Cinsel Yaşam Hangi tip kondomu tercih ediyorsunuz? son_hicran Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Hangi tip kondomu tercih ediyorsunuz? Hangi tip kondomu tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ben okey tercih ederim 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. 😁😁 0 1 Yorumla 1asosyal +1 yıl Karikatür sansürlü olmuş istersen silebilirsin Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Süper hassas ultra ince seviyorum. Maksimum zevk maksimum his ve maksimum sıcaklık için harika 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Kondom sevmem et ete değecek girecek hissetmek önemlidir 0 0 Yorumla
KediBabası666 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kondom kullanmam. Göbek, kalça, göğüs patlamak varken kondom ne 0 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Normalde kullanmıyorum ama partnerim isterse tırtıklı daha iyiymiş 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kondom sevmem o ıslaklığı tamamen hissetmek isterim 0 0 Yorumla
yalnizbiri01 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Ok Zero beğeniyorum en çok zevk aldığım o diğerleri hissi daha az oluyor 0 0 Yorumla
Prestij61 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hic kullanmadim bi kere kullanayim dedim onda da partnerim izin vermedi meyveli buyuk boy almistim ama 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ince olan biraz penis yapısını bozmasa özellikle başının kafasının içerisinde kıza hissettirilmesi şahane olur 0 0 Yorumla
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Genelde klasik ve ince olanlar 4 2 Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Abla sen niye kullanion Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Korunma hep böyle mi Yorumla
delici94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Hiç birini ama illa şöyle dersen ince olanı kullanırım 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tırtıklı ve geciktiricili olan 2 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Pek gerek duymuyorum :) ten tene değmeli 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kondom kullanmayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kullanmayı sevmem hiçbir türlüsünü kullanmamda 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Poşet kullanıyorum.cut. 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Ok tırtıklı 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Etmiyorum 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kondom sevmiyorum 1 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Karşımdakine bırakıyorum. 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. genelde tırtıklı kullanıyorum 0 0 Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı. Büyük olanları;) 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Kondom x 👍🏻 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yürüyüşcumusun 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Zero olan çok iyi 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hicbirini 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. et ete değmeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ben okey tercih ederim
😁😁
Karikatür sansürlü olmuş istersen silebilirsin
Süper hassas ultra ince seviyorum. Maksimum zevk maksimum his ve maksimum sıcaklık için harika
Kondom sevmem et ete değecek girecek hissetmek önemlidir
Kondom kullanmam. Göbek, kalça, göğüs patlamak varken kondom ne
Normalde kullanmıyorum ama partnerim isterse tırtıklı daha iyiymiş
Kondom sevmem o ıslaklığı tamamen hissetmek isterim
Ok Zero beğeniyorum en çok zevk aldığım o diğerleri hissi daha az oluyor
Hic kullanmadim bi kere kullanayim dedim onda da partnerim izin vermedi meyveli buyuk boy almistim ama
ince olan biraz penis yapısını bozmasa özellikle başının kafasının içerisinde kıza hissettirilmesi şahane olur
Genelde klasik ve ince olanlar
Abla sen niye kullanion
Korunma hep böyle mi
Hiç birini ama illa şöyle dersen ince olanı kullanırım
Kondom kullanmamayı tercih ediyorum.
Tırtıklı ve geciktiricili olan
tırtıklı ve klasik
Partnerime soruyorum o ne derse o
Pek gerek duymuyorum :) ten tene değmeli
Kondom Tercih etmedim hiç ya
Kondom kullanmayı sevmiyorum
Kullanmayı sevmem hiçbir türlüsünü kullanmamda