Çekingenim biraz. Kafama takılanlar da var. O yüzden oral yaptıramadım. Yaptıramam gibi de geliyor. Ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTam olarak sorun ne ona göre yardımcı olmaya çalışalım, miden bulanır falan diye mi yoksa partnerinin hoşuna gitmez diye mi? Yoksa başka bir şey mi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana dokunuşu yaklaşımı utangaç olduğunu bilmesi ve öncesinde seni azdıracak birtakım hazırlıkları olsaydı gözünü kapatır açardın birde bakmışın ki yüze oturmuş ileri geri yapıyor yalatıyorken bulurdun
111 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba bu aklıma gelmedi değil
Cevap sahibi+1 yılaslında sana senin için anlatılması gereken çok şey var ama hadi yapalım ver bana yalayım diyerek bu asla olmaz değil mi ve hatta tecrübeli olsa sana sormak yerine dokunmasını bilse beden dilinden anlasa belki belki birtakım şeyler seni daha çekebilirdi ama hani yapalım ya da ver yalayımdemek kadar slkça bi yaklaşım olamaz
Soran+1 yılEvet ya tam o şekilde oluyordu
Cevap sahibi+1 yılhayatta yaşadıklarım öğrendiklerim sen demeden neyin nasıl olduğunu da anlamama yetiyor neyin nasıl olması gerektiğini de öğretiyor ama bazı şeylere en özel katıması olması gerekenleri de yazamadığımız belli
Soran+1 yılNe güzel yaklaşımlae çok önemli gerçekten neyse kapamdı gitti öyle
Cevap sahibi+1 yılbazen çok zor zamanlar yaşıyor libidona söz geçirmekte zorlanıyorsun değil mi ve sevgilinle yaşamak istediğin bazı şeyler var ama hakkımda ne düşünür diye yaşayamadığın şeyler seni senden alıp daha azdırıyor özellikle de dış etkenler yaşananlar
Soran+1 yılÖyle dediklerin oldu. Şu an aevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılözelde olsa daha yazılması gereken çok şeyler var ama neyse sen kendin için yaşa bence aşk sevgi sevgili işleri tamamen cinsellik için yalan dolu kavram ve özele yürü derim
Soran+1 yılÖzelemyürü derken anlayamadım..
Cevap sahibi+1 yılseçmeyi bil anlıyor musun yazdıklarımı iyi oku ne bekliyorsan ona en mükemmel cevap verecek kişiyi seç
Soran+1 yılSeçip napacam En güzel cevabı sen verdin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Yaptırınca ne olmasından korkuyorsan o korkularınla yüzleş. Sonrası gelir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu soran biri yüzleşebilmeyi tek başına yapabilir mi sizce?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden çekiniyorsunuz? Hijyen ve temiz olduktan sonra, ne gibi bir sorun olabilir ki..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Temiz ve hijyen olduktan sonra hiç çekinmeyin, rahat olun , erkek arkadaşınızın oldukça hoşuna gidecektir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBol bol pussyeating videolar izleyin. Hala etkilenmiyorsanız destek...
11 Yorumla
Soran+1 yılO nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılönemli olan şartlanmamak anın büyüsüne bırak kendini partnerin tecrübeliyse oral yapmaya geçtiğini ancak dili dokunduğunda anlarsın tabi zevkle birlikte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma sende öpüşürsun sadece ya da elinle bosaltirsin ne varki😀
20 YorumlaSen yapıyorsun degil mi rahatlıkla. Karsindaki kişinin sana yapmasindan mi çekiniyorsun. Rahatsız olduğun bir şey mi var ki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBoç ver ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini sebest bırakmalısın bir defa yaptırınca alışırsın zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılneyine güvenmiyorsun mesela
14 Yorumla
Soran+1 yılŞekil tüy falan
- +1 yıl
kaç farklı gördün mesela ben 40-50 tane görmüşmdür kendini hiç beğenmeyenlerin çoğu normal aslında. öyle filmlerde fotolarda görülen şekilde olan çok çok nadir. kıs tüy işinid ebakımla çözersin koku moku dersen onunda özel bakımları var.
Soran+1 yılBilmem ben hiç görmedim ki başka
- +1 yıl
rahat ol. sen gerekli bakmını temizlini yap kafii
+1 yılkafana takilan ne temiz ol yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi yaptırsan vazgeçemezsin o yüzden bulaşma
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yıl👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlamazsın ağzına bence gerek yok boş ver
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılYa al bi tane muz ağzına sonuna kadar sokmayı dene yapabilcenmi? Hayır midem bulancak kuscan
Soran+1 yılNe saçmalıyosun
Cevap sahibi+1 yılOfff oral yapmaktan okumusum soruyu sen yaptırmak diyomuşsun cok pardon Ya valla kusura bakma 😂
Soran+1 yılSorun değil
Kafana takılanlar nedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen bi oraya kadar gelde o kolay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCekincen nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılBegenmeme durumu va
- +1 yıl
Aaa olur mu ya merak etme partnerin eşin sevgilim beğenir :-) hem neden beğenmeyesin ya güzell o
+1 yılSen mi yapmadın erkek arkadasın sana mı
00 Yorumla
+1 yılSen yaptın mu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği