Çok utanıyorum, nasil tepki verecegini de merak ediyorum. Beni garipsemesin istiyorum vucudumdan memnunum fakat nasil davranacagim hic bilmiyorum nasil utancimi yenerim 3 ayda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şimdiye kadar olmadıysada simdiden sonra bedenini görsün biraz en azından o utangaclıgı ve ozguvensizliğide yenersiniz
Zorla mı göstereyim bedenimi? Her şey ilk gece olacak
Seviş awqq bunun zorlası mı var ortam yarat birbirinizi istemiyosanız neye evleniyonuz
Agzini bozma fiziksel olarak ben bozarim agzini ikimiz de birbirimizi istiyoruz özel bir gece istiyoruz sadece
Tamam özel bi gece yarat illa ilk gece olmasına gerek yok
Eski sevgilinle nasıl yapıyorsan öyle ayol. Her erkeğe ayrı muameleye gerek yok. Tecrübeli olduğunu anlamasından mı korktun?
Bakireyim kanka
Ne bakire arkadaşlarım var kanka evlilere taş çıkartırlar. Hiç merak etme tecrüben olduğu kadar yola devam kanka.
Kasar reyonunda kasar olur kanka hicbir tecrubem yok
Bu dönemde hiç tecrübesi olmayan pek kalmadı da kanka. Seni türünün son örneği olarak müzeye falan mı koysak?
Eskimis kasar olarak seni ne yapsak?
Şarabın yanında iyi giderim kanka. Kocam öyle diyor. Şimdi sordum. Cevabı bu.
Kocan diyorsa ikna olmam kanka eski sevgiline de sor
Ha bir de sevgilimi dahi dudağından öpmedim insanlara tecrube ön yargısı yapman hic dogru degil kanka
Müze konusunda ısrarcıyım kanka. Ülkede tek olma ihtimalin çok yüksek.
El ele tutusmuslugum var, yanak opmuslugum var ama kimseyle yatip kalkmadim kanka yatip kalkan erkeklerle de isim olmaz namus sadece kadin icin gecerli degildir
Var böyle kadinlar sadece senin cevrende yok bak bakayim bir cevrene bir de cevreni duzgun sec
Sesli güldüm. Teşekkürler, sayende.
Sana iyi akşamlar ve hayatta mutluluklar dilerim.
Ahshhaha rica ederim optum hayatim
İlk seferinde tam iliskiye girmenizi önermem. cok kisa olsun. Sonraki gunlerde normal yapin. Balayi sistit i olur yoksa..
Yavaş yavaş yakinlasin ikiniz de heyecanı yenmek için bu şekilde basla ufak ufak
Sen git yat o naparsa artık sdfkd
Ahshhas öyle olmuyor iste
Alışırsııın
Sen relax ol kardeşim müstakbel Kocanın illa vardır tecrübesi
O halleder sen hijyenik ol yeter:)
Nasıl davranacağımı soruyorum tek hijyenik olmak yetmiyor
Utanma esin zaten. O an içinden ne geliyorsa onu yap. Yemek yerken napiyosun hangisini caninncekiyirsa onu yiyorsun. Cinsellik de ihtiyaç neresini öpmek istiyorsan o şekilde davran
bence her şey zamana bırakılmalı
Ben de öyle dusunuyorum onun tepkisi ne olur ilk gece yapmazsak? Cunku benim gibi utangac biri degil tabii ki her konuda utangac degilim ben ama
seven biri tepki vermez sabırla bekler
Iyi veya kötü tepki bana cok dusunceli davraniyor, libidosu yuksek biri gibi ilk geceyi bekliyorum falan diyor bana.
önemli olan ömür boyu mutlu bir hayat sürebilmek
hiç merak etme sanki 40 yıllım seks yapıyormusn gibi oluyoe
Tesettürlü musunuz hiç korkma rahat ol
Evet tesetturluyum, niye sordunuz?
Hiç sordum bende yeni evliyim seni anliyom 😅🙊🙊
Ahhshaa 😂 tamam teşekkür ederim
İstersen konuşsak mesajdan 😅😅
Seninde canım
Kendimi deşifre etmek istemiyorum, buradan konussak? 😅
Yaz kız kim kimi tanıyor bişey olmaz 😅😅
Tm burdab yaz kafadakilerini
Ya acikcasi korkuyorum kendimi tam olarak guvende hissedemiyorum senin ilk gecen oldu mu? Nasildi neler hissettin? Kafamda bir sürü soru işareti var bir de bakireyim ben
O zm özel mesaj at burdsn yazamam
Pekii gizliden cik yazayim
Cijtim
kendini ona birakmalısın
Neden çekiniyorsun?
Yapınca geçer merak etme
İnce beraber duşa girin orada baslayin
Sakin ol desem olabilir misin? Tabiki hayır kendini rahatlatlat ve sıkma.. loş ışık sana yardımcı olacaktir
Zamanla yenersin