudur. Ozlemektir. Masumiyet cok farklidir. Aldatirsan yalan soylersen o ilişkinin masumiyeti biter. Cinsellik yaşadın diye masumiyet bozulmaz. Çok sacma düşünceler var toplumda
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInstagram da gizem onay adında bir bayan var ilişki sexs konusunda eğitimli master yapmış biri sürekli takip ediyorum ve hayatımda onu takip etmeden önce sexsin masumiyeti bozduğunu ilişkiyi bitirdiğini falan düşünüyordum ama şimdi öyle düşünmüyorum hatta daha da güçlendirdiğini düşünüyorum
81 Yorumla
+1 yılSeks bir ilişkinin bağını kuvvetlendirir, olumsuz enerjiyi olumluya çevirir, her iki tarafın da stresini azaltır, depresyonu azaltır, hele ki göz teması varsa bunlar çok daha fazlasıyla olur. Masumiyeti bozar mı bozmaz mı bilmem ama yaşadığımız hayat ne kadar masum ki? Hem masumiyeti bozsa bile bu kadar olumlu etkinin yanında masumiyetin bozulması çok da önemli değil bence. Çocuk değiliz, yetişkiniz ve masum olmayan hayatın zorluklarının karşısında seks adeta bir antidepresan diye düşünüyorum...
31 Yorumla- +1 yıl
Dipnot: bu tabi ki daha önceden kuvvetli olan bir ilişki için geçerli, yeni tanışan flörtler için değil. Ve tekrar belirtiyim bunlar benim şahsi görüşüm, kimse katılmak zorunda değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeks aşktan doğar. Ama nedense bu devrin kız ve kadınları için paraya giden, erkeği kafeslemeye, tüm direncini kırmaya yönelik vazgeçilmez bir araç olarak kullanılıyor. Hal böyle olunca da kutsiyeti kalmıyor. Halbu ki aşk var ise zaten her iki taraf ta sevişmeyi tüm kalbi ile isteyecektir ve yapacaklardır da. Bu masumiyeti bozmaz, bağları güçlendirir. Kabulü arttırır, sevgi samimiyet, güven ve sadakati doruklara çıkartır, vazgeçilmez kılar...
11 Yorumla- +1 yıl
Abi bakış açını çok sevdim. Seksin kendisinin değil de, paraya ve rahata giden yol ve erkeği kafesleme aracı olarak kullanılıyor olmasının ilişkinin masumiyetini bozduğu, çok haklı tespit.
Seks bozmaz, sekse yüklenen olumsuz anlamlar bozar.
Aşkın en saf halidir seks.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin içinde olması gerekn bir şey.
Ergen ilişkilerin de farklı tabi.10 Yorumla
+1 yılSeks değil, sonrasında beynin içini kemiren ya da beynini kemirsin diye izin verdiğin düşünceler senfonisi bozar
10 Yorumla
+1 yılGerçek seks evlendikten sonra olur. Aşka dokunulmadan seks yapılmamalı.
Seks kutsaldır Kirletilmemeli41 Yorumla
+1 yılAksine daha çok bağlanır erkek daha çok sever
20 YorumlaArkadaşlar seks yapmayı bekletebileceğim bir insanla neden evleneyim? Aldatmak, yalanlar söylemek ya da değer veriyor gibi görünmek masumiyeti bozar seks neden bozsun ki?
10 Yorumla
+1 yılSeks amacına göre değişir aşk ile yapılan seks ile çıkar için yapılan seks çok başka çıkar uğruna duygusuzca yapılan seks ilişkiyi yıpratarak çıkmaza sürüklüyor
10 Yorumla
+1 yılSeks, çiftleri birbirine yaklaştırır, daha da baglanmasini sağlar, tabi diygusal anlamda bağları varsa. Masumiyetine de zarar vermez böyle durumda. Ama diygusal bag yoksa, masumiyet kalmaz
10 YorumlaEğer ciddi bir ilişki değilse bozar çünkü seks en ileri seviye o yaşandıktan sonra durduracağın heyecanlanacağın duygu arayışı kalmaz
22 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum bu konuda
- +1 yıl
Aynen
Kişiye göre değişir olaya nasıl bakıldığına bağlı işin içinde seç varsa bu aşk sevgi anlamına gelmez anlık arzulama istek vs.. bunlarıda düşünmek lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. İki tarafa olgunsa pekiştirir duyguyu. Ama yaşi oturmamiş, her çiçekten bal alan erkek sıkılır..
