Cinsel Yaşam İlişkide yarım kalınca ne yapılır? Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İlişkide yarım kalınca ne yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Tamamlanır 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Yarım kalmadım hiç ama yarıda iki kere bıraktığım oldu. Kadının davranışlarından dolayı. 1 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç tamam olmadım ki? Hep yarım ve hiçlerdeydim. Çünkü aşka inana, gerçekten aşk ile sevildiğim bir kadınım hiç olmadı... 0 0 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Yani bazen kaldığım oluyor uzun sürerse falan mola ihtiyacı duyabiliyor partnerim. He birde birkesinde arkadaşım laps diye odaya girmişti 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Tutkulu bir öpüşme ve oral seks ile devam edilebilir 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olur bazen öyle şeyler kafa yoğunluğundan felan 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yarım kalmak derken? Sevişirken boşalmadan yarı kalması gibi mi :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir kere bırakıp gittim hayatımda zaten bir daha bir araya gelmedim o hanımlada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kapı çaldı, yarım kaldım bikere. 1 3 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bekarım. evine gitmiştim. kapı çaldı, stresten indi ve yarım kaldı mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman yarımmkalanı sende tamamlasam? Yorumla
Yaroglek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oldu ama sonradanda heo ben yarum bıraktım :(. 1 0 Yorumla
tanyelisxs Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 😈hemen evden gönderirim diyerini cagrırdım 1 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Nasıl yarım kalmak? 0 0 Yorumla
NewerWalkAlone Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Yarı yolda kalmayan var mı ki ah ah 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Evet maalesef bunu cok yasar oldun 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oha sen baya güzelmişsin ha. 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hanim dövülür sonra sabah is v. s 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ewet 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tamamlanır
Yarım kalmadım hiç ama yarıda iki kere bıraktığım oldu. Kadının davranışlarından dolayı.
Hiç tamam olmadım ki? Hep yarım ve hiçlerdeydim. Çünkü aşka inana, gerçekten aşk ile sevildiğim bir kadınım hiç olmadı...
Yani bazen kaldığım oluyor uzun sürerse falan mola ihtiyacı duyabiliyor partnerim. He birde birkesinde arkadaşım laps diye odaya girmişti
Tutkulu bir öpüşme ve oral seks ile devam edilebilir
olur bazen öyle şeyler kafa yoğunluğundan felan
Yarım kalmak derken? Sevişirken boşalmadan yarı kalması gibi mi :D
Kaldımm bir aralar..
Bir kere bırakıp gittim hayatımda zaten bir daha bir araya gelmedim o hanımlada
kapı çaldı, yarım kaldım bikere.
Evlimisn
bekarım. evine gitmiştim. kapı çaldı, stresten indi ve yarım kaldı mk
o zaman yarımmkalanı sende tamamlasam?
Oldu ama sonradanda heo ben yarum bıraktım :(.
😈hemen evden gönderirim diyerini cagrırdım
Nasıl yarım kalmak?
Yarı yolda kalmayan var mı ki ah ah
Evet maalesef bunu cok yasar oldun
Olmaz. Yarım kalmam ben
Oldu ama hüzünlü bir hikaye
Oha sen baya güzelmişsin ha.
Hanim dövülür sonra sabah is v. s
olmadı
Ewet
Evet hiç hoş bı durum değil
Hayır yarım kalmadım yarım da bırakmadım..
Oldu birkackez.
Devam edilir
hayir
Evet oldu