Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki yaşaman çok doğal istekli bir hanımefendisin tabi herkesle yat demiyorum elbette düzenli bir ilişkin olsun Kendini alçaltmış gibi düşünme sadece az daha seçici ol seni seven sana değer veren insanlar ile birlikte ol
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu iş karşılıklı zevk alma verme işidir iki tarafında rızası olmalıdır. Birisi entrika ve içkiyle olursa etik olmaz. O tiplere hınçlıolmana hak veriyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılHer insan bu şekilde hatalar yapabilir. En azından kendinin farkına varman güzel. Seni kimse eleştiremez ilk taşı günahsız olan atsın da görelim. Eskiden yaptığın hatalar yüzünden yeni ve iyi insanlara şans vermemek hata olur bana göre. Biraz daha dikkatli ve ne istediğini bilen bir kız olursan kendini daha iyi hissedersin ve kendine saygın da artar.
İyi bayramlar ⚘💫13 Yorumla
Soran+1 yılEleştirdiler yargıladılar hep. Bu da nefretimi çok körükledi
- +1 yıl
Ne yaşadığını sadece ve sadece sen bilirsin. Su an o psikolojide olan sensin. Kin ve nefret dolusun. Umarım kendin için en iyisini seçersin dostum 💫
- +1 yıl
Soran kişi sanki namuslu namus dersi veriyor helal olsun asko tertemiz bakire kız annesinin gurururlu evlâdı
+1 yılAbartma istemişsin yapmışsın işte ne var bunda pişman olacaksan bunu en başta düşünecektin
35 Yorumla
Soran+1 yılSana ne?
Soran+1 yılŞimdi düşünüyorum sana neee
Soran+1 yılİstemişim nerden biliyorsun? Bilerek içirdi bu yüzden sarhoş olduğum için de engel olamadım
- +1 yıl
Sen benim yanımda melek kalırsın da neyse.
- +1 yıl
Soran kişi sanki namuslu namus dersi veriyor helal olsun asko tertemiz bakire kız annesinin gurururlu evlâdı
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılGençlikte olabiliyor, bundan sonrasına bak, unut geçmişi
33 Yorumla
Soran+1 yılUnutmayacağım acı çektirerek rahatlayabilirim anca. Çünkü ben çok acı çektim
- +1 yıl
Zaten soran kişi sen evlenme görüşümü bile çekemiyorsun
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHep bu yüzden diyoruz erkeğin arzularına teslim olmayın diye çünkü sonunda kadın zararlı çıkıyor.
00 Yorumla para alsaydın bende burdan bulustum 3 bin verdim sacını yaptırdım bide
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim saalaklığım
bence birlikte olduğun erkeklerden çıkar hıncını , öfkene iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptıklarının hiçbiri doğru değil oturup tövbe etmek yerine yanlışı yanlış ile kapatmaya çalışıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlar bana acıdı mı? Resmen zulüm gördüm. Neler yaşadığımı bilmiyorsun. Her türlü hakkım yenildi
Cevap sahibi+1 yılYaptırmasaydın kardeş keşke
Soran+1 yılKeşke
Cevap sahibi+1 yılGizlden çıksm istk atarmsınız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltam aradığım kadınsın dost gibi sarıl düşman gibi becer beni bütün hıncını benden al ne istersen yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilimle bizde o doneminde tanistik ve cok guzel zamanlarimiz oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyiki var senin gibiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılGençlikte böyle hatalar yapılıyor. Ekmeğin yenmiş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 bira demek
00 Yorumla
+1 yılYaşanmış şeylerden pişman olma
00 YorumlaCokmu guzelsin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden öyle yaptın ki
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKin gütme belki karşına iyi biri çıkar ama akıllı ol
Soran+1 yıl😢😢
Cevap sahibi+1 yılÜzülme olur herkes hata yapar daha yapmazsn
Bn 31 yasındyım eger tnşmk konuşmak istersen burdayım
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtangaç bul