Cinsel Yaşam Sizce göğüs mü kalça mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Benim cevabım çok net ❤️🔥İyı geceler can kuşlar 🤪 Sizce göğüs mü kalça mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kalça. Büyük kalça küçük göğüsleri telafi edebilir ama büyük göğüsler küçük kalçayı telafi edemez. 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Kessssinlikle ❤️ Yorumla gizli_sığınak +1 yıl kalbimi bıraktım 🖤 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Bu kalça yüzünden tüm erkekleri birbirine düşürmüssin 🤦🏽😂 benim göğüs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok basit gögüstürÇünkü kalça 2 ay çalışsan çıkartabilicegin bişey ama gögüs estetiksiz büyütmek imkansız 0 0 Yorumla
hgf87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kalçam var pozuna yazık olmasın da, kalça diyelim bari! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol ya 😂 Yorumla hgf87 +1 yıl Emeğe saygı! Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. göğüs delisi biriyim ama böyle popo olursa fikrim değişebilir 😊 1 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl İlla attırcan kendine bi’ kaç posta yani ajdkfAtın beyler, saldırın ahsj@Afrolevent seversin 0 2 Yorumla Afrolevent +1 yıl Yıllar geçtikçe düşüncelerim değişti.kalçaya bakarım kalça mı diyeDona bakarım don mu diye. Bu içerikte pembe danteli vs kaliteli bir şeyler olmalıydı.:/ Yorumla RememberUS +1 yıl Hangimiz 4 4 lüyüz ki :/ ben mesela 5 5 liğim :/ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Enerjin ve zekan olmadan sana sorudaki icin aşık olacak adam, basit bir adamdır. Basit biri de aşık olsa ne olur olmasa ne olur 2 3 Yorumla Kreasyon +1 yıl Beklediğim yorum kfkf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beklenileni hep veririm 😂😆 Yorumla Kreasyon +1 yıl Ne kadar da hazır cevap bir hanımefendi 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu kalcaya kim gayir der şimdiden kuşu uçurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kalcan bir harika ama kıyafet seçimin de başka bir harika göze hitap edebilmeyi çok iyi biliyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerrr🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim gerek yok görünen güzellik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğsü güzele doyarsında kalçası güzele doyamazsın. Büyük kalça küçük göğüsü tolere edebilir ama büyük göğüs küçük kalçayı asla. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kesssinlikle 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki aen erkekler için ne düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kısa sanırım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakınca bile çok etkilendim güzel kalçaların harikasın teşekkürler bu güzel fotoğrafın için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😘🥰 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gögüs te karpuz ne zaman çıkacak bilen var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerli olan diyarbakır karpuzu😆 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl neden ılla bırını secmemız lazım :D dıgerıne haksızlık dımı? :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Birini seçmek şart 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben ortasını secıyorum hak gecmesın gobek olsun kaslı ve bakımlı :P :D senın burcun ne :D Yorumla Soran +1 yıl Koç 🤪 sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende ıkızler :D senle uzunca konusalımmı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl her zaman kalçadır hele böyle dolgunsa tadından yenmez arada şaplap iyi gider 😋 0 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. ben kalça sever biriyim 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kesinlikle ince bel ve dolgun kıvrımlı kalçaa 0 0 Yorumla
Senceneden3481 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Yavrum tabiki kalça eğer foto gerçekse sana dokunmak bile Yeter bana zarfın kalcalara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gercek tabi sporla iç iceyiz o kadar 😂 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Şu durumda meme diyemeyiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Kalçan harika canlı görmek isterdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eh o da zor 😂 Yorumla muhen_diss +1 yıl Kolaylaştırma imkanım var mı 😅 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. tamam en iyi popo sende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂🥰 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kalça demeyen gaydir mk. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahah 😂 Yorumla Yodanınsoltaşağıv12 +1 yıl Gülme popiş, ciddi bir şey söylüyoruz. Yorumla Soran +1 yıl Puhahahaha 😂😂😂 Yorumla Yodanınsoltaşağıv12 +1 yıl Küfürden silinecek yine yorumum mk. Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkiside ama resiödeki kalçaya bittim çok iyiymiş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla yanlızvesane +1 yıl Senmisin resimdeki Yorumla Soran +1 yıl Evet🥰 Yorumla yanlızvesane +1 yıl Niye gizlisin ta kp etsen beni olmazmı Yorumla yanlızvesane +1 yıl Bişey demedin Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Manzaraya gel neredrn buldun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gen mirası biraz da spor 😂 Yorumla GeceninSisi +1 yıl Sen misin? Oha o beli tutacaksın 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla GeceninSisi +1 yıl Gece gece naptın sen bana Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Bu resmi görünce kalça 0 0 Yorumla
Mirza-HercuLes7 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Resim senin mi? Aslı sen misin? 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Elbette güzel bir kalça 0 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Kalçanın kadını var👍 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalça bir iki tık daha önde gider ...😉👍🤣 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Kalçan iyi ama bence göğüs 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Komple bir bütün 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. umarım bu sana ait değildir umarımmmmmmm :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😂 Yorumla dreamliner61 +1 yıl bunun cevabını buradan veremem özel sorsan tamamdı :D Yorumla
RamizCan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Göğüs yok ki burada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla RamizCan +1 yıl Özele gel Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bence göğüs ama bu kalçada harikaymış 👌🏻 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥰 Yorumla Ercn543454 +1 yıl 🌹🌹🔥 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yuh bunlar snn mı 😀😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanılır gibi değl😄😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kalça ve popo direk kaldırıyor 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Direkt mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet direkt Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Senin cevabını detaylıca dinlemek isterim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cevap verdim ben zatennn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detay isterdim işte, cevabı anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yarın bayrama senle giricem cevabına bayıldımmm 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Benle nasıl gircen😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orasını karıştırmaa 😂 ama sen de istersen iletişime geççç Yorumla Soran +1 yıl Ne isteyeceğim ya gencim ben 23 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de 30 ne var tam birbirimize göreyiz güzel kalçalımm 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok büyüksün 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah be güzelliiikk 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bari doya doya bakayım şuna 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahah 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitane daha yükle 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl He hee😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecek mi kııızzz 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buralarda mısın bebeğimmm 😂😂 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Göğüs 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabii o da güzel ama ona pek çalışılmıyor ya hani 😂 Yorumla luxore +1 yıl iri göğüs varsa çok iyidir Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalça dolgun yuvarlak dik uf 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla aliakarrr +1 yıl 😂😂😂😂 sen en çok nereni beğeniyorsun vücudunda Yorumla Soran +1 yıl Kalçamı 😂 Yorumla aliakarrr +1 yıl Nasıl ki🙂 Yorumla Soran +1 yıl Fotodaki😂 Yorumla aliakarrr +1 yıl Uf senin mi cidden fena 🤤😋🙂😂 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Oldum olası kalçacıyım. Asla pişman da olmadım. 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Göğüs daha beğenirşm ama bu iyiymiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰 Yorumla Lubricant +1 yıl Senin mi? Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Ben memeciyim arkadaş. O daha doğal 😋🤤 0 0 Yorumla
Kvothe00 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kalça kucakda der susarim 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahah 😂 denemek lazım bir gün Yorumla Kvothe00 +1 yıl Denemekten zarar gelmez bu arada ruyalarimi susylecek kadar iyi 😂😂😂 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Kalça tabi ki <3 <3 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥰❤️ Yorumla sociosf +1 yıl Devamı nerede bunun Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Seninmii 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yep😂 Yorumla bigboy189 +1 yıl Demaaa Yorumla Soran +1 yıl Peki 😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. G. tçüyüm ben 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli 😂 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl 🤌 Yorumla
redroverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl ovvvv gcece gece hiç iyi olmadı 😅😅😅 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂 Yorumla redroverrr +1 yıl etkiledin zalımın gızı 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahah 😂😂😂 sorryy Yorumla redroverrr +1 yıl yarım bıraktım bizi beh 😅😂 konuşalım gel Yorumla Soran +1 yıl Yok iyi böyle şu an 😂 Yorumla redroverrr +1 yıl çok şey kaçırdın 😅 iyi geceler diliyorum ozaman 😅 Yorumla redroverrr +1 yıl napıyosun Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kalça 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalçadır olay 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kalça 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Göğüs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Kalça. Büyük kalça küçük göğüsleri telafi edebilir ama büyük göğüsler küçük kalçayı telafi edemez.
Kessssinlikle ❤️
kalbimi bıraktım 🖤
Bu kalça yüzünden tüm erkekleri birbirine düşürmüssin 🤦🏽😂 benim göğüs
😂😂😂
Çok basit gögüstür
Çünkü kalça 2 ay çalışsan çıkartabilicegin bişey ama gögüs estetiksiz büyütmek imkansız
Kalçam var pozuna yazık olmasın da, kalça diyelim bari!
Sağ ol ya 😂
Emeğe saygı!
göğüs delisi biriyim ama böyle popo olursa fikrim değişebilir 😊
İlla attırcan kendine bi’ kaç posta yani ajdkf
Atın beyler, saldırın ahsj
@Afrolevent seversin
Yıllar geçtikçe düşüncelerim değişti.
kalçaya bakarım kalça mı diye
Dona bakarım don mu diye. Bu içerikte pembe danteli vs kaliteli bir şeyler olmalıydı.:/
Hangimiz 4 4 lüyüz ki :/ ben mesela 5 5 liğim :/
Enerjin ve zekan olmadan sana sorudaki icin aşık olacak adam, basit bir adamdır. Basit biri de aşık olsa ne olur olmasa ne olur
Beklediğim yorum kfkf
Beklenileni hep veririm 😂😆
Ne kadar da hazır cevap bir hanımefendi 😂
Bu kalcaya kim gayir der şimdiden kuşu uçurdu
Kalcan bir harika ama kıyafet seçimin de başka bir harika göze hitap edebilmeyi çok iyi biliyorsun
Teşekkürlerrr🥰
Rica ederim gerek yok görünen güzellik
Göğsü güzele doyarsında kalçası güzele doyamazsın. Büyük kalça küçük göğüsü tolere edebilir ama büyük göğüs küçük kalçayı asla.
Kesssinlikle 🤪
Peki aen erkekler için ne düşünüyorsun
Boyun kısa sanırım
Bakınca bile çok etkilendim güzel kalçaların harikasın teşekkürler bu güzel fotoğrafın için
Rica ederim 🤪
😊😘🥰
Gögüs te karpuz ne zaman çıkacak bilen var mı
😂😂
Yerli olan diyarbakır karpuzu😆
neden ılla bırını secmemız lazım :D dıgerıne haksızlık dımı? :D
Birini seçmek şart 😂
ben ortasını secıyorum hak gecmesın gobek olsun kaslı ve bakımlı :P :D senın burcun ne :D
Koç 🤪 sen
bende ıkızler :D senle uzunca konusalımmı :D
olur mu
her zaman kalçadır hele böyle dolgunsa tadından yenmez arada şaplap iyi gider 😋
ben kalça sever biriyim
Kesinlikle ince bel ve dolgun kıvrımlı kalçaa
Yavrum tabiki kalça eğer foto gerçekse sana dokunmak bile Yeter bana zarfın kalcalara
Gercek tabi sporla iç iceyiz o kadar 😂
Şu durumda meme diyemeyiz
😂😂😂😂
Kalçan harika canlı görmek isterdim
Eh o da zor 😂
Kolaylaştırma imkanım var mı 😅
tamam en iyi popo sende
😂😂😂🥰
Kalça demeyen gaydir mk.
Hahah 😂
Gülme popiş, ciddi bir şey söylüyoruz.
Puhahahaha 😂😂😂
Küfürden silinecek yine yorumum mk.
İkiside ama resiödeki kalçaya bittim çok iyiymiş
🥰🥰🥰
Senmisin resimdeki
Evet🥰
Niye gizlisin ta kp etsen beni olmazmı
Bişey demedin
Manzaraya gel neredrn buldun
Gen mirası biraz da spor 😂
Sen misin? Oha o beli tutacaksın 😂😂😂
😂😂😂
Gece gece naptın sen bana
Bu resmi görünce kalça
Resim senin mi? Aslı sen misin?
Elbette güzel bir kalça
Kalçanın kadını var👍
Kalça bir iki tık daha önde gider ...😉👍🤣
Bu şort her kadının çeyizinde olmalı
Kalçan iyi ama bence göğüs
Komple bir bütün
Kalca ve şaplak dogyy
umarım bu sana ait değildir umarımmmmmmm :(
Neden 😂
bunun cevabını buradan veremem özel sorsan tamamdı :D
Göğüs yok ki burada
😂😂😂
Özele gel
Bence göğüs ama bu kalçada harikaymış 👌🏻
🥰
🌹🌹🔥
Yuh bunlar snn mı 😀😳
Evet 😂
İnanılır gibi değl😄😄
Bu kalça ve popo direk kaldırıyor 😅
Direkt mi 😂
Evet direkt
Senin cevabını detaylıca dinlemek isterim
Cevap verdim ben zatennn
Detay isterdim işte, cevabı anladım
Bu kalça olsun neler olur varya
😂😂
Yarın bayrama senle giricem cevabına bayıldımmm
Benle nasıl gircen😂
Orasını karıştırmaa 😂 ama sen de istersen iletişime geççç
Ne isteyeceğim ya gencim ben 23 😂
Ben de 30 ne var tam birbirimize göreyiz güzel kalçalımm 😂
Yok büyüksün 😂
Ah be güzelliiikk 😂
😂😂😂
Bari doya doya bakayım şuna 😂😂😂
Hahah 😂
Bitane daha yükle 😂😂😂😂
He hee😂
Gelecek mi kııızzz 😂😂
Buralarda mısın bebeğimmm 😂😂
Göğüs
Tabii o da güzel ama ona pek çalışılmıyor ya hani 😂
iri göğüs varsa çok iyidir
Kalça dolgun yuvarlak dik uf 😂
😂😂😂
😂😂😂😂 sen en çok nereni beğeniyorsun vücudunda
Kalçamı 😂
Nasıl ki🙂
Fotodaki😂
Uf senin mi cidden fena 🤤😋🙂😂
Göğüs pembeli Harun abi
Büyük olmayan ideal popo tabii
Oldum olası kalçacıyım. Asla pişman da olmadım.
Göğüs daha beğenirşm ama bu iyiymiş
🥰🥰
Senin mi?
göğüs büyüklüğüne bitiriyorum ya
Ben memeciyim arkadaş. O daha doğal 😋🤤
Kalça kucakda der susarim 😂
Hahah 😂 denemek lazım bir gün
Denemekten zarar gelmez bu arada ruyalarimi susylecek kadar iyi 😂😂😂
Kalça tabi ki <3 <3
🥰❤️
Devamı nerede bunun
Seninmii