İlk seferimdi. Öyle acı hissetmedim. Çok zevk aldım hatta. Ama anal ilişkiden sonra karın ağrısı hisettim. Sancı gibi bir ağrı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İlk seferimdi. Öyle acı hissetmedim. Çok zevk aldım hatta. Ama anal ilişkiden sonra karın ağrısı hisettim. Sancı gibi bir ağrı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hava basmıstır yaparken. Birdr ters peristaltik harekete yol acar. Sofmamissin farkindayim ama Sana kisa ve öz tavsiye vereyim. Anal yapma. İleride o kadar pisman olursun ki asla geri donusu olmayan seyler oluyor. Bi sure sonra yapmayi biraktin diyelim sonra bi sevgilin oldu ve onden yapti diyelim. Onden yapsa da bitmeyen bi kaka kokusu geliyor anal yapan kizlarda. Cok cok kotu bisey emin olabilirsin
Normaldir ic organlarına baskı yapıyor penisin girmesi gereken yer rahim yatagiyken bagirsagina degdirtmissin cok sagliksiz cok
Karnın ağrımaz kalcan agrimış olabilir. Orayı yaparken iyice yumuşatır yaptıysa hafif ağrın olur geçer yumusatmadan yaptıysa sıkıntı olabilir. Zevk aldım dediğine göre ters durum yok
Anal ilişki aslında pek te yapılmaması gereken bir yaklaşım olmalı çünkü bunun belli sorunları ortaya çıkıyor sonra
Bir hafta ağrısı sürebilir. Bölgeyi zorladigin için. Bir süre iliski yasamayin dinlendir
Anal sonrası normal mi
Çok fazla zorlamıştır domaltip da mı yaptı?
Bizde yaptık benimde penisim ağrıyor normal heralde en zevkliside içine boşalmak
Anal yapınca kizlara hepsini karnı agirir zaten geçer bişey olmax
Yani içindeki bk bağırsaklara itildiği için karnın ağrır kjhfff
Git sç rahatla
Anal esnasında kaslar çok aktif çalışır ve bu ağrı ve sancilara sebep olur 2_3 güne toparlar
Analdan kızlar nasıl zevk alır ya anlamiyorum
Bazen anal iliski tahrik edici gelsede vajinal kadar çekici gelmiyor bana
Nerem ağrıdı dedin?
Mideni bozmuşsundur
Bagirsaklarin hava dolmustur ondan
Disikiyi yukarı doğru ittirdi içindir 😁
Olur yapma bi daha tehlikeli seyler
Herhangi bir sorun yaşamayacaksın, rahat ol
hak yolu varken neden bok yolu?
Birkaç gune kalmaz gecer buyuk muydu ondan dolayı olabilir
Eee anal sonrası çok normal..
Onunla alakali olmaz ilk analinmi