Soru açık.Sizce durum nedir? Nedendir? Çevrenizi de göz önünde bulundurursanız..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
her erkek yapmaz. ihtiyaç kişi yorumuna göre değişir. erkeklerde aşırı fiziksel doluluk varsa kendi kendine boşalma sistemi var. gece uykuda boşalır. birebir orgazmı yaşar.
yapmak yada yapmamak kişinin seçimine göre değişir. cinsel doluluk ve istek çokluğu kişiye göre değişeceği için bazıları da yasak ilişki yerine mastı tercih eder. isteklerini bastırır.
mastürbasyon zevk ve rahatlama verdiği için bazıları yoğun stres altındaken mast.ı araç yapar. yaşam ortasında bir moladır o.
sapıklık ise ayrı bir olay. kişi mast yapması yada yapmaması etken değildir. o bir ruhsal bozukluktur. mastın olumlu yada olumsuz etkisi olamaz.
yok 25 yaşındayım hiç yapmadım
İşte bu :))
sağlık açısından yapmak zorunda. Nasıl her kız her ay adet görmesi gerekiyorsa aynı sebepten ötürü yaparlar.erişkin bir erkeğin oluşan spermlerinin dışarı çıkması gerek. sadece abazalıklarıyla orantılı olarak sıklığı değişir.
vav ne çok şey biliyorsun sen öyle.
okuma sebebim sadece cinsellik değil aynı zamanda sağlık da olunca insan haliyle bir şeyler öğreniyor. sana da tavsiye ederim ;)
kizlar bile yaparken erkek nasil yapmada dursun
kizlar bile 12 yasinda basliyo rahatlamaya bir sekil
Cevap
42Cevap
2 açıdan ihtiyaç...
1.si şu bir erkek masturbasyon yapmazsa en çok 6-7 gün içinde masturbasyon dahi kendisi boşalır. Bu nasıl olur peki ? Genellikle uyuyunca istem dışı olur bazen de tuvalate çıkarken idrarla beraber gelir... Ve o boşalmadan geçen 6-7 gün içinde kasık ağrıları oluşur ve boşalma olmayana kadar devam eder. Ki bazen torbalar o derece dolar ki ancak 2-3 boşalmadan sonra kişi rahatlar.
2.si ise şu : eğer boşalmazsan çok feci azarsın ve ortam uygunsa yanlış adımlar atabilirsin... Bazen en yakın kız arkadaşının bir hareketi bile seni etkiler. Şahsen ben de çok olmuştur okulda filan ama hemen tuvalete gidip boşalmışımdır
En iyi cevaptaki yanlış anlatılmış. Bakın masturbasyonu sankı bir ihtiyaç gibi düşünmemek lazım. Günde en 1 kere yapılan bir şeymiş. Alakası yok. Kişiden kişiye değişir. İsteyen 2-3 hafta bile yapmaz. Kişiyle alakalı bu. Sen sürekli tvde nette orda burda etkileyici kadınları gördükçe hormanlar tetikliyor tabi. Ama illa ki yapacaksın diye de bir şey yok. Zevk için yapılmaz. Böle yapılırsa günahtır. Evet her erkek yapar yapmak zorunda. Yoksa gece rüyalanır
Yani Sapık değilde,En çok insanın fantazilerinin sıkışıpta patladığı andır mastürbasyon yapma.
Günde en az 1 kez yapılan birşey bu.
Ergenlik döneminde yapılan mastürbasyon 2-3 hatta 4 e kadar çıkıyor.
Mastürbasyon yapan herhangi bir kişi,Rahatlıyor.
Fakat gerçek seksten yana mastürbasyon insanı çok bunaltıyor ve zamanla bu alışkanlığa dönüşüyor mesela günde en az 1 kez yapmasa duramıyor..
Her erkek cinsel boşalmaya mastürbasyonla başlar ve sonra cinsel deneyimini yaşar. Evli veya bekar farketmez her erkek mastürbasyon yapar. Cinsel ilişki ile mastürbasyonun verdigi zevkler farklıdır. Mastürbasyon boşalma ihtiyacı hissedildiği için yapılır. Sapıklaşmamakla hiçbir alakası yoktur. Mastürbasyon yapmayan bir ekek asla sapık olacak diye bir şey yoktur. Sapıklaşmak ayrı birşey.
Her erkek mastürbasyon yapar hee şöyle bi açıda var evliyse eşiyle 2 günde bi ilişkiye giriyosa falan ve gerçekten tatmin oluyosa yapmayabilir ama erkeklerin ihtiyacı gibi bişey bi şekilde vücuttaki sperm i atması lazm ergenliğe giren her erkek yapar
Kızların yorumlarına baktım da benden daha çok şey biliyorlar bizim hakkımızda vay anasını ya
Yapar.Kendileri yapmazsa zaten gece uyurken olur.Onlar yapmayınca ağrı oluyor illa dışarı atılması gerek bir ihtiyaç yani.
yapar, sen bayanlardan haber ver, onların hepsi yapmıyor de mi? kızz19 kullanıcısının dediklerini diyecektim ben o benden önce demiş, zamane kızları işte her şeyi biliyorlar :)) yalnız bir eksiği, var her banyodan önce yaparlar %90'ı.
uzun sure yapmasan ya en ufak baskıda zorlanmada çıkar ya uyurken ruyalanırsın bışe olur işi sağlama alıp kendın yapacaksın :)) Iç guduler arzular arttıkça yapma geregı duyuyorsun işte ama bazısı her zaman yapar bazısı arada sırada tek fark o bence :))
ya hem adamın ihtiyacını sapkınlaşmadan bi şekilde karşılaması lazım hem de spermin atılması lazım bi şekilde atılsın ki yeni üretilsin bu da sağlık için yararlı
vucut durmaksızın sperm üretir. içerisi doldukça onu çıkarmak için beyin alarma geçer. çünkü içerisi tam dolduğunda sperm üretimi durur ve kısırlık oluşur. bunu engellemek için ya çok azar o erkek bir şekilde boşalır, ya da rüyasında görür.
yapmadıgım zamn olur max bır hafta. ya yapmalıyım yada bı kadınla ılıskıye gırmelıyım caresı yok yanı. azgınlık oluyo ve cınsellıge de duskun bırıyım. bekarlıkta ayrı bı ıskence bu konuda yas oldu 26. dun yapmıstım ne yapabılırım kı :(
ben 14yasından 17 yasına kadar manuel takıldım ondan sonrada ihtiyaç olmadı sanal seksler hariç:))))))
Okuduğun tüm yorumları unut kısaca sağlığı yerinde olan her insan bu ihtiyacını ya kadınla karşılar ya eliyle yani her erkek masturbasyon yapar yapmıyorum diyen ya yalan söylüyordur ya da cinsel sağlığında bir bozukluk vardır.
%94 ü yapar %6 sıda yapar ama yapmadım der:D yani yapar yaparrrrrrrrrrr
%99.9 u yapar. yapmazsa kendi kendine olur zaten.
Canım belirli aralıklarla yapmam gerekiyor oturupta bunun sana nedenini açıklayamam şimdi töbe töbe. Ben şeyimle napıyorum bunumu merak ettin akşam akşam. Bi bitmediniz ya
o cok ozel bısey ben yapmadan rahat edemem mesala yaparım rahatlarım potansıyel tehlıke olmaktan kurtulurum bosalınca en az 2 olmalı 1 ıcın kılodumu cıkarmam bıle
evet yapar. zinaya düşme korkusu hissettiğim an bende yaparım. eğer uzun süre yapmazsan zaten vücut kendisi çıkarıyor bi şekilde
sadece erkek olarak bakma, hem kadın hemde erkek için yeri geldiği zaman ihtiyaç, yeri geldiği zaman zevktir.
evet yapar ben napim duramıyorummmm ve ben bunu yapmazsam kontrolsüz güç güç değildir gibi düz duvara tırmanırım en kötü 2 günde 1 hafta da 5 kez yapıyorsam 2 p*rnolu 3 p*rnosuz hayal gücümüzde gelişsin:D
kesinlikle evvet ..
ilk göz ağrımız o bizim... yapar yapacak yapmalı
ayrıca vücudada faydası var aşırı olmadığı sürece..
sen bizim önümüzdekinin ne kadar zor zapt edildiğini tahmin bile edemezsin...
ihtiyaç duymuyorum ingiliz ve rus sevgililerim saolsun onlardan fırsat kalmıyor...
Ulan ben seni :D
ya bu herifin puanı neden düşük kalmış, yasaklandıda yenisini açtı heralde.
ben pek yapmamaya çalışıyorum ama 1 haftayı geçince kendisi oluyor zaten gece kamyon şarampole yuvarlanıyor
Yapar tabiki.Sonuç olarak her zaman sex yapabilecek zaman ve mekan yoktur.Doğal bişey :)
Yapmadığını söyleyen ve bu sözünü samimi bulduğum sadece bir kişi oldu bugüne kadar.
Yapar ..
sağlıklıdır kan dolaşımını hızlandırır :D
sapıklaşmamak degıl vucut ıstıyor :S ben yapmadıgımda ruyamda orgazm oluyordm :)
vücudumuz sperm üretiyor aralıksız.
canımız da istiyor cinsellik.
her erkek yapar.
gereken sıklıkta sex yapamazsan ki yapamazsın :D illa ki yapar yani
insan o tas degil tabi ki yaparlar. :)
dogru katılıyorum sıze o cok ozel bısey ben yapmadan rahat edemem mesala yaparım rahatlarım potansıyel tehlıke olmaktan kurtulurum bosalınca en az 2 olmalı 1 ıcın kılodumu cıkarmam bıle
senin bu dediğine göre tşa olan kadınlar çok, kadınları, kadınlar dahi anlayamıyor demekki.
yapmasınlar yaa:( nasılsa ihtiyacları rüyada karsılanıyo.
hadi ordan bayanlarda görüyormuş rüya, burda bayanın birisi söyledi, açık açık söyleyemiyorlarmış.
sallıyo bizde rüyalanma olmaz...
Yapar, biz atmazsak gece kendi kendine atar sonra. Bknz: Rüyalanma.
kızlar boşalmöaz kesinlikle azanlar hariç o 12 yaşında diyen kendisyle karıştırmasın herkesi
ewet ben hiç boşalmadım hayatımda 19 yşındym
cevaplayan arkadaş haklı kadınların boşalması diye bir olay yoktur, orgazm yaşarlar ve bu orgazm sırasında kasların gerilmesinin sona ermesi gerçekleşir ve rahatlama hissederler, bu kasların boşalması aslında kadının boşalması ile eş anlamlıdır. ayrıca skirting denen olayı boşalma sanan bir çok arkadaş yanılgıdan başka bir şey yaşamıyordur...
ewet çoğu kızdan daha iyi biliosun boşalma olsaydı heran olurdu vajinal akıntıyla aynı şey kasılma kızlardaki boşalma sdece
o 12 yaşında boşalır her kız diyen kızada söyleyin o boşalma değil vajinal akıntı olur ne cahiller var:D
12 yşından snra boşalmayıo vajinal akıntımız olur o kıza söyleyn öğrensn:D
Bilmem, her kız mastürbasyon yapar mı?
çok istemem yapmayı ama evet arada bende :D
Yapar.Çünkü atmamız gerekir.
Her erkek yapar. Sapıklaşmamak için.
yapmayan erkek harem ağası falandır
hayir her erkek yapmaz ama cogu yapar
yapmazsa düz duvara tırmanır...
sanırım ewet
yapmak ne kelime sağlıkı yerinde erkek yardırır =(
Libidasyon kortaminasyon.
yapmayan erkek sağlıksızdır