Alacağım zevk bedenimin ihtiyacıdır mı dersiniz yoksa bedenim en kıymetlim onu hak edene saklarım mı dersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Alacağım zevk bedenimin ihtiyacıdır mı dersiniz yoksa bedenim en kıymetlim onu hak edene saklarım mı dersiniz
Hayır değildir neden olsun? yani aslında ben katılmıyorum ama herkese saygı duyuyorum. sonuç olarak hak edeni nereden bileceksiniz ki? mesela evlendiniz ayrıldınız o zaman o kişi hak etmemiş olacak. ama artık iş işten geçecek. bu yüzden de ben bu olayı sadece imza atmak olarak görmüyorum. ayrıca ben insanı da beden olarak görmem. yani bir kadın benim için sadece bedenden ibaret değildir. duyguları da vardır. ama bedenini hak edene saklamak gericilik değildir. Herkesin bedeni kendine aittir ve kişinin bu bedenle ilgili tercihleri saygıya değerdir. İnsanların bedenlerini nasıl ifade ettikleri, giyindikleri veya sakladıkları konusunda kendi kararlarına sahip olmaları gerekir. Bazı insanlar, bedenlerini kendilerine özel ve değerli bir şey olarak görürler ve başkalarının onu görmesine izin vermek istemezler. Bu bir inanç, kültürel değerler veya kişisel tercihlerle ilgili olabilir. Ancak, bedenini açıkça ifade etmek veya sergilemek isteyen insanlar da var ve bu kişilerin tercihleri de saygı duyulmalıdır. bedenini hak edene saklamak gericilik değildir, herkesin kendine özgü tercihleri ve ifade biçimleri vardır ve saygı duyulmalıdır.
Bunu sadece eşin hak eder diye bir kaide yoktur. Ve olaki ayrıldın bu hak etmediği için değil. O dönem onu hissettin ve yaşadın pişman olmiyacağın kişiyle yaşamak mesele zaten😄
Evet ama saklamak kelimesi olduğu için :D mesela sevgilin var hak ettiğini düşünüyorsun ama evlenmeden olmaz diyenler için dedim
Evlenmeden cızzzz 😂😂
😂😂😂 yanarız
Hayır neden gericilik olsun ki? Bu insanın kendi kişisel tercihi ve hayata bakış açısı ile alakalı bir durum. Fakat şöyle bir şeyde var. O hak ettiğini düşündüğümüz insan. Daha sonra gerçekten hak etmediğini anlarsak. O zaman da küçük bir pişmanlık yaşanabilir. Bir nevi kumar gibi bir şey.
O sırada eğer hak edip beraberlik yaşanmışsa, ayrılık bunu hak etmediğini mi gösterir?
İnsanın pişman olmiyacağı ilişkiler kurması mühim mesele demek
Hayır. Modernlik herkese bedenini açmaksa en "ilerici" onlar. Ki yanılmıyorsam modern, kendini geliştirip üreten kişiler için kullanılan bir tabir. Ben kendini, bedenini saklamayı ve cinsellikten uzak durmayı daha önemli bir sebebe bağlıyorum.
Çünkü biz bedenden ibaret birer hayvan değiliz. Onlardan farklı olarak aklımız, ruhumuz ve benliğimiz var. Birini seversen de gerçek seni görmesine izin verirsin. Ki bu sadece bedenen olmaz. Ruhunu, zihnini, tüm benliğini gösterirsin ‽
Evlenmeden olmaz değil de gerçekten güvenmediğin biriyle olmamalı bence. Çok sevdiğin ve gerçekten hatırlamak isteyeceğin o kişiyle, gerçekten aşık olduğun insanla olmalı bence
Bu hak eden kişi işte. Nikah zorunluluğu yok 😂
Aynen öyle
Cevap
28Cevap
Hak edene saklayacağım derken yaşlanıp hiç kimse tarafından ilgi görmeme ihtimali de var
Hak eden çıkmaz mı
Ya çıkmazsa?
Bu durumda ilk önümüze çıkanla mı denemeliyiz
Hayır bu konuda yorum yapmam.
😂😂 peki
Bence zaten bedenin en kıymetlin olduğu için alacağın zevk hakkettiğindir. Onu hak edene saklarım dersen, bedenine değil başkasına kıymet vermiş olursun.
Güzel bakış açısı.
Yani işin gerçeği bu bence. İstenen, hissedilen, arzulanan neyse o.
Bu heran herkesle ola bilir mi
Sen, keyfin ve kahyası istiyorsa ve mutlu bir şekilde bundan zevk alacaksa evet.
Güzel ayrıntılar 😊
Çünkü öyle :)
Buarada soruda paylaşılan fotoğraf ta kendi başına görsel bir cevap veriyor âdeta. Birisi seni böyle kaldırıp öylece zevkin doruklarına ulaştırabiliyorsa zaten fazlasıyla hakkettiğini almış oluyor kıymetlin ;)
Cevabı soruda gizlemişler 😄
Aynen öyle:) devamına KS sansür yapardı zaten 😁
Orjinal ambalajında iade eden nadiren çıkıyor, herkes hak edeni beklerken zevkine yenik düşüyor.
Erkekler saklamaz, kadınlar saklar çoğunlukla.
Sakladıysan hak edenle olacaksın yoksa sonrası büyük pişmanlık o hatayı yaptım çok kez keşke dedim bunun içinmi saklamışım dedim çok pişman pldum sonrasında
Hakeden kisiyi beklersin kendini ona teslim edersin o da bi bka yaramaz. 1,2 yil icinde farkedersin hic sasmaz. Senin bedenini hakeden tek bir insan yok bu dunyada o yuzden hata yapmak kacinilmaz
@Yomeyamo yok. Cok uzgunum ama yok. Bu zamana kadar sahip oldugum en onemli seyi bekaretim sanardim. Onume cikan her erkegi reddederdim. Doktor muhendis demeden yurt disi imkani demeden kendimi hepsinden soyutladim. Sadece ona adadim kendimi. O zamanlar ask olarak nitelendirdiğim 2 yillik bi iliskim oldu sonucunda bakireligim gitti. Bu muydu yani dedim bunun icin mi bekledim? Bu muydu o kadar onem verdigim sey? Karsimdaki adam bunun degerini bildi mi sanki? Bilmedi. Her kadin ayni durumu yasar. İster evli ister bekar olsun. İster o adamin cocugunu dogursun farketmez. Kadinin bedenini hakeden kiymetini bilen bi erkek yok sonuc hüsran.
Hayatımda feci derecede bu kadar tek taraflı bakan kimseye rastlamamıştım. Aynısını tersten bir erkek söylese yine aynı şeyi söylerdim.
Gericilik değil. Benin tercih ettiğim bir şey değil ama herkesin kendi hayatı kendi kararı.
Kimisi daha çok yapayim tecrübeli olayım diyor kimiside erkeğine saklıyor keyif sizindir istediğini yapmakta serbestsin
Ben bedenimi saklamıyorum ama ilk seksimi evlendiğim kızla yapmak istiyorum içimden bir ses hep oda ona özel kalsın diyor bana o yılların birikmişliğini isteği arzuyu iliklerine kadar yaşatmak istiyorum eşime
Ben bedenimi hak edene sakladım ama gericilikten değil
Neyden
Aşık olmak mı olmadı
Doğru bir tercihtir. İnsan cehennemi bile hakketmeli...
yani.
doğru kişi şart gibi
her önüme gelenle olmaz
Zevk denen şeyi ilk kişide bulacağının garantisi olmadığı için şaibeli bir sorun
Ne gerek var saklamanın nasıl olsa bir gün serbest kalacak. Hoşlandığın biri ile birlikte olabilirsin, yarın ne olacağı belli değil.
Hak ettiğini düşündüğün de tamamen yanılgı olabilir yalnız.
Kim hakediyorsa 😀
Hakkımı kim yiyiyorsa helal etmiyorum 😀
Abimiz gergin 😂😂
Bu sizin düşünceniz mi
Hayır bir soru sadece
Anlıyorum
Biraz garip geldi dogrusu
Genelde iki seçenek olur evlenene kadar ya da sevdiğin kişi ile her zaman
Boyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyorum?
Bu kadar garip gelmesi de bana garip geldi 😄
E yani normal soru değil ayol
😅
Bu sitedeki bazı sorular çok garip gerçekten
😂
Kesinlikle değil. Umarım kahesenle paylasirsin
Vodafon demiş ki : Anı Yaşa 😌
Hak eden acaba kendini bize sakliyor mu?
Bilemedim şimdi😀
Orta malı olmak gericiliktir
Gericilik değil tercih meselesi diyelim
Alacağım zevk bedenimin ihtiyacıdır
Bugüne kadar bekledim bakalım ne olacak
Hak etmek derken?
Senin bedenini paylaşma arzusunu sana hissettirecek kişi
Hormonlar etkiliyor genelde. Bedeni paylaşma arzusu duyduğum tek kişi değil
Alakası yok
Eşime saklarım
Hayır değil
Kalbim ve ruhum hak edene saklıdır...