Merhabalar. Üniversiteden bir çocukla tanıştım. Çocuk gezgin bi çocuk. Ilk tanistigimizda İzmir 'e gitti arkadaşlarıyla gezmeye. Giderken yanında prezervatif götürmüş. İzmir 'den geldikten sonra baya bi buluştuk falan. Benle sevgili olmak istediğini söyledi. Olduk. Sonra beni evine ısrarla çağırmaya başladı. Ben de kızdım ona. Benimle amacın sadece sevişmek mi dedim. O da tek amacının bu olmadığını, amaçlarından birisi olduğunu ve bunu beklediğini söyledi. Birinci beklentisi beni mutlu etmek, ikincisi benim onu sevmem, üçüncüsü de sevismekmis. Ben de reddettim eve gelmeyi. Dışarıda buluştuk bir süre ama sarilırken falan bana hep kelkiniyo, degdirmeye calisiyor. Sonra doğum gününde buluştuk, bi anda evine gelmemi istedi, once bazı travmalarimdan dolayı (15 yaşında tecavuze uğradığım için) ve evde erkek arkadaşları olduğu icin giremedim evine. Sonra dışarıda napti, ne etti, evine girmeye ikna etti beni. Diğer erkek arkadaşlarını da evden çıkarttı. O şekilde girdim evine. Hiç dokunmayacagini söylemişti fakat sarılarak uyumak istedi. Sonra olmuştuk falan, kıyafetli olarak seviştik. Daha fazlasini istedi ama ben musade etmedim, o da kiyafetli bir sekilde devm etti. Şimdi çok yakın bi kız arkadaşı (liseden) ve evlenecek olan bir cift arkadasiyla Muglaya tatile gitti. Izin verdim ben ama bu liseden kardeşi gibi gördüğünü söylediği o kızla aynı odada uyuyolarmis. Yanına kıvrılıp yattığı fotoğraf attı. Havuza girmişler, bu kız mayosuyla beraber çocuğa sarılmış ve bana böyle fotoğraflarını wpden attı. Sonra ben onun beni aldattığını düşünüp kuruntu yaptığımı iddia edip olay cikarmamama rağmen durduk yere niye olay cikardigimi falan söyledi. Beni tatilin bitisine kadar engelleyeceğini düşündüğünü, tatilden döndükten sonra engeli açacağını söyledi. Ben de kufredip kapattım, sonra defalarca aradı beni. Görüntülü konuştuk. O sırada güya iş yerinden bi ustası aramış, iki dakika konuşup döneceğini söyledi bana. Bense ayrılmakonuşması yapıyordum. Bu telefonu kapatirsan daha açmam dedim. O zaman hayatımdan ***tir git dedi ve telefonu kapattı. Sonra 40 kere aradı, acmadim hicbirini. Sonkez arıyorum, bi daha acmazsan ayrilma kararini desteklerim dedi. Aradi, açmadım. Engelledi. Simdi o kizin telefonundan 50 kere arayip duruyor. Acmiyorum. Ne dusunuyorsunuz? Bu o kızla sevisiyo müdür ve su an telefonunu açmalı mıyım? Davranışları normal mi sizce
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem