19 yaşındayım ileride evlenmemde sorun çıkmasın diye hep bir şeyler yaşamamak için uğraştım ama artık çok fazla istiyorum. Sizce pişman olur muyum. Offfff
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılToplumdaki nikahsız seks yasağının yetişkin bireylerde cinsel isteğin tatmin edilmemesi kaynaklı psikolojik sorunlara neden olabileceğine iyi bir örneksin. "Artık çok fazla istiyorum, dayanamıyorum" demen bile aslında sorun. Neden pişman olabileceğini düşündüğünü inceleyelim. Nikahsız seks yaptığında, seks yaptığın erkekle evlenmez isen, daha sonra başka biriyle evlenmek istediğinde eş adayının (müstakbel kocan), bakire olmadığın için seninle evlenmek istemeyeceği kaygısı seni "acaba pişman olur muyum?" sorusunu sormaya itiyor. Kim olduğu belirsiz, henüz tanımadığınız bir erkeğe karşı bekaretinizi korumakla yükümlü olmanız size mantıklı geliyor mu? O erkek belki de hiç karşınıza çıkmayacak. Bu birincisi. İkincisi, evleneceğiniz erkeğin sizi geçmişte seks yapmış olmanızdan dolayı sizi "kirlenmiş, değersiz" görmesinin sizi aşağıladığını; erkeği, kadının karşısında daha üst bir seviyeye konumlandırdığını ne zaman anlayacaksınız? Bakire olmadığınız için sizinle evlenmeyi düşünmeyecek erkeklere "sana ne ulan, yaptıysam yaptım, beni bununla değerlendireceksen aha kapı orada, defol git" diyebilmelisiniz. Evlenirken ille de bakire olsun takıntısı, kadının kişiliğine değil, vajinasına değer vermek anlamını taşır. Farkında olmadan kendi değerinizi görmezden gelip, kendinizi "henüz fethedilmemiş bir vajinaya" indiriyorsunuz. Bir kadını sevdiğini iddia eden ve onunla evlenmek isteyen bir erkek kadının cinsel geçmişini sorun ediyorsa o erkeği derhal eş adayları havuzunun dışına çıkartmalısınız. Henüz tanımadığınız bir erkek, nasıl oluyor da sizin bedeniniz üzerinde söz hakkına sahip olabiliyor? Bunu bir kadın olarak nasıl kendinize yedirebiliyorsunuz, nasıl içinize sindirebiliyorsunuz? Seks yapmak istiyorsan yap, pişman olacak bir şey yok. Sonrasında "eşim ille de bakire olsun" diye düşünen erkeklere selam bile vermezsin, olur biter. Karşına mutlaka "geçmişte ne yaşadığın önemli değil, ben seni sen olduğun için seviyorum" diyecek biri çıkacaktır.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu soruya "pişman olursun" diyen erkekler, "her sevgilimi s*keyim ama eşim bakire olsun" kafasında erkekler. Hah, bunlardan uzak dur işte.
- +1 yıl
Çok haklısın ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Üzerinde düşün, yeterli 💐
En İyi Cevaplar
ciddi ilişkin olsun, hem sevdiğin hem de sonunda evlenebilceğin biriyle denemiş olursun. he yapamam diyorsan da istediğin biryle yap pişman olmazsın
23 Yorumla- +1 yıl
Dedi sonra hamile miyim sorusunu sordu.
- +1 yıl
Keskin zekalı seni çok zekisin sen 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman mecbur iliskiye giriceksin. Ama haz aldigin ya da hoslandigin veya seni gerçekten iyi hissettirecek biriyle ve tecrubeli biriyle birlikte ol. Sana kadınligini ve o ilk seksin heycanini hazzini yasatmasi lazim. Gidip sacma biriyle birlikte olursan bir daha seks yapmamaya tovbe edersin. Fanatzilerin hepsini uygulat.
00 Yorumla
+1 yılBu aslında senin hayata bakış açılnla ve yasantinla alakalı bir durum, bu yaşlarda libido patlaması yaşaman normal, ama sırf bunun için ilişki dusunmek ileride seni pişman edebilir
00 YorumlaOlmazsın. Evlenmende bunu sorun edecek biriyle evlenmezsin
10 YorumlaDüzgün birini bulmalısın, herkesle yaşanmaz tabii. Sonra pişmanlık hissedersin.
00 Yorumla
+1 yılFb takıl bi zaman sonra bu kadsr yükselmen gidecek
00 Yorumla
+1 yılYani artık bakire kalan insan çok nadir bu devirde. Her insanın iç güdüsünde seks var , ilerde evleneceğin adam sen açık kapısın diye senden vazgeçiyosa vazgeçsin zaten bence , erkekler yapıyosa kadınlarda yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendine göre birini bulup yaparsan pişman olmazsın heralde. Var mı öyle biri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBiz niye gormuyoruz libidolu kiz hep sifir libido kadinlar var cevremizde..
00 Yorumla
+1 yılOlmazsın sokakta gördüğün ilk erkeğe ver kanka
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin. Bu kadar frenleme kendini.
10 Yorumla
+1 yılEvde kalırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olacağını sende biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleneceğin kişiye göre değişir canım
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, çünkü evleneceği kadını cinsel geçmişine göre değerlendirmeyecek erkekler de var.
+1 yılGit yap o zaman ne diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇevrene bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence pişman olursun
00 Yorumlaben de aynı durumdayım ama yapmayacağım ben
30 Yorumlapişman olursun
00 Yorumla
+1 yılkım olıyo ki
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hiç oral yaptırdın mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an ben de deli gibi istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKendini kısıtlama zevk al
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma olursun bence az daha dayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerin var mı peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılYüksek libido candır
00 Yorumla Pişman olursun soylm
00 Yorumlaİlerde çok pişman olursun gerçekten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben mi sen mi
00 YorumlaEvlen
00 YorumlaBende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlma ihtimalinde var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılOlursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPisman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS*eksting yap.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendini tatmin edebilirsin, ilişkiye girmeden sevişerek Ya da sksting vs yaparak
Olursun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım