+1 yılKardeşim sakin ol. Bu kız 3 seneden beri seninleymiş. Zaten çevresindeki herkes biliyordur seni. Bunun için ayrılınır mı? Kıskanıyosun okey ama üniversite okuyan bir kız ona farklı yaklaşan bir erkeği hissedemez mi? Güveniyorsun da 3 sene vermişsiniz kolay değil. Ağzının payını veremez mi böyle bir durumda? Bak üniversite okuyo, yarın öbür gün iş hayatına geçicek. Her alanda erkek arkadaşı olucak. Onu böyle sıkmak yerine aksine rahatlatman gerekir. Anlayışlı biri ol. Eski düşünce bunlar elbette kız ve erkek gayet de güzel bir arkadaşlık ilişkisi kurabilir. Yemek yiyebilirler çay içebilirler kantinde. Ders çalışabilirler hep birlikte. Sen neden tehdit olarak görüyosun bunu? Kız arkadaşım beni bırakır diye düşünüyosan, böyle yaparsan zaten bırakıcak. Özgüvrnin yüksek olsun. Başkasını sana neden tercih etsin ki? Bence sakin ol her yönden düşün. Üniversite gerçekten farklı bir ortam. Kız arkadaşına güveniyorsan bence gözün arkada kalmasın o üstesinden gelicektir
74 Yorumla
Soran+1 yılYok ters bana
- +1 yıl
O zaman ayrılcan 😊 ailene söyle, sana köyden birini bulsun 😊 metropolde yaşantı böyle. Ve inan bana üniversite okuyan hiç bir kız senin gibi düşünen bir erkekle olmak istemez 😊
Soran+1 yılOzaman esin yatsin baska erkeklere hacı sende normaldir de oyle anlayisli bir erkek ol :)
- +1 yıl
Senin gözünde herkes orsbu demekki :) bütün kızlar yatıyo üniversitede :) üzüldüm sana kardeşim. Çok sığ yetişmişsin :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru düzgün yetişmiş bir erkek parmağında yüzük olan kıza yanaşmaz. Ama kız arkadaşın o yüzüğü 1 gün takıyosa 3 gün takmıyodur emin ol. Üniv. ortamı bu şakaya gelmez...
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun farkındayim zaten
+1 yılBence abartıyorsun. okulda otururken birileri gelip gidiyor sürekli bölümden bölüme değişir ama bazen 5-10 erkekle tek başıma oturduğum oluyor. kızla kavga edeceğine git arkadaşlarıyla tanış. hem görmüş olursun nasıl tipler onlar seni görür sevgilisi var derler hem de gıcık olduklarını elersin aradan kafan rahat eder. şimdi bilip bilmeden kavga çıkarman size bir şey kazandırmaz. o*nun tekiyle arkadaş olup da iyice bozulmasındansa erkeklerle geyik yapsın. korkma etkilenmez biz sizin kadar iradesiz yaratıklar değiliz.
45 Yorumla- +1 yıl
Guru 👼
Soran+1 yılYav he
- +1 yıl
böyle beyinsiz bir cevap vereceğini bilseydim yardım etmeye çalışmazdım zaten. ne b*k yersen ye
Soran+1 yılCok ötme
Aslında bazen mecburen o ortamda erkek arkadaşlar oluyor yani sonuçta özel olarak iki kişilik bir ortam değil, seni çok iyi anlıyorum ama anlattıgın gibi bir ilişkiyse zaten sorun yok ve tehlike olacak bir durum da yok, kız arkadaşına biraz anlayış göster. Biz kızlar için yanımızdaki o normal erkek arkadaşların inan özel hiçbir anlamı yok ve tehlike arz etmiyor, için rahat olsun, birini seviyorsak ondan başka erkek yok gözümüzde. O da onlarla samimiyetini biraz ayarlar ve anlaşırsınız, ayrılmayın sakın...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biraz onuda anla. Okuldan soyutlamasın kendini, o senin degıl mı sonucta? Yuzuk vs. takın derım yoksa, en azından karsı cins uzak durur.
15 Yorumla
Soran+1 yılTakili zaten
Soran+1 yılBen amerikaya gittigimde bile kizlarla muhattap olmadim , bu kültür meselesi erkekleri biz den iyi taniyamazsiniz arkadas ayagina neler düşünürler bilmezsiniz zekiyiz diye geciniyorsunuz halbuki safsiniz :) potansiyel bir tehtittdir hu
- +1 yıl
Katılıyorum. Senin güvenin bitmiş baba. Paranoyak olmulşun :/
+1 yılKendi kafana göre birini bul. Tehlilke yok diyenlere bakma. %99 tehlile yoktur ama %1lik kısımda bir gün karşına ben başkasından hoşlanıyorum diye gelir. Ya sen de onla o ortamlara gir ya da bırak.
00 Yorumla
+1 yılbir konuş bakalim olmasa davranislarini gozlemle sana karsi nsil davraniyo soguk mu mesafelimi araniza mesafemi giriyo bak bir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl gitsin. Ben olsam bende ayrılırdım. Onun aldatma olasılığıda çok yüksek
02 Yorumla- +1 yıl
bir dur mk yaa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav nikahı yuzuğu takmadınız mı?
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin yav.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat