Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliği boş ver, eğer sevgiline güveniyorsan ve cinselliği yaşamak için doğru kişi olduğunu düşünüyorsan pişman olmazsın. ben ilk defa 18 yaşında cinsellik yaşadım, hiç pişman değilim. şu an 21 yaşındayım hala aynı insanla sevgiliyim. ve evlenecek kadar ciddi düşünüyoruz. yani demem o ki, üç günlük dünya, 30 yaşına kadar evlenmeyeceksen, o zamana kadar bakire mi kalacaksın? hayatı yaşa, özgür ol. içinden geçen buysa bunu yaşa. mesela benim ablamın içinden geçen evlenene kadar beklemekti hala bekliyor, o onun tercihi. insanlar tercihleriyle yaşar.
11 Yorumla
Soran+1 yılniye iki farkli yerden yazdin ki?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki istiyorsan yasamalisin bence. Bakirelik engel bı yerde
06 Yorumla
Soran+1 yılpisman olur muyum sence ailem evlilik boş diyo bendr oyle ama sevgilimde hep evlilikten bahsediyo kariyerim diyorum dayanamam sensizlige falan diyo helalim olunca seks yapalim diyo o da bakir en fazla surtunme olur diyo
Cevap sahibi+1 yılİkerde belki olabilirsin. İçine girmesine izin vermezsin iyi dusun derim
Soran+1 yılya bilmiyorum eger dort yillik universite okursam belli olursa izin veririm girmesine ama kpss ile direkr is sahibi olursam izin vermem
kariyerime bagli
Cevap sahibi+1 yılSenin kafan karışık. Bence ilişki yaşama, kafan rahat olsun
Soran+1 yılben istiyorum ya boş ver evlilik boş bu devirde cok hassasim ben adam dirdiri cekemem ağlak biriyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman karar senin artik
+1 yılİlişkiye girersen anlık haz seni uçurur
Bekarete önem veren birini bulsan onunla evlenemezsin. Ama istersen başka bir şekilde hazza ulaşırsin sorunsuz05 Yorumla
Soran+1 yıloff napicsm ya sevgilimde zinaya girmeyelim sadece sevişelim diyo o da bakir ama helalim ol evlenince yapariz diyo bende kendimi tutamiyorum
- +1 yıl
Gelirmisin rica etsem
- +1 yıl
Bir kaç taktik verebilirim
Soran+1 yılnasil tutma yani oral sevisme vs surtunme olur ama seks olmaz diyorum
- +1 yıl
Bir baksana bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ortadoğu toplumları dışında kalan 4 milyarlık nüfusun tamamı seks için imza şartı aramıyor yavrum, kurtul bu hüsnükuruntularından
00 Yorumla
+1 yılsanırım kafan çok karışık sana tavsiye verebilir miyim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzeysel yaşayın tamam ama kesinlikle a. mdan verme.
07 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
Cevap sahibi+1 yılBekaret önemli değil ama tadını alırsan sürekli istersin
Soran+1 yıloff napicsm ya sevgilimde zinaya girmeyelim sadece sevişelim diyo o da bakir ama helalim ol evlenince yapariz diyo bende kendimi tutamiyorum
Cevap sahibi+1 yılZevk alarak seviş. İçine alma ama yala yalattır.
Soran+1 yılsende haklisin evet 20 yasina kadar durdum bundan sonrada dururum oral surtunme cok fazla ileri anal olur
kizlik olmaz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Tutma kendini.
