Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiden sonra yanma neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Dün 3 kez ilişkiye girdik bir de gece 4. Oldu. Sonrasında yanma oluştu ve idrar gelmiş gibi hissediyorum rahatsız edici bir yanma Güncellemeler1 yıl Ok kullandık Cinsel ilişkiden sonra yanma neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Yanma hissiyatı vajinada değil de, idrar yollarında ise enfeksiyon durumu olabilir. Bunun için bir kontrole gitmeniz gerekiyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. zorlandığı içindir 0 0 Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl enfeksiyon kapmışsın. pismiş zükü. sistit oldun muhtemelen. dr a git 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Prezervatif vardı ama Yorumla kedisevenadam34 1 yıl olsun. Yorumla Soran 1 yıl Evli değilim gidersem bi sıkıntı çıkar mı Yorumla kedisevenadam34 1 yıl yo çıkmaz. eczaneden bile alabilirsiniz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyice ıslanmadan birazda sert yapınca olabilir 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. mikrop kapmışssın idrar yolu enf. olmuş antibiyotik kullan ya da doğal yolalrla hallet geçer 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok zorlamış seni... Sanırım kuruluk probleminde var o yüzden fazla yıpranmış vajinan 0 0 Yorumla
öğrtmn90 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Yaş kaç? Nasıl dayandın o kadar be o yanmasında kim yansın sürtünmeden yanar insan 0 11 Yorumla Soran 1 yıl 18 Yorumla Soran 1 yıl 19 yazacaktım pardon Yorumla öğrtmn90 1 yıl Partnerinin kaç sayı cidden yüksek Yorumla Soran 1 yıl 24 Yorumla öğrtmn90 1 yıl Otelde mi kaldınız? Ve ilk miydi dün? Yorumla Soran 1 yıl Hayır ev Yorumla Soran 1 yıl Dün ilk değildi 2-3 gün önce ilk oldu Yorumla öğrtmn90 1 yıl Yara olması lazım bu kadar zorlamandan kaynaklı yanma o hakde Yorumla Soran 1 yıl Enfeksiyon olmasın da Yorumla öğrtmn90 1 yıl Karşı taraf temiz değil miydi Yorumla öğrtmn90 1 yıl Ayrıca dar birde vajınan galiba Yorumla
güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Enfeksiyon kapmışsın. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Enfeksiyon mu tahriş mi bilmiyorum Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kuru yaptıysanız olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet ve ben çok ıslanmadan oldu Yorumla anticooor07 1 yıl 4 kerede az değil vazelın kullansaydıın keske Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl tahriş olmuştur ıslanmadan yaparsa acır 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Enfeksiyon olabilir mi acaba 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görmemiş misiniz acaba 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kuruymussun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Enfeksiyon 0 0 Yorumla
Gerçekhayattanuzak Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Çok tahriş etmiş biraz iyi bak 0 1 Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Çok mu sertti ki Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İltihap 0 0 Yorumla
Fabrikaci01 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl İlk mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama dün ilk ilişki değildi Yorumla Fabrikaci01 1 yıl Dün diyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yanma hissiyatı vajinada değil de, idrar yollarında ise enfeksiyon durumu olabilir. Bunun için bir kontrole gitmeniz gerekiyor.
zorlandığı içindir
enfeksiyon kapmışsın. pismiş zükü. sistit oldun muhtemelen. dr a git
Prezervatif vardı ama
olsun.
Evli değilim gidersem bi sıkıntı çıkar mı
yo çıkmaz. eczaneden bile alabilirsiniz
İyice ıslanmadan birazda sert yapınca olabilir
mikrop kapmışssın idrar yolu enf. olmuş antibiyotik kullan ya da doğal yolalrla hallet geçer
Çok zorlamış seni... Sanırım kuruluk probleminde var o yüzden fazla yıpranmış vajinan
Yaş kaç? Nasıl dayandın o kadar be o yanmasında kim yansın sürtünmeden yanar insan
18
19 yazacaktım pardon
Partnerinin kaç sayı cidden yüksek
24
Otelde mi kaldınız? Ve ilk miydi dün?
Hayır ev
Dün ilk değildi 2-3 gün önce ilk oldu
Yara olması lazım bu kadar zorlamandan kaynaklı yanma o hakde
Enfeksiyon olmasın da
Karşı taraf temiz değil miydi
Ayrıca dar birde vajınan galiba
Enfeksiyon kapmışsın.