Cinsel Yaşam Her üniversiteli erkek birliktelik yaşamış mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cinsellik açısından soruyorum Güncellemeler+1 yıl Abi çoğu grup yapıyor ayrıca lisedeyken bile yapıyorlar doğru söyleyin ya hangi erkek durabilir Her üniversiteli erkek birliktelik yaşamış mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bişiler yaşadım ama tam bi ilişki olmadı. cahil saf "masum" dönemlerimdeydim, maymun gözünü biraz geç açtı :D 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl sanmam herkes yaşamamıştır üni de çok ta öyle kimisi de kendi tercihi yapmıyor 0 12 Yorumla 25xburqk +1 yıl ben duramadim yalan yok 😂😂 ama durabilen verdi Yorumla Soran +1 yıl Kaç kişiyle doğru söyle Yorumla 25xburqk +1 yıl çok değil ya 5.6 falan Yorumla Soran +1 yıl Oha 😂😂😂 Yorumla 25xburqk +1 yıl oha mii yapma sende millet 20 30 kişi ile yaşamış 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama iğrenç bir şey deilmi sence Yorumla 25xburqk +1 yıl kimine göre evet kimide bunla gurur duyuyor benim saf bir arkadaşım vardı onun gibi Yorumla Soran +1 yıl Evet ya normal hatta tecrübe olarsk yorumluyorlar Yorumla 25xburqk +1 yıl sanki tecrübe olup da iş mi kuracan bir iki defa yapsan anliyon. zaten neyin ne olduğunu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen doğru oda 😂😂😂 Yorumla 25xburqk +1 yıl sohbet güzel devam edelim istersen ulaş Yorumla 25xburqk +1 yıl sorunu bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok ya sıktım diyenlerin çoğuda kuru sıkı yalanlar yalanlar. Ama yaşanlarda harbi yaşıyor, en az dört beş kızı altından geçirir. 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Benim konuştuğum biri var hem boşanmış hemde üni zamanonda çok yapmış ama bn hiç yapmadım sadece onun disinda biriyle sevismostim Yorumla Soran +1 yıl Ama yinede midemi bulandirdi onun geçmişi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karısı bırakmış sen alıp ne yapıcan. Geçmişine gelince yaptı yapmadı bilmem ama o yapmış olmayı tercih etmiş. Yorumla Soran +1 yıl Ama iyi biri Yorumla Soran +1 yıl Ve maddi durumu iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve tüm bunlara rağmen karısı boşanıyor. Yorumla Soran +1 yıl Ya belki anlasamislar Yorumla Soran +1 yıl Bnde Nişan attim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dul olmak apayrı bir mevzu zaten kim kimi seviyor. şu an birçok evliliği ayakta tutan şey maddiyat. Yorumla Soran +1 yıl Dul olmasi kötümü sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşımda varlıklı avukat kapıdan kovdu bacadan girdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşayacam dedi ölümle tehtit edildi Yorumla Soran +1 yıl Kimi anlqmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karısını boşayacaktı. Kızın ailesi ölümle tehtit etti. Yorumla Soran +1 yıl Şimdi bn bu adamla çogu zaman özel şeyler yasafik ondan dolayı kopamiyorum ayrıca maddi durumu çok çok iyi yani birde iyi dawraniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim kötü davranır ya da ben kötüyüm der.( ben hariç) malını mülkünü yerim diyorsan ye ama ciddi düşünme Yorumla Yamahamotocross +1 yıl seviştiysen bakire niye kaldın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun lafın kısası kimse yağlı kapıyı bırakmaz. Bırakmışsa sıkıntı. Yorumla Yamahamotocross +1 yıl kıza demiştim Yorumla Soran +1 yıl Ya çok öteye gitmedim gidersem daha kötü olur Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Bence bakire olmanın fazla önemi kalmamış sevişmek de zaten masum bir olay değil Yorumla Soran +1 yıl Evet değil zaten kabul ediyorum ama işte geri kafalilik Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Müslüman misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Ee niye geri kafalılık diyon sevişmeyenlere Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl neredeyse çok az kız yaşamamışken erkekte pek bekleme yaşamayanı 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Hayir bunuda nerden cikardin 0 11 Yorumla suskunn33 +1 yıl Mal olan durur hetkes ayni degil her kiz yasiyormu bunu ole dueun Yorumla Soran +1 yıl Valla bn bile iki kişiyle seviştim nefis bu Yorumla suskunn33 +1 yıl Grup mu yaptin sen el bakim dinlemek isterim Yorumla Soran +1 yıl Lan yok grup yapmadim Yorumla suskunn33 +1 yıl Dayqnaman zatenn 😁😁🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl Sadece ömrümde iki kişiyle sevistim dedim Yorumla suskunn33 +1 yıl Yasin kac senin Yorumla Soran +1 yıl Yirmi sekiz Yorumla suskunn33 +1 yıl Sasirdim bunq Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla suskunn33 +1 yıl Ben seni kucuk sanmistim Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Hayır yaşamayanı var. 0 6 Yorumla muhammets8 +1 yıl Durduk iş de da neyi anlamıyosun sen Yorumla Soran +1 yıl Yalann la 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hicmi sevismedin Yorumla muhammets8 +1 yıl Potansiyelim çok fazla ama her zaman söylerim herkes gibi olmak zorunda değilim Yorumla Soran +1 yıl Ee tamam işte Yorumla muhammets8 +1 yıl Ee tamam işte yapmadık da ne anlıyosun bundan Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yok canım herkes aynı degildir ama yaşayanlar var 1 0 Yorumla