Soran+1 yılnasil tutma yani oral sevisme vs surtunme olur ama seks olmaz diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyatik yerlerde oturanlar için basit ilişkiler ama gerçeği öyle değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlerde pişman olacağını düşünüyorsan yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılo da zina etmeyelim helalim ol evleniriz diyo ama sevisiriz ileriye gitmeden dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl istersen öyle yaşa
08 Yorumla
Soran+1 yılkoekuyorum ama ya ilerde mesela evlenirsem de olmazsa
- +1 yıl
O zaman kendini kocana sakla ya da vereceğin kisiyle önce resmi nikah kiy sonra ver
Soran+1 yılsende haklisin evet 20 yasina kadar durdum bundan sonrada dururum oral surtunme cok fazla ileri anal olur
kizlik olmaz- +1 yıl
ya da ona benzer şekilli tirtirli birşeyi içine sokmadan sürterek rahatla
Soran+1 yıltahriş etmez mi
- +1 yıl
Burası ne anlatmanın nede açıklama yapacak kadar sakin bir yeri ama hayır düzgün kullanırsan etmez
- +1 yıl
Neyse daha fazla konuşup ban yemeyelim
Olabilirsin ayrilma söz konusu
01 Yorumla
Soran+1 yılyani oral sevisme vs surtunme olur ama seks olmaz diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olursun onn yerine deneme yap👍
00 YorumlaKaç tane karakterin var senin
00 YorumlaGenelde pişman oluyorlar
09 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılevlenir mi erkek beni bozdugu kizla ilerde
- +1 yıl
Burada tanıştıklarım genelde pişman. Fakat seven erkek için geçmiş pek önemli olmuyor.
- +1 yıl
Şahsen ben evlenmeyeceğim kişiyi bozmadım
Soran+1 yılo da zina etmeyelim helalim ol evleniriz diyo ama sevisiriz ileriye gitmeden dedi
- +1 yıl
Zina etmeden nasıl olacakmış
- +1 yıl
O olabilir biz öyle yapıyoruz
+1 yılÇok pişman olursun ya
02 Yorumla
- +1 yıl
Ver gitsin zorlama sende kendini
çok pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme vs yapın seks olmadan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlursunnn buyuk ıhtımalle
013 Yorumla
Soran+1 yıl20 ama üni okuyorum dort yillik ilk senem ailemde evlilik bos hayatini yasa diyo
ayrica erkekler her halti yiyor kadinda bakrie olamdan evlenir bence
Cevap sahibi+1 yılKadını eekegı yok ama
Pişmanlık duygusu kısıden kısıye gore degısır
Cevap sahibi+1 yılKendı kendıne yetemıyor musun
Cevap sahibi+1 yılBoyle sevgılın olduguna yat kalk dua et bnce
kizlik olmaz
Cevap sahibi+1 yılOyle yapın
Kendını tatmın edıyor musun
Soran+1 yılediyorum yetmiyor en ileri anal surtunme olur kizlik olmaz
Cevap sahibi+1 yılBaska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Cevap sahibi+1 yılBaska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Anal no bnce
Cevap sahibi+1 yılBaska yerden konussak olur mu dah ıyı olucak
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olursun
00 Yorumla
+1 yılAllah korkun yoksa yaşa
00 Yorumla
+1 yılbu senin bakış acına göre degısır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin kac peki
011 Yorumla
Soran+1 yıl20 ama üni okuyorum dort yillik ilk senem ailemde evlilik bos hayatini yasa diyo
Cevap sahibi+1 yılHangi ildesin peki haklilar bence
Soran+1 yılnapican sen soruya cevap ver
Cevap sahibi+1 yılSen önem vermedikten sonra milletin bekarete verdigi önem senin icin neden onemli ki
Cevap sahibi+1 yılIstersen bende yasatabilirim sana diye sordum hangi ilde oldugunu
Soran+1 yılsevgilim varken sana ne gerek var hadsiz
Cevap sahibi+1 yılOlsun illaki sevgiliyle olacak diye birsey yokki
Cevap sahibi+1 yılÜstte birsey kalmazsa tamamen ciplak olursan o is sexe gider tutamazsin kendini
Soran+1 yılyok ya ustumde bluz olucak altta olmucak o bakir 27 yasinda zina etmeden seks olmadan rhaatlayalim diyo helalim olunca seks dedi hakli da bakireyim ben
Cevap sahibi+1 yılGogsunu hıhım mi surtunurken
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar