Merhabalar. Üniversiteden bir çocukla tanıştım. Çocuk gezgin bi çocuk. Ilk tanistigimizda İzmir 'e gitti arkadaşlarıyla gezmeye. Giderken yanında prezervatif götürmüş. İzmir 'den geldikten sonra baya bi buluştuk falan. Benle sevgili olmak istediğini söyledi. Olduk. Sonra beni evine ısrarla çağırmaya başladı. Ben de kızdım ona. Benimle amacın sadece sevişmek mi dedim. O da tek amacının bu olmadığını, amaçlarından birisi olduğunu ve bunu beklediğini söyledi. Birinci beklentisi beni mutlu etmek, ikincisi benim onu sevmem, üçüncüsü de sevismekmis. Ben de reddettim eve gelmeyi. Dışarıda buluştuk bir süre ama sarilırken falan bana hep kelkiniyo, degdirmeye calisiyor. Sonra doğum gününde buluştuk, bi anda evine gelmemi istedi, once bazı travmalarimdan dolayı (15 yaşında tecavuze uğradığım için) ve evde erkek arkadaşları olduğu icin giremedim evine. Sonra dışarıda napti, ne etti, evine girmeye ikna etti beni. Diğer erkek arkadaşlarını da evden çıkarttı. O şekilde girdim evine. Hiç dokunmayacagini söylemişti fakat sarılarak uyumak istedi. Sonra olmuştuk falan, kıyafetli olarak seviştik. Daha fazlasini istedi ama ben musade etmedim, o da kiyafetli bir sekilde devm etti. Şimdi çok yakın bi kız arkadaşı (liseden) ve evlenecek olan bir cift arkadasiyla Muglaya tatile gitti. Izin verdim ben ama bu liseden kardeşi gibi gördüğünü söylediği o kızla aynı odada uyuyolarmis. Yanına kıvrılıp yattığı fotoğraf attı. Havuza girmişler, bu kız mayosuyla beraber çocuğa sarılmış ve bana böyle fotoğraflarını wpden attı. Sonra ben onun beni aldattığını düşünüp kuruntu yaptığımı iddia edip olay cikarmamama rağmen durduk yere niye olay cikardigimi falan söyledi. Beni tatilin bitisine kadar engelleyeceğini düşündüğünü, tatilden döndükten sonra engeli açacağını söyledi. Ben de kufredip kapattım, sonra defalarca aradı beni. Görüntülü konuştuk. O sırada güya iş yerinden bi ustası aramış, iki dakika konuşup döneceğini söyledi bana. Bense ayrılmakonuşması yapıyordum. Bu telefonu kapatirsan daha açmam dedim. O zaman hayatımdan ***tir git dedi ve telefonu kapattı. Sonra 40 kere aradı, acmadim hicbirini. Sonkez arıyorum, bi daha acmazsan ayrilma kararini desteklerim dedi. Aradi, açmadım. Engelledi. Simdi o kizin telefonundan 50 kere arayip duruyor. Acmiyorum. Ne dusunuyorsunuz? Bu o kızla sevisiyo müdür ve su an telefonunu açmalı mıyım? Davranışları normal mi sizce
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun ya, adam düzenbaz sahtekarın teki, seni elde edip piyasaya sürecek. Aklın durdu mu senin. Toparlan o taraftan gelen hiçbir telefonu açma engelle. O arayanlar da şirketten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen nasıl bir insanla muhattap olduğunun farkında değil misin? Bu çocukta karı kız var apaçilik var abuk subuk milletin yanında sürünmeler var. Sürekli seni becermeye çalışıyor aşk falan değil bu beceremediği için de ilgisini çekiyorsun. Kızlar kendinize niye bunu yapıyorsunuz? Emin ol aşk sevgi bu değil normal arkadaş bile olmamalısın hatta böylesine selam bile verme
12 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşına ne demeliyim peki? Kızı yarın arayacağımı söyledim, olayları ona anlatmalı mıyım
- +1 yıl
hiçbiriyle iletişim kurma hepsi saçma sapan insanlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kızı her gece s*kmyosa ben bişey bilmiyorum ve döndüğünde seninle devam edip bir şey olmamış gibi takılıcak bi daha görüşme bununla seni aldatıyor ve tek amacı seni kullanmak, sevgisi falan yok inan bana. Ayrıca çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıkların için 🙏
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Hâlâ arıyor ve acmayacağım. Cok kötü hissediyorum kendimi. Çok sağ olun.
Cevap sahibi+1 yılEngelleyin ve hayatınızdan çıkarın. Sizi kullanan kullanmaya çalışan ve kötü etkileyen insanlardan uzak durun kırılır gücenir diye düşünmeyin sizin kendi mutluluğunuz ve huzurunuz çok daha önemli. Sizde sağ olun 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKonuşmayın
00 Yorumla Inan acma sakin bence o her kizla yatar senlede yatmak istiyor fotoraflari senle yatmak icin atti kesinlikle aramda birlikte olma keske benimde senin gibi sevgilim olsa gercek anlamda sen onun gibi cahil birisini hak etmiyorsun daha iyisini hak edersin
00 Yorumla
+1 yılSen kadın olarak cevap verir misin önce, sence sevisiyorlarmidir? Çünkü ben bir erkek olarak öyle bir ortamda kaldığım bir kadını s. kmeden bırakmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılvalla yemin ediyorum bu devirde evlenilmez. evlenilecek kız yok. bu kadar saftirikk olunmaz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Tv dizisi gibi bu nedir ya. Reklam koymayı unutmuşsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki de o prezervatifleri kullanıyorlardır emin oll.
00 Yorumla yani biraz daha bekle öyle git cinsellik normal bir süre sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle açma kardeş. Bence hiç normal değil sen bi travma yaşamışsın ona bile saygısı yok bana göre bi cacık olmaz çok iyi yapmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğrusunu yapiyorsun seni nasil bir yere koyuyor ki boyle rahat vurdumduymaz davranabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yazdıklarını okudum ve hala bunu soruyor olmana üzüldüm.. senin adına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılO kızın içinden geçmiştir
00 Yorumla Okuyan bordo berelidir
00 Yorumla
+1 yılKaç kanka kaç yoksa sonu kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani sana guven verdiyse git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçma. Git numaranı değiştir hatta
10 Yorumla
+1 yılçok bile beklemiş helal olsun
00 YorumlaBu ne saçma ilişki
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Git kanka takılırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuyun lütfen içeriği
sen yaz biz okuruz