Sadece biri olacak olsaydı hangisini seçerdiniz?
Oral seks
Vajinal seks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba ben sudeseven. senin oralı sevdiğini biliyorum. Cevabım vajinal seksten yana oldu. Romantik bir seks esnasında hepsi yer verileceğini düşünüyorum hatta en uç oral fantezisini banyoda hayal ediyorum. Partnerimi bacakları zayıf düşüne kadar ona oral yapmak ve zevkten zayıf düşünce tam birleşmeyle birbirimizin olmak yapmak istediğim şeylerden birisi.
Marhaba
Görüşümü söyleyeceğim ama senin de merak ediyorum bana yazarsın ben vajinadan yanayım ama oral seks istiyorum açıkçası istemiyorum diyemem ama vajinal tabi zaten o amaçla zaten
Oral bence
Vajinal istemiyor musun
Onsuz cinsellik olur ama oralsiz olmaz bence
Zaten bende ony diyorum sadece su mu yoksa sadece yemek mi der gibi su ile karın doymaz yemek ilede susuzluk geçmez o yüzden ikiside olmalı ikisi birbirini tamamlayıcı diye düşünüyorum
İkimiz de ikisini de istiyoruz ama ben tercih olarak orali secerken, sen vajinal Seksi sectin. Fark bu 😅
Yok ben ikisinide isterim fark etmez ikside olmazsa olmaz canımın içi 😂😂
@Varcharr Güzel kafaymış, güle güle kullan 😬
Kardeş neden böyle saygısızca yazıyorsun
Cevap
63Cevap
İkisi de vazgeçilmezimdir benim.
vajinal seks
Oral ama kadınların çoğu güzel oral yapamıyor benim bi partnerim sadece penisi değil testisleri ve testisle makatın arasındaki o boşluğuda yalıyordu 69 pozisyonunda genelde ben hep üst tarafta olduğumda aşırı sert yapıp orgazm oluyorum ama kadınlar dayanamıyor fazla buna
İkiside uyar tabi partnerimin ne istediği de önemli
Oralda iyimisindir
oral seks bagımlısı olarak söylüyorum oralsız asla oral yok sa bende yokum o derece önemli benim için
Peki sevismeye basladin ve oral yapmadan seks yapmaya yeltendi. Ne tepki verirsin? Sevisecegiz önce mi dersin yoksa oral yapmadan sexe basladi diye sinirlenip gider misin?
Birliktelik söz konusu dahi olmaz bencil insanla kesinlikle hiç bişi yaşamam öncelikle yani oral seks benim için neden önemli beni hazırlıyor kadın oldugumu hissettiriyor bi erkegi mutlu oldugunu görmek benide mutlu ediyo beni ilişkiye hazırlayan oral seks tadını hazzını herşeyini seviyorum ya sevdigim adamsa bırakıp gitmem acele etmemesi gerektigini karşılıklı olarak isteklerimizi zevklerimi yaşayalım der ilişkiye devam ederim :)
Ben hem soguyorum hem de kalbim kiriliyor yaa. Sadece sinir olmuyor da sanki sisme bebek muamelesi yemis ve aci cekip cekmememi umursamayacak kadar deger vermeyen biri gibi geliyor ve o saatten sonra uyarsam yonlendirsem bile aklimin ucunda sogutucu olarak kaliyor WLXHXMDJDMDDN Sende de boyle mi
sen daha önce ilişki yaşadın mı böyle tecrübelerinden ders almış gibi konuşuyosun arkadaşım bu zamanada kadar partnerlerimle duygusal yakınlık hissettiklerimde ilişki yaşadım zaten öbür türlü zevk alma şansım olmazdı karşılklı olarak tatmin ediyoruz zaten birbirimizi bi noktadan sonra sınırları kaldırınca o zaman gözüm hiçbişeyi görmüyor diyebilirim
Önce oral seks bence sonra vajinal seks sen nasıl seviyorsun peki söyler misin? Seni tanımak isterim
Oral > 😅
Oral bencede önemli sen iyi misindir oralda
Yahu ikiside aynı şey değil mi
Oral y... rk emme
Vajinal a... cik emme
Birini kadın yapar birini erkek
Vajinal seks dediğim şey birleşme esnası. Oral seks ise penis ya da vajinanin dil/dudak ile uyarilmasi
İkisini de
her ikisinin yeri apayrı ama vaginal seks durumlarında penis clitorise dokundukça aynı anda iki seks yaşanması çok yüksek ihtimal
Belki saçma olacak fakat ben vajinada kendimi unutabilirim. Biraz fazla ilgileniyorum. Bana hamcı diyebilirsin
Tecrubesizken degisik seyler cekiyor insanlari ama vajinaya calismaya alisinca hicbisey onun yerini tutmuyor. Duzgunce yapana denk gelirsen ne demek istedigimi anlarsin. Bizimki yanagini bile opturmuyor artik aleti tutup direk gir diyor.😀
İyi bir deepthroat ile vajinanın dibine inleyerek boşalmak arasında kaldım. Deepthroatı seçiyorum ksjdlsk
1. Öpüşme, dokunmak, soyunmak
2. Oral seks her iki taraf, dokunup öpüşmek
3. Vajinal seks, dokunup öpüşmek
4. Farklı pozisyonlar
Elbette vajinal , ama kadına oral seks yapmayı da sevdim
Vajinal seksten yana kullanmak istiyorum hakkımı.
Sadece birisi olacaksa saatlerce oral olsun
Ben oral seks derim. Özellikle partner güzel bir vajinaya sahipse sabaha kadar yapabilirim.
Ama ikiside birbirini tamamlıyor, oralsız başlanamaz
Oral olmadan vajinal seks olur mu hiç ikiside birbirini tamamlar 😉
Vajinal seks elbette ama vajinaldan önce oral seks yapılması şart
İçeri girmenin yerini tutmaz diye düşünüyorum.
vajinal seks her zaman birinci sırada yer alır. CEvabı yanlış işaretledim ama. 😊😊😊
İkisininde yeri farklı ama vajina bu işin ana yoludur diğerleri tali yol gibi düşün jsjsj
Her ikisi olmadan olmaz ikisi bir bütündür
tussuz yemek olmaz 😄
Etkili oralı nasıl yapıyorsunuz ya da nasıl yapilir... tercihiniz sünnetsiz mi sünnetli mi... sünnetsizse sünnet derisi geriye çekilmeli mi oral öncesi dişler acitir mi
Sünnetsiz olarak cekilip cekilmeyecegini de sen söyle 🙂 Sünnetsiz tercihim
Neden sünnetsiz ki tercihin😊
Oral sırasında penis sertlestikce sünnet derisi sıyrılır kendi kendine darlık yoksa erkeğe çok haz verir
Bu konudaki tercihim birlikte olduğum kadının oralı ne kadar iyi yaptığına göre değişir. istekli ve işi bilen bir kadının yaptığı oralı asla standart bir vajinaya değişmem.
O dedıklerın birtakım zaman ve sıkıntısı yoksa ıkısı bır arada olmazsa olmaz
squirt destekli ve bol bartholin aromalı oral, hmm lezzetli olmalı
İkisi de, ama vajinal daha fazla tabi. Ama oral yapmayı severim.
Durup duruken niye ağzıma versinler şimdi tövbe est...
İkisinden vazgeçemem ikisininde yeri ayrım bilen biliyor
Oral vajinaldan daha zevkli ya hem yapmak hemde yaptırmak
Kesinlikle oral seks. En hassas yerleri en derinliklere inerek uyarmak... mmmmm
Oral her zaman candır. Agizin sicakligi tartisilmaz
Duruma gire değişebilir tercih
Çünkü birini seçin diye attım
Oral tadında vajinal seks desem, moralim gücünü ve etkisini özetleyebilmiş olurmuyum:)
O nasil oluyor 😅
Sonuçta ikisinde de dudak yapısı mevcut, gerisi kadının becerisine ve isteğine kalmış bir beceri 😉
Oralle başlariz Sude..
Oral seks masadaki acili ezme cig kofte gibidir yemesen olmaz ama tam doyurmaz, asil yemek onlardan sonra gelir o da vajinal sekstir..
hiç yapmadım ama oral diyebilirim
İlişki yaşamadığım için karar veremiyorum
tabikinde vajinal seks
İnsan insana Bunu yapmamalı şiddete hayır
hic olmadi ama olsa vajinal seks tabiki
Her ikisini de seviyorum arada kalıyorum sanırım 😄
Tabiki vajinal diğerini yapmam
Yanlış anlamışım karışık bi soru ikiside olmazsa olmaz oral olmazsa olmaz ama
Vajinal de olmayabilir
Ya ben bunu yanlış yazdım bence olmazsa olmaz oral çünkü zevk için oral olmadan vajinal seks olmaz
Değil mi
Evet oralsiz olmamali
Bencede zevkin doruklarına oral ile ulaşmak gerekiyor ☺️☺️
Oral vazgeçilmez 😛
Ne diyim şimdi buna 😄 duygusal seks diyorum..
oral+handjob yeterli olur
senin düşünceni merak ettim
Oral seks
İkisi de
Valla hiçbiri
Neden ya
Vajinal tabikide sulu sulu sertçe offf
Oral gibisi yok
Oral
Vajinal
Vajinal
Vajinal