Eşim oral yapma konusunda sana kıyamıyorum dedi, böyle şeyler olması doğal mı?

8 aylik evliyiz. Oral yapma fikrim var ama emin olamiyordum. O kafaya bir sure giremedim. Son 3-4 iliskimizde deniyorum. Kisa yaptırıyor. Mudahale edip, dudaklarimdan öpüp iliskiye geçiyoruz.

Bunu ona sordum. Oral seks sevmiyor musun, beni engelliyorsun gibi, iyi mi yapamiyorum dedim. Yok vajinada gayet zevk alıyorum yetiyor, oral olmazsa olmazım degil yap ya da yapma senin tercihin, bunu istemem, bugune kadar da istemedim zaten dedi.

Sanki seviyorsun gibi hissediyorum ama dedim. Sevmedigimi soylemedim dedi biraz durdu dogrusunu soylemek gerekirse sana kiyamiyorum. Yani bircok erkegi o görüntü tahrik eder ama işin icine duygu girince olmuyor. Seni o görüntude, o tabloda görmeye pek kıyamıyorum işin doğrusu. sen oldugun icin mi yani sevdigim kadin oldugun icin mi bilmiyorum ama o goruntu pek hosuma gitmiyor, tahrik unsuru da olmuyor. Diger turlu zevk aliyorum fazlasıyla dedi.

Bu durum normal mi, dogal mi? Bazi erkeklerin duygulari olunca sevdigi kadina cinsellik dusunmediklerini falan duymustum, okumustum. Boyle seyler oluyor mu, normal mi?

Eşim oral yapma konusunda sana kıyamıyorum dedi, böyle şeyler olması doğal mı?