Öyle, zaten TR ve dünya ortalaması civarında ama hiçbir kız buna bakmaz tabii. Genel olarak en az 15-16 istiyorlar. Benimki kalın da olmadığı için cinsellik falan benim için imkansız şeyler
Benim ki büyük coğusu istemiyor canı yandığı için bende bunun sıkıntısını yaşıyorum
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama büyük isteyen veya o acıdan zevk alanlar var yani her türlü benimkinden iyidir. Amaç zaten koca penis değil ama benimki kalın değil ve 13 cm yani beni hiçbir kız, hiçbir zaman istemeyecek. Senin en azından şansın var kral
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Penis büyütme ameliyatları var. 1-3 cm boy farkı oluşturuyor.
Yok bee. Ne alaka? 10 cm'den küçük değilse erekte hali sorun yok.
13 benimki
Küçüğe biraz yakınmış ama tam küçük değil. Bence 14-15 iyidir. Zaten genelde Türk erkeklerinki 14 imiş ortalama.
Öyle, zaten TR ve dünya ortalaması civarında ama hiçbir kız buna bakmaz tabii. Genel olarak en az 15-16 istiyorlar. Benimki kalın da olmadığı için cinsellik falan benim için imkansız şeyler
Benimki de 14 cm. Bacak omza yapmadan dibine değmiyormuş penisim. Partnerim böyle söylemişti.
Benim ki devasa o nolcak
Benimkinden iyidir
Benim ki büyük coğusu istemiyor canı yandığı için bende bunun sıkıntısını yaşıyorum
Ama büyük isteyen veya o acıdan zevk alanlar var yani her türlü benimkinden iyidir. Amaç zaten koca penis değil ama benimki kalın değil ve 13 cm yani beni hiçbir kız, hiçbir zaman istemeyecek. Senin en azından şansın var kral
Sohbet etmek istersen açayım yaz
Bişey olmaz merak etme yeteri kadar vardır. Canını sıkma bunun için
Cinsel organı ne kadar küçük mesela
13 cm
Aşırı küçük değil bence yine idare eder benimde 16
Zaten TR ve dünya ortalaması civarında ama hiçbir kız buna bakmaz tabii ki, sonuç olarak küçük yapacak bir şey yok
Sen şanslıymışsın, en azından benim gibi seks yapamama gibi bir durumum yok
Yani küçükse işi zor kadınlar büyük seviyor
Öyle yani benim için imkansız
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!