Cinsel Yaşam Hangi prezervatif favoriniz? Mavipanda35 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Var mı bu olmazsa olmazim dediginiz Hangi prezervatif favoriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Riciyildirimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Prezervatif sevmiyorum genel olarak onsuz içimde hissetmek daha güzel 2 1 Yorumla Mavipanda35 +1 yıl Offf iyimiş :) Yorumla
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Artık favorim kalmadı ne olursa olsun diyorum 2 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ok' un bedenleri hep yanlış çıkıyor Large beden alıyorum. sanki smol gibibgeliyor sıkıntı var ölçeklerinde 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Ok. nirvana...Ok. tüm çesitleri.Durex bir keresinde yırtıldı.. 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Prezervatifsizlik favorim yani temas ve o ten hissi çok daha mükemmel bence 0 0 Yorumla
Gimme_More Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum, içeri boşalıyorum ya da geri çekilme ile vücuda boşalıyorum 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Durex tırtıklıBu arada profil resmin çok değişik 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Kullanmamak en güzeli fakat kullanırsam yok ötesi iyidir 0 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olmasa daha iyi bence 0 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Yeşili sev doğayı koru poşet kullanma 🤣 1 2 Yorumla Mavipanda35 +1 yıl 😂😂kamu spotu Yorumla ezgiitugcee +1 yıl Ahaha evet 😅 Yorumla
HemSevermHemDe Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şapkasız daha iyi olmaz mı 0 4 Yorumla Mavipanda35 +1 yıl Hastalık riski falan var Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Peki oral ı şapkalı mı yapıyosun şapkasız mı,Haklısın bu arada Yorumla Mavipanda35 +1 yıl Oral prezervatifle yapılır mı hiç Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Biri öyle yapmıştı bana.. Yıh dedim ondan snra, yapan varmış😀 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. o ne ten tene olcak hiç sevmem 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Işini bilmeyen kullanır o dediğiyle 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Tercih etmem. O ten hissi bambaşkadır. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl et ete değecek prezervatifler zevk vermiyor 0 0 Yorumla
magdurarkadaşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Afrodizyaklı kabartmalı kullanıyorum harika bişey 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullanmayı sevmediğim için yok 0 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. okey rötar çok kaliteli çokda etkileyci 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. İlla demem ama ok Nirvana güzeldi 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Okey. zero💦💦💦 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. OK Nirvana 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. BİM 😂😂 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Ok tu en son 0 0 Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Duex 0 1 Yorumla satsuma +1 yıl Poşet kullanmayın doğaya zararli Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Durex Yok ötesi 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ok rötar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Prezervatif sevmiyorum genel olarak onsuz içimde hissetmek daha güzel
Offf iyimiş :)
Artık favorim kalmadı ne olursa olsun diyorum
Ok' un bedenleri hep yanlış çıkıyor Large beden alıyorum. sanki smol gibibgeliyor sıkıntı var ölçeklerinde
Ok. nirvana...
Ok. tüm çesitleri.
Durex bir keresinde yırtıldı..
Prezervatifsizlik favorim yani temas ve o ten hissi çok daha mükemmel bence
Kullanmıyorum, içeri boşalıyorum ya da geri çekilme ile vücuda boşalıyorum
Durex tırtıklı
Bu arada profil resmin çok değişik
Kullanmamak en güzeli fakat kullanırsam yok ötesi iyidir
Olmasa daha iyi bence
Yeşili sev doğayı koru poşet kullanma 🤣
😂😂kamu spotu
Ahaha evet 😅