31 Yorumla- +1 yıl
Yasla ne alakasi var ben kimseyi sevemiyorum belli zaman sonra sıkılıyorom hoca herzaman pilav yemez
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbozmaz cunku seks kotu birsey degil cinsellik denilen olay ahlaksizlik değil onun bedenini arzulamaktan gecer onun icin bence bozmaz
10 Yorumla
+1 yılBence evet. Bana kalırsa ilişki masumiyetten ibaret değildir ama içine cinsellik girince farklı bir şekil alır. Artık araya arzu da girer çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim ne derse desin bozar. Bozuyorda zaten. Hangi aşk seksten sonra uzun süre zirve yapmış ki. Evliliğin aşkı bitirme nedenide bu. İnsanlar elde ettiği şeyleri başlarda tadını alınca bir süre yükselişe geçiyor sonra ise bozuyor
10 Yorumla
+1 yılİnsanın doğasında seks var. İlişkinin masumiyetini bozan seks haram olandır yoksa helal olan neden bozsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBozmaz, çünkü seks yapmak kimseyi "kirletmez". İlişkinin masumiyetini yalan, ihanet, ikiyüzlülük, riyakarlık bozar.
00 Yorumla Bozmaz ama cinsellik zamanı ve yeri geldiğinde ve sırasıyla ilerlendiğinde bozmaz. Aceleye gelen bir cinsellik aşkın büyüsünü bozabilir
00 Yorumla
+1 yılHeyecanını ve tutkusunu arttırır. acıklama yaşadıgın duygulara göre değişir o yüzden kisisel düşüncelerimi paylaşmayacağım.
00 Yorumla
+1 yılErgen tipi ilişkiler maalesef masumca takısı adı altında arkadaşlığı hedefler.
İlk aşamada olmamalı. Ama bir noktadan sonra olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yoksa o ilişki arkadaş dost ilişkisi olur. Çok öteye gidilmez.
10 Yorumla
+1 yılSeks olmadan ilişki olmaz zaten. Askerlik arkadaşı gibi o ne ag
10 Yorumla
+1 yılSekse anlam yüklemeyin seks sekstir hepsi bu
10 Yorumla
+1 yılNiye bozsun ki? Birbirini seven insanlar cinsel çekim de hisseder.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hakkını vermezsen bozar ilişkinin belki midir seks coşku
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki insana saygı duyarak ve duygusal olursa bozmaz
00 Yorumla
+1 yılAksine daha çok ilişkiyi kuvvetlendirir birbirine kenetler
00 Yorumla
+1 yılSırf seks üzerinden gelişem bir ilişki değilse bozmaz
00 Yorumlabeni bozar arkadaş çok pis bozulurum ertesi güne ne onun hali kalır ne de benim :)
00 Yorumlamasum bir ilişki ise evet ama değilse zaten heycan lazım
00 YorumlaBence bozar durmadan yaşarsiniz filan bi süre sonra sikilirsniz
01 Yorumla- +1 yıl
Bence bu dediğiniz doğru değil ve çok genel geçer bir şey
seks ilişki ayakta tutan insanı bağlayan bir şey bozmaz aksine daha da masum yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla bozmuyor diyen yalan söyler inanma. Bizim ki bozuldu
22 Yorumla- +1 yıl
neden kı tadını aldı kactı mı
- +1 yıl
Hart mi yaptınız da bozuldu😁😜
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye bozsun seks yapan biri ayni anda masum olamiyo mu
11 Yorumla- +1 yıl
Olamaz canim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bozmaz. İlişkinin tılsımı sekste hizli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbütün saygı sevgi ve büyüsünü bozar seviyor diye altına yatmanıza gerek yok bence
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lArmin aşka inanmam ama düşünüyorum da ben sevmiş olsaydım asla zamanı gelmeden temiz sevgileri seks ile kirletmezdim
Cevap sahibi+1 yıl@lArmin benden de sana +1 gelsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozar. Sonrası çıkar ilişkisine dönüyor. Konu çok uzun dilersen ses kaydı bırakabilirim
00 Yorumlamerhaba bence bozmaz eger iki kisi kendini biliyorsa hic bir degisiklik olaz yasanmasi gereken bir durumdur cinsellikte mutluluklar...
10 Yorumla
+1 yılSeks de gayet masum bişey jdskjd
52 Yorumla- +1 yıl
Gel de anlat işte. 😂😂
- +1 yıl
@Akrep-Bir_Adam yalnızca akrepler bilir 😄
Hayır ikisi farklı şeyler
40 Yorumlaİlişkinin doğal bir parçası aslında.
50 Yorumla
+1 yılHayır aslında bozmaz.
20 YorumlaHayır bozmaz. Bozan diyende yalan söyler
20 Yorumlaİlişkinin tarzına bağlı zaten
20 Yorumla
+1 yılSevmeyene bozar. Seveni bağlar.
50 Yorumla
+1 yılAksine seks iki insanı birbirine daha çok bağlar
10 Yorumla
+1 yılseks sonrası soğuma olur mu?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine seks olmadan ilişki olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBoyaz iyyy seks yapmak çok kötü bir şey
11 Yorumla- +1 yıl
Bozar tabiki *
masumiyet?
seks = suç?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılMasumiyetten kastınız nedir?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Bence herseyin yeri ayri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNikahsızsa bozar.
00 Yorumla - Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar