+1 yılOral uyumdur ten uyumu ve bakımlı bi kızsa çöl zevkli olur onsevismenin zirvesidir böyle partnerinin yatağa yatırıp özellikle klitorisinin olduğu yerleri tespit edip kriterisinin etrafını Dildar ve satarken partnerini böyle kasıklarından kendine doğru çekerken partnerede zevke geldiği zaman senin başından tutup daha çok kriterisine bastırdığı zaman onu zaten orgazma yaklaştığı zamanki hali hareketlerinde ve inlemelerinden zaten İyice soğumaya başlayacaktır Ser onun sulandığını hissettikçe kendini gurur duyup daha çok onu mutlu etmek için çabaladıkça o daha çok zorlanacaktır finalinde titremesi ile beraber kasılması başlayacaktır zaten böyle ağzına mayhoş diye bir suları gelmeye başladığı zaman ve bitip düştükten sonra böyle cansız bir şekilde yatarken çok sevimli oluyorlar kesinlikle bunu yaşamalısın Ama öyle Algida Max dondurma yalar gibi değil de hangi bölgeyi nasıl şekilde yalayacağını bilmesi lazım klitorisinin etrafını iyi uyarması lazım
012 Yorumla
Soran+1 yılwaaaw teşekkürlerr
- +1 yıl
Niçin ki:)))
Soran+1 yılyorumun çok güzel çünkü
- +1 yıl
Rica ediyorum balkire partnerim vardı 2 yıl sadede oral yaotik ondan
Soran+1 yılPeki içine girmeden nasıl durdun ya da o buna nasıl dayandı sabır gerektiriyor
- +1 yıl
Yani burada univ okuyordu maddi destek oluyordum ailesi muhafazakar di anlattı herseyi yaparsan geleceğim gider mahvolur um dedi güzel kızdı soz verdim bozmadan diye sadedecsurtunduk ama öyle bi sürtünme yok kizariyirdu artık o derece istiyorum ki o an içine girip o sıcaklığı tatmak istiyorum ama olmamıştı içine girip yaptığım ilişkilerden dağa çok tahrik edip dağa çok bosaliyirdum
Soran+1 yıliyi sabır valla helal olsun
- +1 yıl
Sdsdfd onu kaybetmeyi göze alamazdim hem bakire hem çok güzel hem aşırı iyi sevisneyi seven biriydi gecede 4 kez sevistigimuz oluyordu üstelik yurtta idi ne zmn desem gelebilirdi
Soran+1 yılHay maşallah ama ben bi kadın olarak sabredemezdim o kıza da sana da helal yani zor durum çünkü o sırada
- +1 yıl
Yani duşta seviştik çok bralet yırttım misal o zmnlst uygundu penti şimdiki gibi 300 400 değildi oralda vs aşırı zorlamayın makyajını bozmayı seviyordum
Soran+1 yılonun zevk durumu nasıldı peki
- +1 yıl
güzel yazmışsın dostum istemsizce etkilendim :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılben oralı oldum olası sevdim, tadıda güzel geliyor, o anda kızların kendinden geçişine şahit olmakta beni mutlu ediyor, kadını bir erkek ne kadar mutlu ederse ilişkisinde o kadar tatmin olur düşüncesindeyim. bazıları tadını hiç sevmiyor zevklere karışılmaz sonuçta ama dudaklarım şişene, dilim uyuşuna kadar yalayıp emdiğimi bilirim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılanlatır mısın biraz daha o hissi
- +1 yıl
sansürlemeden olduğu gibi anlatmamı istersen takip at, buradan yazarsam özet geçme gibi oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. oralın ve ilişkinin yeri ayrı bence. 8 yıllık evliyim ve hemen hemen her ön sevişmemizde oral seks yaşarız eşimle dilin verdiği zevk ve yaşattığı başka bir duygu aletin içine girmesi başka bir şey. Seni sevişmeye hazırlayan bir durum oral öyle düşünebilirsin :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılOral seksi erkek de kadın da çok sever
Erkeğin sevmesinin nedeni, ağız içinin yapı olarak vajinaya benzemesi. Sıcak, yumuşak ve nemli. Ayrıca oral yaptırırken kadın üzerinde hakimiyet kurduğu duygusunu da veriyor 😄
O yüzden her erkek sever bunu00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şöyle açıklık getireyim oral yaptırcağın zaman partnerinin bu işte gerçekten iyi olması gerek yani seni bu durumdan soğutup zevk almadığını düşündüre bilir aslında partnerinden ziyade de seninde kendini tanımanla alakalı bi durum bu sen kendini yeteri kadar tanırsan eğer karşındaki ne kadar kötü olursa olsun nere dil darbesi vurmasını istediğin yere doğru yönlendire bilirsin ve bu durumdan zevk alırsın burada asıl soru şu sen kendini yeteri kadar tanıyormusun?
00 YorumlaEşine söyle yapsın yani ne var bunda karşılıklı birbirinizi tatmin etmelisiniz
52 Yorumla
Soran+1 yılevli değilim sorun da orda😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana yapılması çok güzel hissettiriyor.
lakin, benim kadına yapmam daha çok hoşuma gidiyor, klitorisi narin bir şekilde dillemek, hatta bazen partnerimin hijyenine güveniyorsam anüsünü yalamak muhteşem bir his veriyor.06 Yorumla
Soran+1 yıltiksinme olmuyor mu peki bu konuda çok tereddütlerim var ya tiksinirse bir daha istemezse diye
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevdiği kişiden tiksinmez, tiksineceği kişiyle zaten evlenmez diye düşünüyorum.
Tabi nefes alsın yeter diyen tipler de var, ona bir şey diyemiyorum. Yapmak istiyorsanız hele ki eşiniz ise hiç çekinmeyin her şeyi deneyin, konuşun. Hoşunuza gitmezse bir daha yapmazsınız olur biter.
Soran+1 yılyorumuzun için çok teşekkür ederim ayrıca kibarlığınız için de😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, her şey gönlünüzce olsun 😉
Cevap sahibi+1 yılDaha net dinlemek istiyorsanız anlatabilirim.
Cevap sahibi+1 yılYazamıyorum.
+1 yılİkisi de çok zevkkli oral yaptırırsan güzel zevk alırsın hele bir de içine soktur uçarsın
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsunn
- +1 yıl
Kesinlikle
1 yılerkek haz alır kadın zevk yanı ucarsın havalara denemeden bilemezsın
00 YorumlaÖn sevismede partnerimi oral yapio boşaltıyorum sonra sekse geciyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç Yapmadım simdiye kadar iliskim olmadı ben heryerini severim nasip olursa hersyimi paylasirim birbirimizin isteklerini yaparız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hiç yaşamadım oral seksi ama yapmak istiyorum shshs
00 Yorumla
+1 yılBulutlar ustunde ucuyormus hissi
21 YorumlaSabahları uyurken yaoacaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmak istemiyorum ki tiksiniyorum ama yaptırmak çok istiyorum
+1 yılYaparım öğrenirsin 😝😝😝😝
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu başka bir isteğin var mı abaza köpek
- +1 yıl
☺️☺️☺️
sen yapmak mı istiyosun yaptırmak mı
03 Yorumla
Soran+1 yılyaptırmak
Soran+1 yılBu konuda çok net birisiyim asla olmaz
Evlenince hepsi olur kafana takma lütfen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyaşayacak partnerin var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılohooo çok da evlenmeden olmaz işte
- +1 yıl
Ben de o anlamda dedim zaten.
Gel sana oral yapayım desen bakkal bile sıraya girer :) - +1 yıl
daha net dinlemek için dm lazım ama :)
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gecede de oral yapılmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
Kadına her zaman oral yapılmalı bence ilişki ayırımı olmamalı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlik dusunuyonmu kız 😅😅
76 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü musunuz
Cevap sahibi+1 yılİçeri girip çıkması oralden daha zevkli
Cevap sahibi+1 yılOral da gayet zevkli
Cevap sahibi+1 yılUmarım iyi bir evliliğin olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılOralla bosalmak daha keyıflı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİste her gün yaparım zevkle
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha net derken ne istiyosun bakalım 😋
Denemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparım istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılAy şuradan bi defolup gidin temizlenin ya sizin gibiler yok olsun lütfen
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımıyorsun bile
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar