Özel organimi bir erkegin yalamasi ve öpmesini hayal ediyorum ama gerçekte çok utanırım
Bunu nasıl aşicam
Özel organimi bir erkegin yalamasi ve öpmesini hayal ediyorum ama gerçekte çok utanırım
Bunu nasıl aşicam
Vücut temizliğini ve bakımını yap ama kaymak gibi pürüzsüz olsun, değilse dilini zımpara gibi acıtır yskayamaz, sonra özel vajina kayganlaştırıcı ve zevk arttırıcı su bazlı çilek aromalı hekden kremden çok hafifçe sür içine taş derinlere, mis gibi çilek 🍓 kokusu ile davet etsin onu, daha sonra biraz okşa kabarsın o hemen gelmeden önce de ekolteli çok bol ve çok esnek salaş iç çamaşırınla yat, uğraşmadan kolsyca ulaşabildin, yurt gibi sessizce firikik vererek yat, o seni görünce zaten dayanamayacaktır, o sana senin böyle sere serpe uzanmış yatar haline dayanamayacakmış, o ne yaparsa yapsın uyur gibi yap, sakın itme, pozitif ol, uyku senesiymiş gibi daha pozitif daha yakın ol, zevkle hafif hafif inle sadece, onu daha da azdır… sonrasını bize bana anlat olur mu bebeğim… Keyifli günler… Sevgiyle kal… 😎🤗🌸
Genelde kadınlar bu konuda isteksizlerdir ısrar edip yalamaya başlayınca devamını isterler yaşayanın bu işi iyi yapması anlaması gerekiyor noktalar ayrıntılar kullanılan malzemeler dilimle çok boşalttım sexs bir sanattır.
Cevap
48Cevap
Herkes utansın bana kalırsa bir parça.. Çok normal bir durum utanmak.. İlişki esnasında olabildiğince başka bölgelerde vakit geçirin, sonrasında oral seks aşamasına geçin mümkün mertebe. Bu arzulamanızı ve bir parça arsızlaşmanızı sağlar. Keyifli geceler..
ben deneyimledim bikere çok güzel bişi utanıyordum bende ama alışıyosun sajddjsds sd
Canım nasılda çekiyor
bi kere izin ver bağımlısı olursun zaten utanma falan kalmaz
O an neyle yapyrsunz vajina temizliğini jilet ağda lazer
Burası uygun değil ya sorcm sonra konusmayblrsn muhabbet derdinde değilim
Bir kere cesaret etmene bakar, sonrasında o anları, dil darbelerini hissetmeyi tekrar tekrar yaşamak isteyeceğinden eminim!
Cinsellikte olması gereken bir aksiyon.
Hem uzun, hem detaylı yapılması lazım. Tek bir bölgeye odaklanmadan ve farklı pozisyonlarda
Cinselliğin yarısı or al. dır zaten. Kadınların %80 i clitoral uyarı ile orgasm a ulaşmakta. Bunu yapmayan erkek kadını unutsun. Yaptırmayan kadın da orgasm ı unutsun.
Psikolojik bu. gel konusalim erkeklerin ne dusundugunu anlatirim belki utangacligin gecer
Gözlerini kapa gerisini ona bırak bu kadar basit😁
Ben de bakirim aşırı isteğim arttı yaştan dolayı ama daha opusmedim bile. Eğer bana güvenen benim de güvendiğim biri olsaydı senin gibi zevkle yalar emerdim orasını
Bunu yaşatacak işin ehline bırakmak lazım yoksa yazık olacak
Bir sefer yalat tadini tat bak hep istersin
Verdikçe alışırsın. Hatta vermeye devam et erkekler sıraya girer
ne verilmez ki sen gibi kızın o aşırı ıslanan şeyine bazı şeyler yapmak için
Yanımda olsan...
