Çok olgun birisi kendisi ama aşırı dindar olduğunu söyledi. Buradan ne anlatmak istemiş yani Hıristiyanlar nasıl insanlardir evlilikte nasıl olurlar? İlişkiler ve cinsellik hakkındaki düşünceleri nelerdir çok dindar olanlarin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBizim Türk dindarlar nasılsa, Hristiyan'ın dindarı da aynı sapkınlık ve psikopatlıkta oluyor. Dindar insanlardan bir hayır görmezsin. Ne bir adım ileri gidersin ne de bir adım geriye... Olduğun yerde sayıklar durursun.
Onlar karınları doymadan bile şükredip, önündekilerle idare ederler. Daha iyisi olsun diye çabalamazlar.06 Yorumla
Soran+1 yılAma yerine göre değişmez mi
- +1 yıl
Kimse kimse için değişmez. 7 sinde neyse 70 inde odur. Yalnızca maske takar insanlar...
Soran+1 yılHayır birisi için değişmekten bahsetmiyorum sen insanın bulunduğu bölgede çok önemli ya da her konuda gerçekten dinine düşkünlüğü var mı onu bilemeyiz ki
- +1 yıl
Semavi dinlere aşırı bağlılık gösteren herkes aynıdır. Biri bir diğerinden farkı olamaz. Kendini kandırma. Hayat senin
Soran+1 yılHer şeyden önce karakter önemli Buda dine bakmıyorum aslında sadece insanı rahatsız eden durumlar olmamasını istiyorum kısıtlanmakta istemem
- +1 yıl
Sen daha ne istediğini bilmiyorsun ki... Her neyse, hayatında başarılar. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman bir kadının evlilik dışı cinsel hayatı olamaz. Ayrıca Müslüman bir kadın sadece Müslüman bir erkekle evlenebilir yani Hristiyan ile evlenemeyeceği için ilişkiye de giremez.
10 Yorumla
+1 yılHristiyanım hangi sorudan başlayayım bunu sana mı dedi dediyse kendi dininden birini istiyodur vaftiz olur musun misal
04 Yorumla
Soran+1 yılYok benim dinime saygısı var sadece biraz sahiplenici ve gereksiz bir muhafazakârlı olduğu için bu yönde aşırı dindar olduğunu söyledi sadece
- +1 yıl
Ben dinine dikta eder demedim ilerde vaftiz ister konusunu açar bunuda muhafazakarım diyip anlatmaya çalışıyo ortodox mu
Soran+1 yılVaftiz olayini sanmıyorum çok ortodox da değil yani hayatını akış halinde yaşıyor ibadetleri yerine getirmenin onu mutlu ettiğini dile getiriyor biraz arınmış bir insan bir şeylere bağlı kalmaya da çok sevmiyor karma karışık işte shdjsnd
- +1 yıl
Doğmatik isevi değilse sslaştır yoksa orucumuz başladı hem muhafazakar olacak hem bağlı kalmayacak sizin olay Ali Cengiz’e dönmüş be be yim hayırlısı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle dediğine bakma bizlere göre çok rahatlar. Az da naz yapmış olabilir, istemem yan cebime koy yapmış olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğun olunca vaftiz yaptirir, kendi dini inançlarına gore yetiştirir ve kendi dinine aşırı bağlıysa senin dinine saygi duymayabilir. Onlarda da oruç var mesela sana da uygulatabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılDindar hristiyan ne😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHelp ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünnetsiz olur
00 Yorumlaboş ver kanka Müslüman birine nasip ol
06 Yorumla
Soran+1 yıl
Hayır görmedik kanka
Soran+1 yılOlur kanka
Soran+1 yılYok böceğim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz