Cinsel Yaşam Mastürbasyondan sonra yanma neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Rahatsız edici oluyor Mastürbasyondan sonra yanma neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürtünerek yapınca olur bazen, nasıl yaptığına bağlı 3 12 Yorumla Soran +1 yıl Elimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun mu sürdü ki? Kayganlastirici ya da bebe yağı mı kullandın? Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey kullanmadım uzun dediğim beş dakikadan az Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duşta oluyor benim de su kaçıyor ya da köpük sanırım, sert yapınca olur, o kadar kısa sürede oluyor musun orgazm Yorumla Soran +1 yıl Eh işte şöyle böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep elle mı yapıyorsun? Ben artık elle pek zevk almıyorum başka bir sürü yöntem var başka şeyler dene derim Yorumla Soran +1 yıl Bu işin sonu yok ki gerçek ilişkiye kadar gider bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar değil, bekaretini korumak istersen elle yapmaktan başka çok yöntem var sadece elle bir süre sonra zevk vermiyor onu demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilir mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokça var aslında, dediğim gibi bazen duşta suyla güzel oluyor, bazen bazı nesnelere sürterek, bebe yağı ile vs çok fazla detaya girmeyin burdan Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğeneyim istersen daha detaylı bilgi istersen Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Enfeksiyon ya da orada bir bakterjsel problem mevcuttur 1 0 Yorumla
ayperilll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl idrar yollarında enfeksiyon vardir koku var mı azda olsa 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ben almıyorum Yorumla ayperilll +1 yıl yanı aslında anlıyabılırsın cis yaprken yanma var mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ayperilll +1 yıl o zman tahrıs olabılır ama cok yapma sarkma oluyor skeıl bozukluguna sebebıyet verıyor farklı yöntemler var öyle dene cok yöntem var size önerebilirimkardes ismim gözukuyor yardım istersen burdayım Yorumla Soran +1 yıl Çok yapmıyorum teşekkür ederim Yorumla ayperilll +1 yıl rica ederim kardes ıyıbayramlar size yap ama mantıklı yap kendine zarar verme Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır sağolun Yorumla ayperilll +1 yıl sende sagol burcunuz ne akrepmı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ayperilll +1 yıl belli zaten gunaydın bu arada Yorumla Soran +1 yıl Tünaydın Yorumla ayperilll +1 yıl nasılsın sohbet edelımmı sizinle Yorumla Soran +1 yıl Hayır istemiyorum Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl asırı yapıyorsan ondandır ya da baska bir rahatsızlıgın var iltihap felan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla kjhhg793 +1 yıl önemli degil eger asırı yapmıyorsan pazartesi doktora görun ihmal etme Yorumla Soran +1 yıl Aşırı değil zaten teşekkür ederim Yorumla kjhhg793 +1 yıl o zaman iltihaptır muhtemelen Yorumla
Miki_44 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Çok bastırmış tahriş etmişsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet olabilir Yorumla Miki_44 +1 yıl Kıyılırmı ona ya 🥰 Yorumla
Heyecanlandıran Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Sürtünme çok olunca acır canın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru haklısınız Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl olmaması gerekır ama cok bastırıyorsun dıkkat et 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Doğru teşekkür ederim Yorumla yadsy +1 yıl dıkkat et kendıne. cok bastırmamaya calıs alıskanlık olur ılerıde ve normal ılıskıde zevk almanda zor olur. Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla yadsy +1 yıl sağlıcakla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok sert ve fazla yaptın sanırım ondan dolayı olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir süre yapma as dinlendir rica ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yağ yoksa yanma yapar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Zararlı değil mi onlar Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sabunla yapma :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sabun kullanmıyorum zexc41 +1 yıl Genelde sabun şampuan gibi dış etkenler yanma hissi verir Soran +1 yıl Yok kullanmıyorum zaten zexc41 +1 yıl Yerim onu ya ☺
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biz erkekler bu konuda çok şanslıyız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçine boşalma oldumu? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok masttan bahsediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon. Tahriş olmuştur. Yavaş ve yumuşak yap Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla
wolverine1 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Vicks ile mi yapıyorsun:P fjdhshsh de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl HA HA HA Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. tahriş ediyorsundur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru sanırım teşekkürler Yorumla armada +1 yıl etmaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kararır bak. Az yap. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Cevap sahibi +1 yıl Görüşürüz. 👋
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alisirsin 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sert mi yaptın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla aliakarrr +1 yıl Ondan olabilir tahriş mi olmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sürtünerek yapınca olur bazen, nasıl yaptığına bağlı
Elimle
Uzun mu sürdü ki? Kayganlastirici ya da bebe yağı mı kullandın?
Hiçbir şey kullanmadım uzun dediğim beş dakikadan az
Duşta oluyor benim de su kaçıyor ya da köpük sanırım, sert yapınca olur, o kadar kısa sürede oluyor musun orgazm
Eh işte şöyle böyle
Hep elle mı yapıyorsun? Ben artık elle pek zevk almıyorum başka bir sürü yöntem var başka şeyler dene derim
Bu işin sonu yok ki gerçek ilişkiye kadar gider bu
O kadar değil, bekaretini korumak istersen elle yapmaktan başka çok yöntem var sadece elle bir süre sonra zevk vermiyor onu demek istedim
Ne olabilir mesela
Çokça var aslında, dediğim gibi bazen duşta suyla güzel oluyor, bazen bazı nesnelere sürterek, bebe yağı ile vs çok fazla detaya girmeyin burdan
Teşekkür ederim
Sorunu beğeneyim istersen daha detaylı bilgi istersen
Enfeksiyon ya da orada bir bakterjsel problem mevcuttur
idrar yollarında enfeksiyon vardir koku var mı azda olsa
Ben almıyorum
yanı aslında anlıyabılırsın cis yaprken yanma var mı
Hayır
o zman tahrıs olabılır ama cok yapma sarkma oluyor skeıl bozukluguna sebebıyet verıyor farklı yöntemler var öyle dene cok yöntem var size önerebilirimkardes ismim gözukuyor yardım istersen burdayım
Çok yapmıyorum teşekkür ederim
rica ederim kardes ıyıbayramlar size yap ama mantıklı yap kendine zarar verme
Tamamdır sağolun
sende sagol burcunuz ne akrepmı
Evet
belli zaten gunaydın bu arada
Tünaydın
nasılsın sohbet edelımmı sizinle
Hayır istemiyorum
asırı yapıyorsan ondandır ya da baska bir rahatsızlıgın var iltihap felan
Teşekkür ederim
önemli degil eger asırı yapmıyorsan pazartesi doktora görun ihmal etme
Aşırı değil zaten teşekkür ederim
o zaman iltihaptır muhtemelen
Çok bastırmış tahriş etmişsin
Evet olabilir
Kıyılırmı ona ya 🥰
Sürtünme çok olunca acır canın
Doğru haklısınız
olmaması gerekır ama cok bastırıyorsun dıkkat et
Doğru teşekkür ederim
dıkkat et kendıne. cok bastırmamaya calıs alıskanlık olur ılerıde ve normal ılıskıde zevk almanda zor olur.
Tamamdır teşekkür ederim
sağlıcakla
Çok sert ve fazla yaptın sanırım ondan dolayı olabilir
Olabilir teşekkür ederim
Bir süre yapma as dinlendir rica ederim
Yağ yoksa yanma yapar
Zararlı değil mi onlar
Sabunla yapma :)
Sabun kullanmıyorum
Genelde sabun şampuan gibi dış etkenler yanma hissi verir
Yok kullanmıyorum zaten
Yerim onu ya ☺