Sevgiliyle cinsellik yaşamak neden normalleştirilip, zorunluymuş gibi bir algı oluşturuldu?

Ben istemiyorum cinsellik falan. Yani sevmek başka bir şey, cinsellik bambaşka. Sürekli cinsellik yüzünden kavga ediyorduk, o istiyordu ben her zaman istemiyordum. 2 dakika güzel bir sohbet edemiyorduk, Sürekli fckbuddy gibi memelerin yok bilmem neyin diye sohbet açıyordu. En sonunda bugün bitti yani, ayrıldım.

Davamda haklıymışım ki bana gelipte "seksting yapmak ya da nude atmak zorunda değilsin, her şey cinsellik değil" falan diyemedi. Bunun yerine s<ktr olup gitmeyi tercih etti. XD

Bir daha asla sevgili yapacağımı düşünmüyorum. Erkeklerin hepsi aynı. Sevgili olmayı birine aşık oldukları icin, o kisiyi sahiplenmek istedikleri için değil rahat rahat cinsellik yaşayabilmek için istiyorlar.

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık zaten arkadaşlar. Direkt "ben yoruldum, artık sana iyi gelmiyorum, kendine iyi bak" ayağı yaptı. Gelip sevgisine inanmamı bekler şimdi sjsjjsj Sevgiye bak, seksting yapmayınca biten sevgi sjsmsjs
Sevgiliyle cinsellik yaşamak neden normalleştirilip, zorunluymuş gibi bir algı oluşturuldu?