Yamahamotocross Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl kızlar bile yaşıyor biz mi yaşamıycaz 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok yapan yapamayan çoklarca da vardır. 0 0 Yorumla
sdjjdkdks Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben yaşamadım o halde herkes diyemeyiz 0 1 Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Valla yapmadım 😂 Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çoğu yaşamıştır mal ve homo değilse 0 1 Yorumla Medical34 +1 yıl Gerçi homolar da partner bulup yaşayabilir 😂 Yorumla
hayal_meyal_ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. ben yaşamadım.. ünivdeyken.. 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl hayır öyle bir genelleme yapamazsın 0 17 Yorumla safadgn +1 yıl iyi o zaman sende grup yap sen de hepsi ile seviş Yorumla Soran +1 yıl Bn niye grup yapayım bn sadece sevdiğimle olurum Yorumla safadgn +1 yıl o zaman herkes ile sevgili oluyorsun Yorumla Soran +1 yıl Erkeğin nefsi kadınlar gibi değil Yorumla safadgn +1 yıl nasılmış Yorumla Soran +1 yıl Demek sen yapmkssinki bu kadar zoruna gitti Yorumla safadgn +1 yıl benim zoruma giden neymiş Yorumla Soran +1 yıl Sen daja iyi bilirsin Yorumla safadgn +1 yıl ben daha iyi bilmem Yorumla Soran +1 yıl Sen birinden hoslandin veya konuştun sevgilisin ona dokunmak istemezmisin Yorumla Soran +1 yıl Bilirsin sen çok fenaya bnziyorsun ulan şimdi sen bakirmisin Yorumla safadgn +1 yıl hayır değilim Yorumla Soran +1 yıl Kac kisiyle oldu peki Yorumla safadgn +1 yıl gizliden çıkarsan sohbet devam eder Yorumla Soran +1 yıl Uyanık 😂 Yorumla safadgn +1 yıl tercih senin Yorumla safadgn +1 yıl galiba cesaretin yok Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Evet cogu yasiyor 2 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ben yaşamamıştım 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bunu bilemezsin 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayir yasamadim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hayır 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben yapmadım üniversitede hiç Yorumla Soran +1 yıl Ya he he Yorumla Soran +1 yıl Hiç uakinlasmadinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır kendimi tutuyordum haram diye Yorumla Soran +1 yıl Sevismedinmi hiç ilişki dışında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayırel ele bile tutuşmadımimkan da vardı yok değil Yorumla Soran +1 yıl Valla helal olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
bişiler yaşadım ama tam bi ilişki olmadı. cahil saf "masum" dönemlerimdeydim, maymun gözünü biraz geç açtı :D
sanmam herkes yaşamamıştır üni de çok ta öyle kimisi de kendi tercihi yapmıyor
ben duramadim yalan yok 😂😂 ama durabilen verdi
Kaç kişiyle doğru söyle
çok değil ya 5.6 falan
Oha 😂😂😂
oha mii yapma sende millet 20 30 kişi ile yaşamış 😂😂
Evet ama iğrenç bir şey deilmi sence
kimine göre evet kimide bunla gurur duyuyor benim saf bir arkadaşım vardı onun gibi
Evet ya normal hatta tecrübe olarsk yorumluyorlar
sanki tecrübe olup da iş mi kuracan bir iki defa yapsan anliyon. zaten neyin ne olduğunu 😂😂
Aynen doğru oda 😂😂😂
sohbet güzel devam edelim istersen ulaş
sorunu bekliyorum
Yok ya sıktım diyenlerin çoğuda kuru sıkı yalanlar yalanlar. Ama yaşanlarda harbi yaşıyor, en az dört beş kızı altından geçirir.
Benim konuştuğum biri var hem boşanmış hemde üni zamanonda çok yapmış ama bn hiç yapmadım sadece onun disinda biriyle sevismostim
Ama yinede midemi bulandirdi onun geçmişi
Karısı bırakmış sen alıp ne yapıcan. Geçmişine gelince yaptı yapmadı bilmem ama o yapmış olmayı tercih etmiş.
Ama iyi biri
Ve maddi durumu iyi
Ve tüm bunlara rağmen karısı boşanıyor.
Ya belki anlasamislar
Bnde Nişan attim
Dul olmak apayrı bir mevzu zaten kim kimi seviyor. şu an birçok evliliği ayakta tutan şey maddiyat.
Dul olmasi kötümü sence
Arkadaşımda varlıklı avukat kapıdan kovdu bacadan girdi
Boşayacam dedi ölümle tehtit edildi
Kimi anlqmadim
Karısını boşayacaktı. Kızın ailesi ölümle tehtit etti.
Şimdi bn bu adamla çogu zaman özel şeyler yasafik ondan dolayı kopamiyorum ayrıca maddi durumu çok çok iyi yani birde iyi dawraniyor
Kim kötü davranır ya da ben kötüyüm der.( ben hariç) malını mülkünü yerim diyorsan ye ama ciddi düşünme
seviştiysen bakire niye kaldın?
Uzun lafın kısası kimse yağlı kapıyı bırakmaz. Bırakmışsa sıkıntı.
kıza demiştim
Ya çok öteye gitmedim gidersem daha kötü olur
Bence bakire olmanın fazla önemi kalmamış sevişmek de zaten masum bir olay değil
Evet değil zaten kabul ediyorum ama işte geri kafalilik
Müslüman misin?
Evet
Ee niye geri kafalılık diyon sevişmeyenlere
neredeyse çok az kız yaşamamışken erkekte pek bekleme yaşamayanı
Hayir bunuda nerden cikardin
Mal olan durur hetkes ayni degil her kiz yasiyormu bunu ole dueun
Valla bn bile iki kişiyle seviştim nefis bu
Grup mu yaptin sen el bakim dinlemek isterim
Lan yok grup yapmadim
Dayqnaman zatenn 😁😁🤦♂️
Sadece ömrümde iki kişiyle sevistim dedim