Sevgilim üniversitede başka erkeklerle takılıyor?

Yani takiliyor derken arkadas ortaminda ne biliyim 3 erkek 3 kiz gibi filan ben 3 yildr sevglyiz yeni gecti universiteye bu durumdan rahatsizim bana göre erkekten kiza arkadas değil koca olur illa takilcaksa arkadaslariyla kizlarla takilsin yok universte ortamiymis yok boyle yok soyle soz dinletemiyorum ayrilmayi düşünüyorum çünkü bana ters boyle seyler bir kiz bir erkek ya da kizlar ve erkekler ayni ortamdaysa bu potansiyel bir tehtittdir zaten kiz arkadasim güzel bana ters boyle seyler
Onun disinda cok sıkmam yani arkadaslariyla gezsin yesin icsin istedigini giysin abartmicak sekilde ama

Sizce na yapmaliyim benmi yanlis yapiyorum bana diyor universite okuyoruz ne kadar eski kafalisin evet eski kafaliyim dedim. ne yapcam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
yok ya niye değişeyim ben sevgilime bu teklifi sunuyorum ister kabul eder ister etmez gitsin istediği çocukla konuşsun ben yoksam kısıtlama yok ben varsam konusmayacak baskasıyla. Bide bu kısıtlama kötü niyetli değil sadece paylasamıyorum onu kimseyle ve ihtiyacıda yok kimseye ben hep yanındayım onun. 2-3 Erkek arkadaşıyla konuşmayı versin çokmu zor abi? Değil. Bak ben konuşmuyorum kızlarla hiçbir eksiğimde yok
Sevgilim üniversitede başka erkeklerle takılıyor?