Cinsel Yaşam Bakire bir kız hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hiç sevgilisi olmamış öpüşmemiş el ele tutuşmamış bakire bir kız hakkında? Bakire bir kız hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bacak arasından akacak 2 damla kana göre değerlendirme yapmıyoruz. Yaşayanda insan, yaşamayanda. 1 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Bu devirde halen var mı acaba diye sorgular ardından da inanmam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki biri ben Yorumla Kompetankedi06 +1 yıl Gerçekse çok güzel umarım kendin gibi tertemiz bi eş adayı bulursun. Yorumla Soran +1 yıl Amin amin ama çok zor bulunur bu devirde Yorumla Kompetankedi06 +1 yıl Kesinlikle çok zor Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Kendini sevdiğine evleneceği insana saklamış diye düşünürüm.. olması gerekende bu.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Ne güzel işte tertermiz. Kıskanırım sadece keşke bende öyle olsam diye 0 0 Yorumla
AhmetEfeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ufo ğibi derim herkes var olduğunu söylüyor ama ğören yok 😂 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaldı mı onlardan kanka yaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Ne güzell Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerden var mı sence Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Varsa da çok az Yorumla
cleomonster Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olması gereken de o değil mi zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki ama Türkiye'de artık kimse fazla önemsemiyor diye sordum Yorumla cleomonster +1 yıl Yok ya en az yüzde 60 önemsiyor merak etme Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl ne güzel işte illa sevilmiş mi olmak lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden olmaz !!! Yorumla axiakrep +1 yıl taam reis aynı şeyi diyoruz fkfkf Yorumla
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl tercih meselesi olabilir elbette 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ne guzel derim ayni ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok iyi şeyler düşünüyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Temiz kalmış. Masum bir kız derim. Yorumla Soran +1 yıl Orası öylede inşallah en sonunda Kıymet bilmeyene şerefsiz namussuz birine yar olmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle. Dikkat et kendine etraf it çakal dolu. Güzelsen zaten herkes senden yararlanmaya bakacak. Yorumla Soran +1 yıl Ben istemediğim sürece bana hiç kimse bir şey yapamaz Evlenmeden de yapmam zaten nedense bana mantıklı gelmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yapmadım sevgilimde olmadı. Artık geçtim bu işleri. Bulduğumu affetmeyeceğim. Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten evlenilecek adamda kalmamış kadında Çünkü beklemeyi bilmeyen insanlar var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 sene bekleyince hayal kırıklığı kalıyor. Karşında canlısı duruyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakire bi kız diye düşünüyoruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bir şey mi senin açından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ilki olmak güzel tabi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlk gecesi çok zor olacak 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkacak Yorumla Soran +1 yıl Sjjgghnbjjj😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkmaz mı dersin 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir sonra alışır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Alışamaz bence biri elinde tutmuş üstüme üstüme gelse ben korkudan ölürüm nasıl alışsın Yorumla Soran +1 yıl Hahaha hiç güleceğim yoktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gül sen gül 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bakire kiz diye dusunuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bir şey mi senin açından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herkesin kendi hayati Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. helalım derım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen bakır mısın? Yorumla miaovv +1 yıl evet bakirim 34 yasındayım Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. harika daha ne olsun 0 0 Yorumla
Zuliskoy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Öyle kuz var mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var ben Yorumla Zuliskoy +1 yıl Niye peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bacak arasından akacak 2 damla kana göre değerlendirme yapmıyoruz.
Yaşayanda insan, yaşamayanda.
Bu devirde halen var mı acaba diye sorgular ardından da inanmam
Tabiki biri ben
Gerçekse çok güzel umarım kendin gibi tertemiz bi eş adayı bulursun.
Amin amin ama çok zor bulunur bu devirde
Kesinlikle çok zor
Kendini sevdiğine evleneceği insana saklamış diye düşünürüm.. olması gerekende bu..
Aynen
Ne güzel işte tertermiz. Kıskanırım sadece keşke bende öyle olsam diye
Ufo ğibi derim herkes var olduğunu söylüyor ama ğören yok 😂
Kaldı mı onlardan kanka yaa
Evet
Ne güzell
Erkeklerden var mı sence
Varsa da çok az
Olması gereken de o değil mi zaten
Tabiki ama Türkiye'de artık kimse fazla önemsemiyor diye sordum
Yok ya en az yüzde 60 önemsiyor merak etme
ne güzel işte illa sevilmiş mi olmak lazım
Evlenmeden olmaz !!!
taam reis aynı şeyi diyoruz fkfkf
tercih meselesi olabilir elbette
Helal olsun derim. Tebrik ederim
Ne guzel derim ayni ben
Çok iyi şeyler düşünüyorum
Ne gibi
Temiz kalmış. Masum bir kız derim.
Orası öylede inşallah en sonunda
Kıymet bilmeyene şerefsiz namussuz birine yar olmam
Aynen öyle. Dikkat et kendine etraf it çakal dolu. Güzelsen zaten herkes senden yararlanmaya bakacak.
Ben istemediğim sürece bana hiç kimse bir şey yapamaz
Evlenmeden de yapmam zaten nedense bana mantıklı gelmiyor
Bende yapmadım sevgilimde olmadı. Artık geçtim bu işleri. Bulduğumu affetmeyeceğim.
Gerçekten evlenilecek adamda kalmamış kadında
Çünkü beklemeyi bilmeyen insanlar var
30 sene bekleyince hayal kırıklığı kalıyor. Karşında canlısı duruyor.
Bakire bi kız diye düşünüyoruz
İyi bir şey mi senin açından
Evet ilki olmak güzel tabi
İlk gecesi çok zor olacak
Neden
Korkacak
Sjjgghnbjjj😂
Korkmaz mı dersin 🤣🤣🤣
Olabilir sonra alışır 😂
🤣 Alışamaz bence biri elinde tutmuş üstüme üstüme gelse ben korkudan ölürüm nasıl alışsın
Hahaha hiç güleceğim yoktu
Gül sen gül 🤣🤣
bakire kiz diye dusunuyorum
İyi bir şey mi senin açından
herkesin kendi hayati
Evde kalir gibi geldi
Bozmak istiyorum 😎
Bulunmaz Hint kumaşı derim
helalım derım
Sen bakır mısın?
evet bakirim 34 yasındayım
harika daha ne olsun