senin utangaçlığını sanırım şu alacaktır önce vajinanı bir erkeğin beğenip beğenmediği sorusu vardır iki erkeğin sana oral yaparken nasılda zevk alarak nasılda doyumsuzca yalayışını sana göstermesi olacaktır ilk buluşmada olmasa da ikinci buluşmaya senin ne kadar da heyecanla gelişin sana verilmesi gereken en şahane şey olacak dimi
yanımda olsan neleri nasıl yapacağımı buradan yazamayacağımı bilmen gerekmez mi
Ya vajinamda sorun yok küçük ufak rengi açık tüysüz
Ama hiç yaşamadım dili ağzı deyerse çok heyecanlandım utanirim ben
inan yazabilsem senin nelerle özgürce oral yaptırışına nelerin sebep olacağını o zaman anlardın
biraz daha açık konuşmak için bana yazmak istermisin
Olur gizliden çıkar mısın
çıktım
Benim gibi sert seven biri çıkarsa karşına dinlemez utanmanı sabaha kadar yalarım ekle istersen konuşalım bir
Erkek arkadaşın ben olsam istedigin gibi yapardım
asırı cekıngen bırı mısın ve beyaz tenlısın dımı?
Bende senin istediğini sana yapmak istiyorum ama nerde 😅
Her gün her saat yapabilirdim çok hoşuma gider
Sevgilinle yaparsın bir gün ama evlenecekseniz yapın yoksa sonrası pişmanlık...
Utanilacak birsy yok oral zaten karşilikli yapilirsa keyifli olur..
Oturacan adamın yüzüne bir kerede gerisini düşünmeyecen
Niye utanıyorsun ki banyo sonrası yapıyorum tadı oldukça iyi geliyor uzun uzun yalıyorum
Bilgi verebilir istersen kendi gelişen süreç aslında
Oral muhteşem bir şey mutlaka yapmalı yaptırmaları. 69 çok güzel
Bi kere yapınca bi daha utanmazsın
Rahatlatalım seni bu konuda
Ben yaparım istersen alıştıra alıştıra
Şimdi gelir işin üstatları
Denemeyen tum kizlarin sorunsali
Beraber aşalım ben güzel yalarım
Gözlerini kapat birak kendini olur gerisi
Nerede yaşıyorsun hanımefendi
Vajinan güzelse hiç utanma iştahla yalar
Ah neler edilir sana neleeer
Önce yalamasını sonra sokmasını istiyorum
benim olsan nasıl yalardım bilseeen
Elin gözün bağlanınca aşarsın ;)
Yalaması iğrenc sürtmesini isterdim
Sen iste yeterki
Hayır ya dusunseme yaliyor öpüyor off
Hayali bile rahatlatir insanı
Canım nasıl çekiyor bir bilsen
Tam yaladigi anda dudaklarını ağzını içinde bastiracaksin
Immhh bal dök yala
@ufukhan01 önce iyice yalattiktan sonra penise oturmak istiyorum
Erkeğe ver. Gözleri kapat.
Bi kere yapınca bırakmazsın. Utanma da geçer
sevgilin varsa aşarsın kolayca
Keske karim olsan
😅
Amann
Deneyebilirsin
Burdan destek alabilirsim sjsjsj
Kiz gamze , ne guldun?
Den yaptın mi hiç oral
Konuşmadan direk ağzına al
Özgür ol seveceksin
Beraber aşalım jsksks
Seksting yap yardımcı olabilirim
Yalat kurtul
Zor işin
Çok güzel olur ya
Konuşalım mı
zamanla
Sexting deneyebilirsin
Temiz mi
E yani
Yani pembe olan var görünüşü güzel olan var
Ufak rengi pembe değil ama dışı açık renkli ten rengimde beyaza yakın içi pembe değil kırmızı
Sevgilin var mı veya hoslandigin
Yok
Kaç yaşındasın
20
Biraz sanırım libido yüksek yaşın genç biri olur hayatında ama pat diye de söylenmez erkeğe yoksa hep kullanır
Gözünü kapat
Nerede yaşıyorsun belki konuşabiliriz bu konuyu
Karanlıkta yap
Sen öylemi yapıyormsun
Benimle 😃
Evlen ve yaşa