Cinsel Yaşam Anal seks mi oral seks mi tercihiz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Soru başlıkta yorumlarınızı bekliyorum Anal seks mi oral seks mi tercihiz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anal acıtır , oral zevkli yapmak değil de yaptırmak şöyle ağzına oturmak felan 8 6 Yorumla Soran +1 yıl Vajinayı yalamak çok zevk verir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Uzun sevişmeden sonra oral yapmak zevki çok yükseltir o halde Yorumla Olgun_dayı +1 yıl Benim en iyi yaptığım şey vajina yalamak Yorumla Soran +1 yıl @olgub_dayı hastalık kapmıyor musun Yorumla crazzy42 +1 yıl yok ki şöyle ağzımıza oturup vajinasını yalatacak kadın 😒 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl İkisininde yeri kesinlikle çok farklı ikisi birbirinden ayrılmamalı bence 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Oral tabikide Anal hiç zevkli değil 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl anal 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok zevk alıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Kayganlaştırıcı kullanıyor musun Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Oral 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevismeden sonra çok zevk veriyor mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önce oral sonra anal mis 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Zevk aldı mı partneriniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ki de aldı önce istemiyordu ama sonra gevşetip yaptık gayet mutlu oldu Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla Soran +1 yıl Kayganlaştırıcı ile mi gevşedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O işler kişiden kişiye değişiyor Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Bir de şunu sorabilir miyim değilim benim böyle bir ilişkim oldu kıllı olmamasına dikkat etmem gerekiyor mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Animal seks 3 21 Yorumla Soran +1 yıl Eşini hayvan olarak mı görüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Köpek olarak görüyorum Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel Yorumla styxworld +1 yıl Harikasin Yorumla SadeceErenn +1 yıl Horse style doggy style any style Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SadeceErenn zoosex Yorumla SadeceErenn +1 yıl Şaka olsa gerek harbi zoofili misin Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Harbi misin vsdgs Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl İlk defa bir zoofileye denk geldim 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 evet Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Bana yazsana bir sohbet edelim seni tanımak isterim 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 neden Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Merakımı cezbediyorsun sana sormak istediğim sorularım var Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Hadi ama bekliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 ne meraki Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Bu konu ile alakalı sorular işte Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Heyecanla bekliyorum yazmanızı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @oylesinebirhesap0Hayvanlara ilgi duymak iste Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Farkındayım sizinle sohbet etmek istiyorum bu konuyla alakali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @öylesinebirhesap0 hm Yorumla öylesinebirhesap0 +1 yıl Bekliyorum :) Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. oral 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anal acıtır , oral zevkli yapmak değil de yaptırmak şöyle ağzına oturmak felan
Vajinayı yalamak çok zevk verir mi
Evet
Uzun sevişmeden sonra oral yapmak zevki çok yükseltir o halde
Benim en iyi yaptığım şey vajina yalamak
@olgub_dayı hastalık kapmıyor musun
yok ki şöyle ağzımıza oturup vajinasını yalatacak kadın 😒
İkisininde yeri kesinlikle çok farklı ikisi birbirinden ayrılmamalı bence
Oral tabikide
Anal hiç zevkli değil
oralı yapmayı seviyorum
anal
Çok zevk alıyor musun
Kayganlaştırıcı kullanıyor musun
Oral
Sevismeden sonra çok zevk veriyor mu
Önce oral sonra anal mis
Zevk aldı mı partneriniz
Tabi ki de aldı önce istemiyordu ama sonra gevşetip yaptık gayet mutlu oldu
Hım
Kayganlaştırıcı ile mi gevşedi
O işler kişiden kişiye değişiyor
Peki teşekkürler
Bir de şunu sorabilir miyim değilim benim böyle bir ilişkim oldu kıllı olmamasına dikkat etmem gerekiyor mu
Animal seks
Eşini hayvan olarak mı görüyorsun
Köpek olarak görüyorum
Çok güzel
Harikasin
Horse style doggy style any style
@SadeceErenn zoosex
Şaka olsa gerek harbi zoofili misin
Harbi misin vsdgs
İlk defa bir zoofileye denk geldim 😃
@öylesinebirhesap0 evet
Bana yazsana bir sohbet edelim seni tanımak isterim 😃