Libido her gün yükselse bile tatmin yaşamamak ve günlerce isteği bastırmak zararlı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libido insanın duygularının insana yaptırmak istediği cinsel tasam isteğidir İnsanın rahatlaması için o duygulara hitap edecek şekilde cevap verirse bir karşı cinsle birliktelik ya da mastürbasyon yaparak insan rahatlarsa gerginlikler gider ruhun hafifler. İnsanın doğal isteğine hiç olmazsa mastürbasyon ile cevap verip rahatlamak herkesi mutlu eder. Bunun kızlar ve erkekler mastürbasyon ile karşılayabilir. Bunun hiç bir zararı yoktur. Ancak sıradan biriyle ilişki olursa birtakım sorunlar çıkabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bence zararlıdır. yani aslında bu sadece cinsel istek için geçerli değil bastırdığımız her duygusu zaten bir gün daha kötü bir şekilde çıkıyor insan içinde tutamaz hiç bir duyguyu. zaten cinsellik ihtiyaç olduğu için de bastırmaya gerek yoktur yani kişi mastürbasyon yapabilir zaten yapmadığı zaman da bu rüyalara yansır yani bir şekilde vücut kendini rahatlatmayı dener zaten. bu yüzden de evli olmayan kişiler bence bastırmak yerine ölçülü miktarda bunu geçirmeyi deneyebilirler bunun zararı olmaz eğer bağımlılık düzeyinde değilse. hatta sağlıklı olanı zaten bunu yapmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu tamamen seninle alakalı bir şey. Cinsel isteğini bastırmamak karakter değişikliğine yol açıyor mu bilmiyorum.
Mesela karakter haricinde, libidon tavan yaptığı zamanlarda içinde yani vajina bölgende dolmasını istediğin bir boşluk hissi oluşuyor mu? Oluşuyorsa bile bunu maturbasyonla gerçekten doldurabiliyor musun. Yani kısa süreli bir rahatlık mı veriyor yoksa ciddi anlamda o boşluğun istediğin gibi dolduğunu hissederek mi doyuma ulaşıyorsun
gibi gibi şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik olarak değil de bedeni zorlar mı bir hasar verir mi sürekli böyle kalmak diye merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiyorum ama oksayarak değil de cinsel ilişki yaşmadan sadece klitorise odaklanarak yıllarca yalıman masturbasyonun vajinal orgazmı kötü yönde etkilediğini biliyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlarda zararlı olmuyor. erkeklerde düzensizlik prostat sorunlarına yol açacaktır, ancak kadınlarda zaten buna özel organ olduğundan her koşula dayanıklı. ayrıca mastürbasyon senin enerjini düşürür tam tersi tatminsizlik yapar cinsellik duygusal da bir şeydir sarılamadıktan sonra boşluğa düşersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
43Cevap
+1 yılDuygusal bağ kurduğunuz kişi ile yükselen bir libidonuz var ise bu bir sorun değildir fakat yalnız olduğunuz da bile sürekli istek ve arzunuz yükseliyorsa bunu bastırmak bence sağlıklıdır. Cinsellik ihtiyaç olsa da bunun sürekli yapılmasının gerektiği bir koşul yoktur. Yükseldiği sırada farklı bir şey düşünüp aklınızdan atarak uzaklaşırsanız zamanla normale dönecektir. Ayrıca yalnız olan libido eş seçemez, herkesle ya da her şeyde tatmin olan bir bireyin cinsel ilişkisi zaten değersizdir. Her şey aşk ile olmalı, değerli olmalı istek ve arzuda kalmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzman veya "seksolog" değilim ama cinsel isteğin bastırılmamasının insanlarda agresifliğe yol açtığını biliyorum.
Dıger komu ise uzun süre mastudbasyon yapılmaması durumunda "rüyalanma" denilen yolla bir şekilde boşalma gerçekleşiyor.
Benim mesela sevgilimden ayrılalı uzun süre oldu ve son yıllarda mastürbasyon olayından soğudum. Nereden böyle bir bilence geçtim bilmiyorum ama kendi tenini, penisine temas ettirmek ve bu yolla boşalmak kendinle iliskiye girmek gibi bir dusunce okistirdi bende. Ve uzun sure mastürbasyon olayina girmedigimde ara ara bir sekilde rüya yoluyla boşalıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvli ise bir insan abartmıyosa zaten cinsel isteği bastırmasada bir zararı olmaz. Eğer bekar ise biraz bastırması daha sağlıklı olur. Çünkü bu cinsel istek her geldiğinde tatmin olmaya çalışılırsa beyin bir süre sonra bunu bağımlılık haline getirir. Buda insanın kendisine zarar verir. Benim zamanında yaptığım araştırmalara görede yapılması en mantıklı olan artık dayanamıcak duruma geldiysen veya işlerine odaklanamıyosan o zaman son çare olarak kullanılmalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılLibido yüksekken kalbi de etkiliyor ve her gün saatlerce o yüksek libido da kalmak kalbi zorlar mı diye merak ettim
Cevap sahibi+1 yılArtık dayanılmıcak seviyedeyse saatlerce beklemekde iyi değil. Bu hem vücudu yorar hemde odaklanma sorunu yaratır.
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBastırmak ya da dönüştürmek zorunda olan pek çok insan var. Sadece kendini baskı altına almak şeklinde bastımak zararlı ve yıkıcı olabilir ama farklı hobiler, çeşitli uğraşlar ve kendini geliştirme şekilleriyle insanlar zihinlerini farklı konulara kanalize edebilir bence.
10 Yorumla
+1 yılÇok zorlar ama zararlı değil. Çünkü zaten bastırdığında rüyalanma denen olay gerçekleşiyor. Vücut atması gereken şeyi her türlü atiyor.
42 Yorumla
Soran+1 yılHer gün yüksekken bastırmak ve libido da kalmak kalbi zorlar mı?
- +1 yıl
Kalbi zorlamaz tabi ki. Bastırabilene helal olsun gerçekten baya güçlü irade istiyor. Vücuduna hiçbir yan etki yapmaz. Hatta bastirmayayim diye m*** yapınca bağımlı oluyorsun ve o daha kötü. Uzun bı sure yapmadan durunca kontrol altına alıyorsun diyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılzararlı tabi. ne zaman istek gelse çatur çutur s1kişirim.
712 Yorumla- +1 yıl
maşallah :D
Soran+1 yılNasıl bir zararı var ki?
Cevap sahibi+1 yılhem psikolojik açıdan sinirlilik yapıyor hem de fiziksel açıdan kasık taraflarımda ağrı oluşuyor
- +1 yıl
saçmalık :D
Soran+1 yılKalıcı hasarı var mı?
- +1 yıl
Bir kaç p*rno ateşle 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılsık tekrarlanırsa kalıcı hasar kalma ihtimali de var evet
Soran+1 yılCiddi misin yaa? 🥺 Çok sık öyle bırakıyordum off.. Teşekkürler 😕
- +1 yıl
Alkış 👏
Cevap sahibi+1 yılbırakma bebeğim. bol bol 52 çek.
- +1 yıl
52 de ne oluyor öyle.
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bu zarar sayılır mı bilmiyorum ama uzun süreli cinsel tatminsizliğin bir süre sonra çoğu kişide ters tepip aşırı cinsel aktivite ile sonuçlandığı durum çok fazla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olma süreni artıra bilir belki. Ama o isteği bastırmaya alışınca evlendiğin zaman da problem olabilir karşındaki istekli iken sen isteksiz
10 Yorumla Sapiklarin cogu bastirilmis cinsel duygular neticesinde ortaya cikiyo ama yeri olmayan cinsellikte hastalik, mutsuzluk, kaygi ve pismanlik getirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrta ve uzun vadede, cinsel isteğin bastırılması psikolojik sorunlara neden olabilir. Cinsel tatmin eksikliği asabiyet yaratabilir.
00 Yorumla Bana göre mastürbasyon zararlı çünkü yaptıktan sonra halsizlik ve insanın odaklanmasını düşürüyor.
01 Yorumla
+1 yılEn azından mastürbasyon var ve mastürbasyon bana göre zararsız ve rahatlatıcı, ayrıca adaptasyonu arttırır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Yarım kalmadığı sürece sıkıntı olmaz ama yarıda bırakmak çok zararlı doktorluk oldum bir kez
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Nasıl bir zararı var?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBugün kaç kere yaptığımı bilmiyorum, tutmak hiç iyi bir şey değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden iyi değil?
- +1 yıl
Birikiyor. Birikince tutmak daha zor oluyor. Şöyle düşün. En paspal haliyle asla cinsellik yaşamak istemeyen kişi birikince gözü dönüyor. Erkek için böyle. Sizleri hiç bilmiyorum.
Soran+1 yılAslında onu kastetmemiştim. Libido yüksekken kalbi de etkiliyor. Boşalmayınca da sürekli öyle kalınca kalbe hasar verir mi? Çünkü haftanın 7 günü libidom yükselirken, hafta da 1-2 gün mastürbasyon yapan ve günlerce bastıran biriyim. Nefsimle ilgili sorun değil ama kalbi zorlar mı merak ediyorum..
- +1 yıl
Yok kalbi zorlamaz. Sinir yapar. Sinir yapıyor mu? Hafta veya günde kaç kere yapıyorsun?
+1 yılZararı var ama 25 yaşını geçtikten sonra zararlı yapmamak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zararı var?
- +1 yıl
Vücutta istek çoğalır ve rahatlama olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapabilecek bir sevgilimiz eşimiz yok ki. Bastırmaktan başka seçeneğimiz yok.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElimde olsa duygularımı isteklerimi belki köreltirdim
+1 yılZararlı olacağını düşünmüyorum tatmin olmak rahatlatıyor işte
01 Yorumla- +1 yıl
Bence tatmin edip bağımlı olmak daha zararlı ilerde isteksizlik olur diye düşünüyorum hele ki erkeklerde daha çok sıkıntı oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKedileri görmüyor musun?
Kızgınlık dönemine geldiğinde ve hâlâ çiftleşemeğinde nasıl saldırgan oluyor manyaklar 🙄 insanlarda aynen öyle...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zararlı eğer orgazm olunmassa surekli islaklik olur sinirlilik olur asabilik olur
00 Yorumla
+1 yılZararlı değil ama psikolojik açıdan yoruyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanl bünye rutinine alışır ve bünyedeki libido düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet zararlı bence hemde çok zararlı insanı zehirler adeta
00 Yorumla
+1 yılBen bastırdığım zamanlarda aşağıdaki havan atışı yapıyor
00 YorumlaErkeklerde zrarlı ama kızlarda bu durum nasıl bilmiyorum yani erkekler gibiyse durumunuz sıkıntı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç ilişkiye girmemiş biri olarak, 2-3 hafta kendim yapmazsam hafif hafif kramplar girmeye başlıyor. 4. ya da 5. günün sonunda da mutlaka rüya ile sonuçlanıyor. bir dost
018 Yorumla
Soran+1 yılBir dost 😅
Cevap sahibi+1 yılHıhı, uzak bir dost, değer veren bir dost
Soran+1 yılNeden gizlidesin. Ben adam mı yiyorum? 🙂
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki zaten tanıyorsun ne farkeder:)
Soran+1 yılYorumsuzum, pekala 🙂
Cevap sahibi+1 yılBana sordun ama yorum yapmaktan kaçıyorsun. Ben adam mı yiyorum?:))
Soran+1 yılSaklanman komik geliyor 🙂
Beni takip etmek gururunu mu kırıyor? İnsanlardan saklanmanı garipsedim sadece
