Cinsel Yaşam Oral yapılırken iki tarafta ne hisseder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Vajina yalarken Oral yapılırken iki tarafta ne hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ahehejkekedk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ben mükemmel hissediyorum kivrana kivrana beni yalamasini isterim o zaten uçar öyle 5 7 Yorumla Olsen02 +1 yıl Sünnetsizim oralda sünnet derisini acıtır mi dişler Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Yooo diş herkeste acıtır Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Doğru yalamayı bilmek gerek bu yüzden Yorumla Olsen02 +1 yıl Oral öncesi sünnet derisi geriye cekilmeli mi sünnet derisi darlığı var Yorumla ahehejkekedk +1 yıl O kadar bilgim yok Yorumla Olsen02 +1 yıl Sünnet derimi geriye çekmeden kendi kendine ucu çıkmıyor sünnet olmaya gerek var mı Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Bilmiyorum ürolog değilim ben Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral karşılıklı olursa iki tarafta kıvırma kıvırma yalanip emilmesi insanı zevkten doruğa çıkarır 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. erkek bosalma zevkini yaşıyor ama kızları bilmiyorum ama öpüşme gibi birşeydir libidoyu yükseltiyordur 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yapılan güzel yapılıyorsa zevk alır, yapan kişi de yapmaktan hoşlanıyorsa severek yaptığı için karşısındakine zevk verdiğini bildiği için mutlu olur 0 0 Yorumla
PTmasseur Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl orada amaç haz vermek. Vajina asidiktir ve tadı biraz ekşidir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben boşaltana kadar yaladıgım için bunu kadına sormak ggerek 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çok güzel ve müthiş hazlar, zevkler, duygu ve tutkular hissederler... 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki kıvrandıkça sulandıkça daha çok zevk alarak yapıyorum 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bence muhteşem bir şey hele ki zevk sularını emmek süper 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala kadının aldığı zevk i gördükce daha cok zevke gwliyomm 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hem o vajinayı yalayıp hem de kadının altında kıvranması harika bi duygu... 0 0 Yorumla
Olsen02 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Oral öncesi sünnet derisi geriye çekilmeli mi sünnetli degilim 0 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Zevk alırsın dahada şehvetli olur 1 0 Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gacıyı bilemem de ben seviyorum yapmayı 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. harika bir his ve haz 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zevk hazzz ve artık içeri girme vakti sjsjjs 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence bunu kouşabiliriz :D 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. anlatılacak değil yaşanılacak hisler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yapmam yaptırırım ben sadece 3 1 Yorumla Godlinx +1 yıl Bağlamak şart Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Anlatabilene helal olsun 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. karşı taraf haz alır bence sadece 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben rahatlıyorum yalarken. terapi gibi 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevkkkkkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen hiç yaptırmadın mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç yaptın mı kıza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detay mı istiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ben mükemmel hissediyorum kivrana kivrana beni yalamasini isterim o zaten uçar öyle
Sünnetsizim oralda sünnet derisini acıtır mi dişler
Yooo diş herkeste acıtır
Doğru yalamayı bilmek gerek bu yüzden
Oral öncesi sünnet derisi geriye cekilmeli mi sünnet derisi darlığı var
O kadar bilgim yok
Sünnet derimi geriye çekmeden kendi kendine ucu çıkmıyor sünnet olmaya gerek var mı
Bilmiyorum ürolog değilim ben
Oral karşılıklı olursa iki tarafta kıvırma kıvırma yalanip emilmesi insanı zevkten doruğa çıkarır
erkek bosalma zevkini yaşıyor ama kızları bilmiyorum ama öpüşme gibi birşeydir libidoyu yükseltiyordur
yapılan güzel yapılıyorsa zevk alır, yapan kişi de yapmaktan hoşlanıyorsa severek yaptığı için karşısındakine zevk verdiğini bildiği için mutlu olur
orada amaç haz vermek. Vajina asidiktir ve tadı biraz ekşidir
ben boşaltana kadar yaladıgım için bunu kadına sormak ggerek
Çok güzel ve müthiş hazlar, zevkler, duygu ve tutkular hissederler...
Karşımdaki kıvrandıkça sulandıkça daha çok zevk alarak yapıyorum
Bence muhteşem bir şey hele ki zevk sularını emmek süper
Vala kadının aldığı zevk i gördükce daha cok zevke gwliyomm
Hem o vajinayı yalayıp hem de kadının altında kıvranması harika bi duygu...
Oral öncesi sünnet derisi geriye çekilmeli mi sünnetli degilim
Zevk alırsın dahada şehvetli olur
Gacıyı bilemem de ben seviyorum yapmayı
harika bir his ve haz
Zevk hazzz ve artık içeri girme vakti sjsjjs
bence bunu kouşabiliriz :D
anlatılacak değil yaşanılacak hisler.
yapmam yaptırırım ben sadece
Bağlamak şart
Anlatabilene helal olsun
Uçuyorum
Partnerim inleyip kivranmazsa hiç bişey