Artık herkes seks yapıyor bense hala kendini eşine saklayacak kadar ahmağın tekiyim. Doğru insanı da bulamadım yaş 30'a dayandı sanırım bakire öleceğim özel olsun derken
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini, ne zaman tanışacağının belli olmadığı, hatta karşına çıkıp çıkmayacağı bile belli olmayan birine saklaman ahmaklık değil de, kendine haksızlık. Ucunda bakire olarak, seks yapmadan yaşlanmak var, sence bu ne kadar mantıklı? Yapabilirsin, olur da evlenecek olursan bunu eş adayına açıkça söylersin. Sırf bu yüzden istemezse de kendisi kaybeder, sen değil. 30 yaşına kadar seks yapmamış olmak senin için kayıp. Cinselliği gözünüzde bu kadar kutsallaştırmayın, evli, bekar, herkesin hakkı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakire olması ya da olmaması benim için çok bir şey değiştirmiyor açıkçası. Önemli olan hangi düşünceyle beklediği. Bakire olup kırk kucak gezen birindense bekaretini kaybetmiş dürüst birini tercih ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece hayatımda birine özel olmayı bekledim ilk de son da ihtiyaç ayağına herkese mahremimi açmak istemedim ama hata mı yaptım bilmiyorum
- +1 yıl
Hata etmiş sayılmazsın bence. Ama bunu anlamanın yegane yolu biriyle beraber olman olacak. Zaman geçtikçe sende kıymetlenen bu bekleme hissi olur da bir gün beklediğine değmeyecek birinin karşısında zayıf düşürürse pişman olabilirsin. Elbette değer verdiğin biriyle paylaşmalısın ancak biraz daha esnemeni öneririm
+1 yılSenin için bir duygu beslemeyen sadece 250 gramını düşünen biriyle yatmadın diye kendini ahmak düşünmeye devam et ama vermedin diye değil böyle düşündüğün için bir ahmahın tekisin
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu demiyorum ama ihtiyaç olarak görülüyor ya bazen diyorum ki ben mi çok abarttım acaba özelini mahremini
- +1 yıl
Abartığın bir durum yok verenler sadece durumu abartıyor sevgili bulmaman emin ol ki bu sebep değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşım 26 bende bakırım, bu düşünce bile bekaretin sizin için bi önem taşımadığını net olarak gösteriyor. Eminim ki fiziksel bi belirtisi olmasaydı çoktan bu halden kurtulmuştunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel belirtisi ile alakası yok ki zaten artık önemsemiyor önemseyenler de diktiriyor
Cevap sahibi+1 yılSen diktirdin mi? Hayır diktirmedin bi önemi var demek ki.. sen gibileri muhakkak var. Sadece bunu yapanların ar damarı catladigi için yaptığını da iyi birseymiş gibi söylüyor. Sizler de buna kapılıyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
41Cevap
+1 yılNasıl istiyorsan öyle davran kimse sana seks yap ya da yapma diyemez ama şunu da bil ki bekaretini kaybedersen bakir birini istemeye hakkın olmaz. Bu erkekler için de geçerli.
00 YorumlaDursun öyle bozma. Kırkına gelip senin gibi iffetiyle yaşayan kadınlar tanıyorum. Er ya da geç allah karşına birini çıkarır. Olmuyor nasıl olsa diye yanlışa düşmemeni öneririm.
00 YorumlaBence en güzeli yapmışsın. Fakat evlenmek için geç kalmışsın. Eğer evlilik gözükmüyorsa artık tatman lazım
00 YorumlaHadi gel bi çılgınlık yapalım nirvanaya ulaşalım toprak dolduracak sonunda gel ben doldurayım sende rahat et bende
00 Yorumlaöğretmendin bir de neden eğlenmiyorsun taliplin yok mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteyenler var tabi elim yüzüm düzgün ama ben istemiyorum erkeklere güvenemiyorum 2 defa uzun ilişki tecrübem oldu olumsuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin kendi tercihi bu bakirlik bakirelik bende mesela sevişme vs yaşadım ama insanda evlendiği kıza saklamak istiyor bazen o isteği enerjiyi ben saklıyorum o yüzden hala kendimi sadece yüzeysel yaşayıp seksting yapıyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılBu konuda kendine haksızlık ediyorsun yaptığın doğru bir şey bence ama bu konuda bu şekilde isyan etmen doğru değil sakin ol ve umudunu kaybetme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 30 yaşına kadar bir şey yaşamayan bir kadın beni düşündürür
00 Yorumla
+1 yılEn güzelini yapmışsın bakarsın hayırlı biri karşına çıkar
00 YorumlaBazen istediğin şey tam olarak istediğin şey olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Bekaretine sıkı sıkı sarılsın, kimseye vermesin. Ben böyle düşünürdüm
00 Yorumla
+1 yılAslında okadar zor bir şey değil de bizim milletimiz abartıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBırak öyle kalsın , kimse yapmıyor herkes rüzgarında bu işin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendine öyle deme de bazı şeyleri de yaşama zamanın gelmiş artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende yapmıyorum dayan bu kadar dayanmışsın az kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisel kararlarını toplumun dayatmaları ile kıyaslama hayatına odaklan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBen de sen gibiyim
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle deme sen doğrusunu yapıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Aslında doğru olanı yapıyorsunuz efendim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYokya bakite olmezsin bulursun birini
00 Yorumla Bakirelik bozulmadanda yapabilirim.
00 Yorumlaİyi yapıyorsun ahmaklık değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstersen bu duruma genc bir erkekle son verebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence taktir edilecek bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu aralar isteğiniz fazla mi ondan dolayı mı isteklisin
00 YorumlaGaliba oyle olcak veya kuruycak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılPek inanasım gelmiyor valla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. İsek olmuyor mu, nasıl gideriyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana oral yapmak seksten daha çok zevk verirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi düşünürdüm kanka aldırma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben de 28 yaşında bakirim öleyim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS.. kilmeleri gerekir diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılego kasarlar kendilerini hint kumaşı sanarlar
00 Yorumla
+1 yılOlur olur acele etme
00 YorumlaAma canın istiyor mu bazen
00 YorumlaÇok mu secicisin
00 YorumlaHer gün ıslaktır diye düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok da elzem bi konu değil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim
Cevap sahibi+1 yılNe tesadüf :)
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesiniz merak ettim
Soran+1 yılİstanbuldayım
Cevap sahibi+1 yılAnadolu avrupa? Branşınız nedir?
Cevap sahibi+1 yılÇok soru sordum ama isterseniz cvp vermeyin siz bilirsiniz.
Soran+1 yılAvrupa. Branşım Türkçe. Siz de mi öğretmensiniz?
Cevap sahibi+1 yılEdebiyat
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kendisi bilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 😂😂 olabilir
00 Yorumla
+1 yılnasipte varsa 😅
00 Yorumla
+1 yılGüldüm ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi