Erkeğin organını yalamak günahmıdır veya zararlımıdır
tadını çok merak ediyorum ben hele böyle p*rnolarda da görünce canım çekiyor tabi
tadını çok merak ediyorum ben hele böyle p*rnolarda da görünce canım çekiyor tabi
ya bırakın bu günah mı korkusunu ya günahı da sana sevabı da sana. sanki hepimiz kusursuz ve mükemmel insanlarız ya bir buna gelince korkuyoruz. direkt günah diye belirtilmiyor diye biliyorum yani ağzına boşalmasın yine de. boşalacağı anda çıkar ağzından. sorun olmaz merak etme millet evlenmeden 3 ayda bir çocuk aldırıyor o zaman onların yatacak yeri yok.
Eşlerin birbirine helal yollardan mutluluk vermesi sevap sayılır oral seks ise tartışma konusudur. Mekruh denmektedir çok hijyenik olmamasından dolayı.
Oral seks mekruh diye biliyorum, kaçınması sevap olmasından ise günah sayılmayan. Tabi ki evliysen.
günah çünkü oral kansere sebep olur 1
ağız Allah ile bağlantımızı sağlayan dua yoludur 2
@malisun ağız ile Kuran okunur Allah a dua edilir Kuran okuduğun dua ettiğin yola nasıl olur da işenen bir organı sokarsın?küfür gıybetle tutup da cinsel organ sokmayı g.t yalamayı bir tutuyorsan o senin midesizliğindir bu sayfada ne işim var ben tıp öğrencisiyim bunlar benim görmediğim duymadığım şeyler değil sağlık bölümü kadar buraya da bakıyorum arada
@fersat55 tecrüben nereden kaynaklanıyor seninde mi ağzına penis soktular
Cevap
32Cevap
Çok günahtır çooookkk çarpılırsın maazallah..
Gördüğün an kafanı çevir aman deyim neme lazım..
Güüüünnnnnnaaaaaaaahhhhhh :) :) :)
Sırf soru sorayımda puanım yükselsin diye ne rezil durumlara sokuyorsunuz kendinizi..
Bende oral yaptırmayı çok istiyorum. haram olduğuna dair kesin bir açıklık yok ama, hadis i Şerif var ağzınızı temiz tutun, orası Kur'an yoludur buyuruluyor. Aynı zamanda yemek yolu olduğu gerçeği de var. Hijyen açısından önemli, penis içinden gelen sıvı pis olduğu için yani mikrobik olduğu için sağlığa zararlı, İslamiyet de sağlığa zararlı unsurları yasak ettiği için. Oral uygun değil. Bir yazıda şunu okumuştum. Fıtratı bozulmamış kadın bundan nefret eder yazıyordu.
P*rno izliyo yalamak günah mıdır diyo kafa yapısı bu işte..Akp de böyle
Din alimi değiliz ama şöyle birşek varki eğer evli ise herşey helal derler ama bu konuyu bu işi bilen birine sorman daha munasıp.
hayır evliolsanız bile günah kur -an a göre , pek takan yok hani o kadar mutassıp gördüm ki resmen atlıyor bakma demekki başkasına yasak ona gelince mübah
Tam bir bilgim yok ki burada bu tarz bilgi olanıda pek görmedim ama genel olarak bilen karı koca arasında günah olmaz derler. Ama tekrarlıyorum bu işi bilen birisinin yorumlaması en mantıklısı.
Bazı hocalarla göre günah bazılarına göre yapabilirsin. Günah olduğunu söyleyenler dini bilgisi çok daha yüksek olan hocalar
kur an a göre günah bir hoca yorumlamıştı ama bakıyorum kimse hayır demiyor :) sorsan herkes mutassıp bir avuç çelişik toplum
+1 ele verir talkını kendi yutar salkımı misali
aynen öyle kardeş bir millet uyuyor ;) anldın sen
mhb arkadaşım öyle derin şeyleri kafanı takma keyfine bak zevkin doruğuna çık selamlar arkadaşım
günah olduğuna dair bir delil yok. günah olan şey şu. ağza boşalmak yutmak günah. onun haricinde kimse günah diyemez
eğer bu durum günah olsaydı gerek Kur'an'da gerekse hadislerde muhakkak bu konuya değinilirdi.
neden günah olsun ki . analda günah diyorlar. ben hiç katılmıyorum. sonuçta seks üremeyi ve ihtiyacımızı karşılıyor . ben yapıyorum isteyen istediği kadar kınayabilir.
seni çoğaltmak lazım..:D
günahtır günah aman sakın seks bile deme günahtan batarsın vuuuu sakın ha sakın ...
temizlik önemli burada.
canın ne istiyorsa yapabilirsin.
fetvağ vermeye gerek yok.
evli isen sorun yok zaten. ama bekarsan opusmek de gunah :)
Günah olduğunu reddetmiyoruz ama yinede çok sevdiğimiz ve yaptığımız bişey.
:)
Kocanınkini değil temiz ve hastalıksozsa bişi olmaz
Tadının dondurma gibi olduğunu düşünme sonra hayal kırıklığı olmasın :) beklentilerini düşük tut;)
canın çok çekiyorsa sana bir ömür tattırabilirim,iyilik yapayım sana,sevap olur
partnerinle yaptıklarının günahı yoktur, insanların birbirlerini mutlu etmesi sevaptır.. keyfine bak
canının çekmesi normal. pek zararı yok duştan sonra tertemiz oluyo
günahmı bilmem ama temiz olduktan sonra yaparsın nası canın cekiyosa kızlar yanasmaz genelde
Erkekte cinsel yolla bulaşan bir hastalık yoksa zararlı değilidr.Erkekler oraldan hoşlanır zaten.
inan et bende bilmiyorum ama beraber bir hocaya soralım derim...:D
madem canın cekıyor nıye sımdıye kadar denemedın
evlenmeden olmaz
Daha 5 gün önce yaladım, günahını düşünmeden :P
Kesin günah. Ama isteyen istediğini yapar.
günah mı demeyeydin çok güzel bir soruydu :)
Günahtır ama zararı var mı bilmiyorum
Günah ama umursayan yok
günahsa günah bırakılamaz bir lezzet :)
Yalamayi cani cekeni ilk kez duydum
burdaki insanların dini bilgisi ya da dini eğitimi nedir buraya soruyorsun aç google a sor 3 5 yazı oku en azından
bu site sormak için var
Hee yavrum he
Burdakilerin hepsi İslam alimi
Sorunca hemen biliyorlar.
O eksiyi de al munasip yerine koy
Kıt akıllı. ..
Canım simdi aklının takıldığı herşeyi sorabilirsin bu siteninde amacı bu ama herşeyin de bir yeri var burada sormuşsun güzel ama garantili bir sonuç bulamazsın. Sonuç olarak sen ne için ve ne kadar bilgi ile buraya geliyosan herkez öyle geliyo bu tarz önemli konuları gerekli mercilerden öğrenirsen senin için daha iyi olur.
Ben de onu diyorum işte.
Bu sitenin amacı tabiki soru-cevap
Ama burada tutup da olayin dini boyutunu sormak ve
Akli başında cevap aramak saçmalık.
Çünkü buradaki insanlarin çoğu
Bırak dini bilgiye sahip olmayı
Eften püften sebeblerle dine kusan insan tipi dolu burasi.
O yüzden git mantıklı bir yerde ara cevabını.
Diyanetin fetva hatti var mesela
Oraya sorabilirsin en azından.
Neyse. ..
Senin organ diyen o ağzını yerim ben
Çok tatlı denemeni isterim :D
niye günah olsun ki ?
Öyle bir bilgi yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar