Sevişme sonrası ne olursa ya da partnerin ne yaparsa keşke dersin? Keyifli geceler.. 🥂

#smell

Sevişme sonrası ne olursa ya da partnerin ne yaparsa keşke dersin? Keyifli geceler.. 🥂

#smell
Seks sonrası kadında eğer pişmanlık ifadesi olursa ya da birden soğuk davranırsa ben mutsuz olurdum. ama pişman olmam kesinlikle olsam zaten yapmazdım. bu yüzden de partnerimin davranışlarına göre değişir
Sırf seks yapmak için benimle olduğunu hissedersem olabilir diyeceğim ama o kadar duygusal değilim yalan söylemeyeyim:)
Belki istedim bir kaç şeyi yapamadığım için olabilir
Arkasını dönüp uyursa ya da dizilerde olduğu gibi yatağa atana kadar romantik davranıp seviştikten sonra davranışlarını değiştirip bana soğuk yaparsa...
Cevap
16Cevap
Bir çok şey olabilir tabiki bunların hepsi partnerimin yansıttığı tutumla alakalı olur
Arkasını dönüp yatarsa, bir daha diye inlerse bir daha istemekte sorun yok ama maI gibi isterse, bir de saIak saçma kavga çıkarırsa
Göğsüne yatırıp saçlarımı sevmeden ve beni sevdiğini söylemeden uyursa pişman olabilirim ☺️
Seks sonrası sarılmayı ve sohbet etmeyi severim eğer bu olmazsa veya karşı taraf biraz soğuklaşırsa kendimi çok kötü hissederim...
Birlikte duş almak istediğimde hayır derse çünkü duşta hem temzilenip hem de ikinciye hazırlanıyorum :)
üzüntü, depresyon ya da kaygı hislerini yaşayacak olursam pişman olurum ama bu hisleri hiç yaşamadım
İlişkide partner çok sert yapar seni pişman ettirirse bazı sadist insanlar olabilir
Kadın kendisinin ihtiyaç giderilmek için kullanıldığını düşünürse
Boşalınca tohumlar serpilmiş oluyor geri getirmek zor
Karşımdaki soğuk yapmadığı sürece tek gecelikde bile soğumam ateş gibiyim 😍😍😍
Sevgisini hissetmez isem pişman olurum
Uyumsuz bir partnerle yaşarsam...
yeterince performans sağlayamayınca
yasak birisiyle yaptiysam ama yapamdim
O anki tavirla alakali
Arkasını dönüp uyuyacaksa eğer
Seks sonrası hemen temizlenmeye çalışırsa
cabuk beklentiye girerse
Şayet soğuk yaparsa pişman olurum.