Cinsel Yaşam Vajina mı, göğüs mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Hangisini emmek daha çok hoşunuza gidiyor? Vajina mı, göğüs mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Brazerssdakikeladam Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Göğüsleri yalamak vajinayı ise vakumlayarak emmek guzeldir arada kaçamak bi şekilde ansizin arka deliği dill darbeleriyle yoklamak felan 0 0 Yorumla
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl İkisi arasında ayrım yapmam aynı itinayı gösteririm 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Göğüs daha hoş ama göğüs emerken sıkılıyorıum. Vajinayı saatlerce yalayabilirim.. 0 0 Yorumla
havaliteknisyen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İkisi arasında ayrım yapmak zor ama vajina hem benim hem partnerim için 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İkiside ama illa birini seçmem gerekiyorsa kesinlikle vajina 🍑 1 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabikide vajina emmek hele emdikce akan sularla birlikte tadi muhtesem oluyor 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadının tek parça organı üzerinden gitmek bana saçma gelir seks bir bütündür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vajina dudaklarını emmek içine dil sokmak onu parmaklama bile sıcacık içi 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl göğüsten başlayacaksın dilin damağın kuruduğunda aşağıya ineceksin :D 0 0 Yorumla
Miskin_Sid Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tadi farklı biri sulu ve sıcak şeftali tadında diğeri elastik ve cezbedici uyarıcı 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. vajina guzel ama. gogus de iyi karar veremedim 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Vatana isteriz vatana oldumu göğüs zaten gelir 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Önce boyun sonra göğüs sonra vajina 💣 0 0 Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Büyük kocaman göğüs emmeye bayılırım 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Göğüs 3 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu nasıl soru ya 😅😂😂 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İkisi ni de hepsinin tadı başka 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. tek kelime tabiki vajina üstüne zevk tanımam 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vajina sanırım. 0 0 Yorumla
berksinsi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Vajina. 0 0 Yorumla
Kartalgibikartalll Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Vajina emmek ve o suyu içmek gibisi yok 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vajina 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vajina dudakları 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. vajina 0 0 Yorumla
ThisIs_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Geneli göğüscü 0 2 Yorumla mirxano +1 yıl Ben vajina Yorumla Yusufox +1 yıl vajina da kıvranıyor kızlar. o daha keyifli demek ki Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkiside sıralı😋👍 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İkisinide 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Göğüsleri yalamak vajinayı ise vakumlayarak emmek guzeldir arada kaçamak bi şekilde ansizin arka deliği dill darbeleriyle yoklamak felan
İkisi arasında ayrım yapmam aynı itinayı gösteririm
Göğüs daha hoş ama göğüs emerken sıkılıyorıum. Vajinayı saatlerce yalayabilirim..
İkisi arasında ayrım yapmak zor ama vajina hem benim hem partnerim için
İkiside ama illa birini seçmem gerekiyorsa kesinlikle vajina 🍑
Tabikide vajina emmek hele emdikce akan sularla birlikte tadi muhtesem oluyor
Kadının tek parça organı üzerinden gitmek bana saçma gelir seks bir bütündür
Vajina dudaklarını emmek içine dil sokmak onu parmaklama bile sıcacık içi
göğüsten başlayacaksın dilin damağın kuruduğunda aşağıya ineceksin :D
Tadi farklı biri sulu ve sıcak şeftali tadında diğeri elastik ve cezbedici uyarıcı
vajina kokusu falan hos 🙂
vajina guzel ama. gogus de iyi karar veremedim
Vatana isteriz vatana oldumu göğüs zaten gelir
Her ikisini tadı zevki farklıdır
C şıkkı yokmu ikisini bir desek 😊
Önce boyun sonra göğüs sonra vajina 💣
Vajina bana göre ama ikiside zevkli
Hic denemedim bir araya gelsek tecrübe etsem
Büyük kocaman göğüs emmeye bayılırım
İkiside ama en çok *m
A. mcığğ başkadır hocammm
tabiki vajina hemde aşırı ıslaksa