+1 yılülkemizde seks olmadan net söylüyorum bak bir erkek bulamazsın napacaksın canım gibi duracağınımı bekliyorsun yani birbirnizin tadına bakmazsanız o deveyi güden olmaz
116 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
bu soruyu hangi amaçla sorduğunu merak ettim açıkcası sen seks düşkünü birimisin yoksa hiç tarzım değil daha monoton biriyimmi diyorsun? onu anlıyamadım
Soran+1 yılseks duskunu
Soran+1 yılama bakireym
Soran+1 yılyani soyle pek beceremedi sanirim halen agrim var kanama pek olmadi yapamadi sanirim hata ettim
- +1 yıl
söylediklerinden tek bişi anlamadım karışık anlatmışsın kusura bakma seks açlığını çektiğini belirtmişsin yeni evlimisin?
Soran+1 yılhayir ya ne evlisi
Soran+1 yılsevgilim yaziyor orada
Soran+1 yıluniversite okuyorum evlilik dusunmuyorum yoksa kendimi mi bzodururudm
- +1 yıl
içine komple bir penisi aldıysan bozulma olabilir ama kızlık zarın esnek olabilir ya da kan gelmek zorunda değil çok küçük kılcal damarlar mevcut orada zaten 1.5-2 cm içeridedir içine ilk aldığında cırt diye bir ses hissettiysen bilki yırtılmıştır ben 2 kez deneyimledim ikisindede aynı sesi penisimle hissettim partnerimde hissetti
Soran+1 yılkumaş yirtigimi balon patlamasi mi
- +1 yıl
ben dalga geçmiyorum tecrübesiz olmanı normal karşılıyorum
Soran+1 yılyok ama nasil ses yani
- +1 yıl
yani içine girdiğinde sen küçük bir zorlanma hissettinmi onu söyle buradaki konuyu ve neyi merak ettiğini anlıyamadım dm den gel dicem sen bilirsin kızlığının bozulup bozulmadığını mı anlamaya çalışıyorsun?
Soran+1 yılya iki damla kan akti ki sadecw
- +1 yıl
tamam bozulmuş o zaman zaten fazla gelecek diye bir kaide yok bildiğin soğan zarını düşün basit tabirle 1 veya 2 kılcal damar çatlıyor ve kan akışı kesiliyor kapanıyor dışarı akıyor kızlığın bozulmuş ama daha doğru bir sonuç için özel bir hastanede jinekolog a gidebilirsin ya da devlette gidebilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılBizce bir şey yok sen nasıl istiyorsan öyle karar ver. Yani insan bir şey diyemiyor evlilik istemiyorum diyorsunuz ama birliktelik yaşamışsınız ha birlikte olunca evlilik şart mı değil ama evlikle taçlansa daha güzel olurmuş istemiyorsanız da bunu açıkça belirtin karşınızdaki insana ki beklentiye girmesin. Sen benimsin mevzusu da bilemedim psikopat birisi çıkmaz inş içinden adamın malum işte kadınların başına bu mevzulardan çok işler geliyor ülkemizde.
01 Yorumla
Soran+1 yılya benim amacim uzunca suren bir sevgililik kariyerimi beklemesi ve evlilik oyle psikopat degil sen istedigin surece yanindayim diyor
+1 yılHerkesin arayıp bulamadığını bulmussun
113 Yorumla
Soran+1 yılhayir ama bakir olan erkek ilk seks yaptigi kadindan etkilenir mi sence
- +1 yıl
Muhtemeldir evet
Soran+1 yıl22 yasinda başak burcu ve cok secici benim gibi guvensiz uzun omurlu duygusal ve cinsel iliski isteyip sonrssinda evlenmek istiyor
- +1 yıl
Dusunceleriniz ve karakterleriniz paralel değilse olmaz
Soran+1 yılyani ben beklerim seni yeter ki birakma diyor surekli ama evlilikte gozum yok benim sadece guvenilir oldugu icin seks yapmak hosuma gidiyor onla birde dusuncsleri iyi
- +1 yıl
Zavallı çocuk
Soran+1 yılama bende bir zamanlar evlenmeyi cok istiyordum cok ihanete ugradim artik evlilik degilde kariyer istiyorum ben zavalli degil benimde cok duygularim hice sayildi aglatildim ama bos verdim
Soran+1 yılcok sevdim bi zamanlar ama 20 yasina gelince aklim basima geldi
- +1 yıl
Dramatik
Soran+1 yıliste etme bulma dünyasi 17 18 falan insan cahil evlilik istiyor ama sonra kariyerin onemini anliyor dunyayi goruyor falan suanda daha mantikli dusunebiliyorum
duygulardan cok mantigimla kararlar veriyorum- +1 yıl
Büyümek tam olarak bu bol şans
Soran+1 yıldalga mi gectin😔😔
- +1 yıl
Hayır büyümek böyle bir şey diyorum dalga degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılŞu an kariyerimin basindayim evlenmeyi düşünmüyorum de ona
113 Yorumla
Soran+1 yılhayir ama bakir olan erkek ilk seks yaptigi kadindan etkilenir mi sence
- +1 yıl
Etkilenebilir ama hiç yapmadigi içindir başka kadınlarla olduğunda dusunmez
Soran+1 yılama 22 yasinda ve cok secici birde guvensiz benim gibi uzun omurlu cinsel ve duygusal iliski sitiyor sonra da evlilik herkese guvenemiyor erkek haliyle birde
- +1 yıl
Onu herkes isteyebilir ama senin yasantina kararlarına da saygı duyması gerek sonuçta önünde uzunca bir yol var
Soran+1 yılevlilikte gozum yok 25 sonrasi isterim belki onu uzmek istemiyorum onunla seks yapmak sevgili olmak hsouma gidiyor birakmak istemiyorum yani
Soran+1 yılevet ben beklerim diyor seni zaten
- +1 yıl
O zaman keyfinize bakın bu kadar takma sen de bence
Soran+1 yılhaklisin bencede oyle yani başak burcu kendisi ondan boyle takintili secici
- +1 yıl
Aynı burctaymisiz onunla titiziz biraz 😂😂
Soran+1 yılaynen her kizla yapmam diyordu benim gibi bakir olacak diyordu begenicem kafalar uyusucak elektrik alicam diyorud oyle de yapti yani
- +1 yıl
Helal olsun dayıoglu diyorum ona başak burcu olarakta biraz da sertiz ilişkide ama
Soran+1 yılbirsey sorucam
- +1 yıl
Sorabilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSurekli olursa bunaltıcı olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılkim icin bunaltici olur uzak mesafe zaten.
Cevap sahibi+1 yılKadına performansina güzelliğine tutkusuna bagli uzak mesafe de zaten her zaman olmaz ki
Soran+1 yılevet ama cok begeniyor guzel ve seksi biriyim ilkim oldu kendisi ondan
Cevap sahibi+1 yılGörebilseydim tarafsiz söylerdim dogru mu demiş yalan mi :)
Soran+1 yılgorme burada abazan cok
Soran+1 yılkapali kendall jenner hayal et😃
Cevap sahibi+1 yıl:):):) burada herkesin içinde gosterme zaten herkes görmesin ben doğruyu söylerim kizma sonra bana sen ne anlıyorsun deme :) görmeden hayal mi olur :)
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. surekli foto ister
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar