Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yıldaha normal bir şey düşünemiyorum kardeşim.
yapmayanlar bir şekilde anlamsız baskı altında kalmıştır diye korkuyorum. en doğal bedensel işlevlerden bir tanesi üreme işlevidir ve bunun için de bir yaştan sonra sürekli sperm üretilir. üreme amaçlı birleşme olmazsa da vücutta üretilen her unsur gibi bir süre içerisinde zaten kalitesi düşer. sonra üreme günü gelince çoktan bayat ve niteliksiz olur.
dolaysıyla da hem üreme içgüdüsüyle hem de eskisinden kurtulma amacıyla dışarı atılması için vücutta baskı vardır.
çeşitli çevre baskılar, ayıplar, günahlar benzeri saçmalıklarla birçok güzel şey gibi baskılandığı zaman da çeşitli huzursuzluklar doğar.
her güzel şeyi toplumlar bir miktar baskılamıştır çünkü bir de toplum desteklerse insanlar sadece zevkten zevke koşar o yüzden her konuda aşırıya gidilmemesi yolunda açık veya dolaylı baskılar vardır.
aşırılık tabii ki iyi değil. yani organını eline alıp oynamak güzel oluyor diye insan başka tüm işini, gücünü, sorumluluklarını bırakıp sadece bunu yaparsa kişi de gelişmez toplum da gelişmez. ama örneğin akşam yatağına girdiğinde uykuya dalmadan önce kendini rahatlatmak kadar insanı, olağan ve sağlıklı bir şey düşünemiyorum. kendini çok rahat hisset. başka tereddüdün olursa da moralini bozmadan yine sor.
10 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılmastürbasyon yapması normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunu beğendim beni takip etsene
01 Yorumla- +1 yıl
gizli üyeyi nasıl takip etsin ki?
+1 yılNormal
110 Yorumla- +1 yıl
Sen yapıyor musun?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılHer gün yapmak zararlı mıdır?
- +1 yıl
Bilmem
- +1 yıl
mastürbasyon yaparken ne tür yöntemler kullanıyorsun
Soran+1 yılBen elimle bazende yastıkla yapıyorum
- +1 yıl
Sol elim
- +1 yıl
Mesela ellemeden boşaldığın oldu mu kasılarak
- +1 yıl
yastık işinde hayli profesyonel olduğumu söyleyebilirim. çok iyi bilenlerden öğrenmiştim hatta geliştirdim bile. daha ileri zevkler için anlatabilirim.
- +1 yıl
sol elden çok daha fazla fırsatlar var aslında. bir tek yönteme takılı kalmak iyi değil.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer