Cinsel Yaşam Anal seks mi yoksa vajinal seks mi? Sevdadk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bekliyorum cevaplarınızı 😀 Anal seks mi yoksa vajinal seks mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. İkisinin de zevki ayrı. Ben ikisini de yapmayı seviyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. İkisi de güzel. ama vajinal 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Anal daha dar oluyor zevkli :) ama karşımdaki kadına acı değil zevk vermek beni tahrik eder :) 1 0 Yorumla
b4usleep Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 98% +1 yıl Karşılıklı bir itiraz yoksa arada bir anal yapılabilr. 1 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Vajinal seks tercihim anal seks deneyimim olmadı hiç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anal cinselligin arka kapısıdır ben önden girmeyi tercih ederim ☺️😊 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Anal seks diyende ne bileyim hani 1 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Vajinal. Ama 3 4 ay da bir anal da yapmak insanı heyecanlandırıyor 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Kadın istekliyse ikiside yapılmalı, mahrum bırakılmamalıdır 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Sana fark etmez harun abim yapıştırıp geçersin sen :D 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Biri olmazsa diğeri yarım kalır ben 3 delik arasında gezmeyi severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anal denemedim hiç. Merak etmiyor değilim ama anal problem etmeyecek bir partnerim olursa denenebilir. 0 0 Yorumla
cesur-_-yurek Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Vajinal seks erkeğe de kadına da zevk verirAnal sadece erkeğe zevk veriyor aklı başında herkes vajinal seks der 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Açıkçası ben analcıyım. Kadının bağırması inlemesi çığlık atması beni deli ediyor. 0 0 Yorumla
FeyzaOnur Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İkisi bir arada olmuyor mu 3 2 Yorumla Sevdadk +1 yıl Olur tabii Yorumla FeyzaOnur +1 yıl Alayım Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Vajinal tabikide 8 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. İkisi Bir Arada 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Vajinal 6 0 Yorumla
ExtraBigcock Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Vajinal ama sert sekste analda olmalı. 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anal seks keyfi bambaşka arada güzel oluyor 😊 0 0 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anal seks diyen seksten zerre anlamıyordur. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Poha bulaşmamak lazım 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. vaninal ama ortaya karisikta iyinolur😁😌 0 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Vajinal seks tabiki onun tadı çok başka 🤭 0 0 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl vajinal seks anal zevk vermiyor kötü kokuyor sonra 0 0 Yorumla
Okan5922 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Anal çok iyi ya ama vajinal tadı vermiyor sanki😊 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Vajinal anal hiç sevmem 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vajinal 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. İkisini de denemedim 2 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Vajinal seks 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kisiye gore degisir 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Oral tabeee 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İkisi aynı anda 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vajinal tabiiki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
İkisinin de zevki ayrı. Ben ikisini de yapmayı seviyorum.
İkisi de güzel. ama vajinal
Anal daha dar oluyor zevkli :) ama karşımdaki kadına acı değil zevk vermek beni tahrik eder :)
Karşılıklı bir itiraz yoksa arada bir anal yapılabilr.
Vajinal seks tercihim anal seks deneyimim olmadı hiç
Vajinal tabii ki. Anal hiç sağlıklı ve hijyenik değil.
Anal cinselligin arka kapısıdır ben önden girmeyi tercih ederim ☺️😊
Anal seks diyende ne bileyim hani
Vajinal. Ama 3 4 ay da bir anal da yapmak insanı heyecanlandırıyor
Kadın istekliyse ikiside yapılmalı, mahrum bırakılmamalıdır
Sana fark etmez harun abim yapıştırıp geçersin sen :D
Biri olmazsa diğeri yarım kalır ben 3 delik arasında gezmeyi severim
Anal denemedim hiç. Merak etmiyor değilim ama anal problem etmeyecek bir partnerim olursa denenebilir.
Vajinal seks erkeğe de kadına da zevk verir
Anal sadece erkeğe zevk veriyor aklı başında herkes vajinal seks der
elbette vajinal seks
vajinanın yeri ayrı
Açıkçası ben analcıyım. Kadının bağırması inlemesi çığlık atması beni deli ediyor.
Anal oldugu icin onu seciyom
vajinal daha güzel
İkisi bir arada olmuyor mu
Olur tabii
Alayım
Vajinal tabikide
Vajinal seks tabiki de
İkisi Bir Arada
Vajinal
Sen gibi biri olsunda her türlü olur
Asla anal yapmam
Ayrım yapmak doğru mu
Vajinal ama sert sekste analda olmalı.
Anal seks keyfi bambaşka arada güzel oluyor 😊
Anal seks diyen seksten zerre anlamıyordur.
Poha bulaşmamak lazım
vaninal ama ortaya karisikta iyinolur😁😌
Vajinal seks tabiki onun tadı çok başka 🤭
Kadın hanginisi kaldırırsa
vajinal seks anal zevk vermiyor kötü kokuyor sonra
Anal çok iyi ya ama vajinal tadı vermiyor sanki😊
Erkeğe delik sorulmaz 😀
Vajinal anal hiç sevmem
Vajinal
İkisini de denemedim
Üçüde oraya birde oralda ekleyelim
haram bro...
Tabi ki vajinal
Vajinal seks
Kisiye gore degisir
Partner bulsam ayırmam valla hepsini yaparım :)
anal seks
seks
vajinal
anal bence daha dar ve zevkli sence?
Vaji her zaman iyidir
Oral tabeee
anal ilk
Farketmezz abi
İkisi aynı anda
Ben tövbeliyim.
İkiside
Kokteyl