Cevap sahibi+1 yılİnsanlardan saklamayı düşünmedim hiç sen deyince aklıma geldi bak. Ben yaptığım şeyden utanmam, utanacağım bir şey yapmam. Ama takip ve takipçi listendeki yüzlerce kişiden biri olmak ne bileyim. Sanki böyle biraz daha özel hissediyorum gizliyken
Soran+1 yılBasta boyle dusunmemis olabilirsin ama benim boyle dusundugumu okuduktan sonra hala gizlideysen ki gizlidesin 🙂
O halde soylediklerin de bana samimi gelmez. Neyse sorun degil. Takibimde kalabilir, sorularima gelebilirsin. Kendine cici bak🌸
Cevap sahibi+1 yılÇıkmıştım yazıp şimdi girince gördüm. Devamlı samimiyet testine sokuyorsun ama ben ne kadar anlatsam da olmayacak. Yorum yapmıyorum:) He bu arada beklentide de değilim, o seviyeye gelse gösteririm dediğini umursamıyorum. Özel bir kadınla sohbet etmenin zevkini yaşıyorum.
Soran+1 yılPekala 🙂 Buna sevindim.
Cevap sahibi+1 yılBütün insanlar hakkında samimiyetsiz olduklarını mı düşünürsün?:)
Soran+1 yılElbette hayır 🙂 Kendisiyle celismeyen insanlar samimidir
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar kendimle çeliştiğim hiç bir şey görmedim. Galiba ortada bir yanlış anlaşılma var ama hata bende galiba, özür dilerim incitecek bir şey yaptıysak:)
Soran+1 yılPeki kuzum ☺️💜
Cevap sahibi+1 yılBu bir geçiştirme kuzusu mu samimiyet kuzusu mu?:)
Soran+1 yılAciklama yaptigin icin samimiyet kuzusu 🙂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler matmazel:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapabiliyorsan çok şanslısın zararlı degil benmki kalkınca indiremiyorum
00 YorumlaAciktiginda nasilki yemek. yiyorsan ihtiyac ayni sey yani canim cekince yapcan.
00 Yorumla
+1 yılBir yerde patlıyor bu durum bende bastırıyordum bir erkek olarak sanırım zararlı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılVucudu kandırmamak lazım 😜
00 Yorumla
+1 yılZararlı mı bilemem ama çok zor
00 YorumlaAslında bastırmamak kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılmutlaka fizyolojik ve psikolojik zararları vardır
00 Yorumla
+1 yılBence evet. Bastirilmamali
00 YorumlaBildiğim kadarıyla zararlı değildir
00 Yorumla
+1 yılBence zararlı. Boşaltmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bir zararı yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılKadın için zararlı değil. Erkek için zararlı
00 Yorumla Yokbe neden zararlı olcak
00 YorumlaBen istediğimde yaşama taraftarıyım
50 Yorumla
+1 yılBence zararlı 🧸🙈
10 YorumlaYapma sakin kendini hasta edersin
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaa
Soran+1 yılYazsan olmaz mi? merak ettim
Soran+1 yılBuraya yazmanı bekledim ama yazmak yerine eee falan diye tavırlar sergiledin. Gerek kalmadı sağ ol.
Soran+1 yılAnladim kusura bakma 🙂
Ama buradan yazsan daha iyi. Hem baskalari da okur ve öğrenir.
Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Evet zararlı
03 Yorumla
Soran+1 yılNe zararı var?
+1 yılBilâkis faydalı
00 YorumlaZararşı
00 YorumlaZararlı değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılNasil bastiriyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılYani her gün istesem de hafta da 1-2 defa dokunuyorum
- +1 yıl
Rahatlamazsan sinirli olursun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılBence zararlı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVideolarım var her izlemende orgazm olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeks yapabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri