Cinsel Yaşam Neden erkekler p*rnolardaki gibi gerçekte sevişemiyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Neden güzel sevişmesini bilmiyor erkekler? Neden erkekler p*rnolardaki gibi gerçekte sevişemiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bombardier Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl sevişir de sen denk gelememişsin demek ki , bu arada sen ordaki kadınlar gibi sevişebiliyo musun? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gonderilmiyor mesaj Yorumla
JigolataMasörSedat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl aksini ispat etmek için varım beni bilen bilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilen bilir derken? Herkesin bildiğini kim ister? Yorumla JigolataMasörSedat +1 yıl yani beni tanımıyorsun diyorum istersen tanışalım, iddialıyım Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl P0rnodakiler de pek sevişemiyor. Güzel sevişen onlarda da az. 0 0 Yorumla
AskaEsKala Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl çok mu önemli yani bu? o zaman marvel bilimkurgu filmlerine de böyle mi inanıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnanmak ile ilgisi nedir? Görüyoruz gayet başarılı bu işi yapanlar. Ama Türkiye'de böyle bir erkek yok bence. Yorumla Soran +1 yıl Çok önemli tabii ki. İşi beceremeyenle olan her şey travmadir. Yorumla
ogeday4 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sen deng gelememişsindir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl E ne olacak ya? Yorumla ogeday4 +1 yıl Günaydın öncelikle gel uygulamalı tartışalım bu konuyu hem sen nasıl seviştiklerinide görmüş olursun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizde p*rnolarda ki gibi sîkişemiyorsunuz boş yapma. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avrad kısmı Yorumla Soran +1 yıl Kadın yapamıyor diye erkek de mi yapamasın. Erkek iyi olduğu sürece kadın da erkeğe ze. k verir. Yorumla
Fearlessdr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Ben de p*rno lardaki gibi istekli sevisen kadin görmedim yok.. 0 3 Yorumla Fearlessdr +1 yıl Anca sirtustu yatip erkegin bos almasini bekliyorl r Yorumla Soran +1 yıl Sana öyle gelmiş. Yorumla Fearlessdr +1 yıl Nerde var? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sana denk gelmemiştir 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevişmeyi seks yapmaktan daha çok seviyorum çünkü beden tutkularını sadece sevişirken ve oral ile yaşayabiliyor Yorumla Soran +1 yıl Evet, kesinlikle. Bu yüzden yok diyorum işte. Bu ülkedeki erkekler asla bilmiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sence erkekler yetersiz bencede kadınlar neden böyle Yorumla Soran +1 yıl Denk gelememe demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım öyle seksi gir çık zannetmeyen birine senden çok benim ihtiyacım var Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kadınlarda aynı şekilde ne oral yapabiliyor nede doggy de domallabikiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O zaman ona da siz denk gelmemişsiniz Yorumla Alonza97 +1 yıl Caz yapma Yorumla Soran +1 yıl Sen yapma asıl. Erkek kadını o noktaya getirmeden kadından ne bekliyor acaba? Yorumla
mrtns Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bilene denk gelmemmıssın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir. Yorumla mrtns +1 yıl aynen canım Yorumla
Sedat10100 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Abdülü çağırın buna Nijerya dan 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Nijerya şart. Çok iyiler Yorumla Sedat10100 +1 yıl 😂doymak bilmiyosun belli Yorumla
birmeftunsahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl evet tüm ülkenin derdi bu tebrikler 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tüm ülkenin derdinin benim derdim olması gerektiğini kim söyledi. Canım istiyor ve öyle bir tip yok diyorsam sorar anlamaya çalışırım. Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl boş ver abla salla gitsin yorumumu Yorumla Soran +1 yıl Takkeli öte dur lütfen. Aynı kulvarda değiliz. İnsan ne istediğini bilmeli. Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl Fes lan o. Hangi fikirde olursan ol bu bağlamaz. İnsanız sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Bir dindarla nasıl olurdu acaba, düşünmeden edemiyorum. Çok heyecanlı. Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl Dindar biri nikah olmadan ilişki yaşamaz Yorumla
Erspartac Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Denk gelmemişsin ne diyelim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İlginç, herkes aynı cevabı vermiş. Yorumla Soran +1 yıl Siz peki? Yorumla Erspartac +1 yıl Bu olay tarz ve biraz da testosteron seviyesi ile alakalı, ben geç boşalıyorum ve sert yapmayı seviyorum, filmlerdekilerden kendimi farklı bulduğumu söyleyemem Yorumla Erspartac +1 yıl Bu arada temiz olduktan sonra da orala bayılıyorum Yorumla Erspartac +1 yıl Bi git tamam, her şeyi sen biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun? Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. sana denk gelmemiş 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Sen öylesine denk gelmemişsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gelmedim. Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Suss 0 4 Yorumla Soran +1 yıl -ma sustukça sıra sana gelecek. Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Seni çılgın şey Yorumla Soran +1 yıl Evet, nerden bildin. Yorumla Yujiİtadori +1 yıl istekli seni Yorumla
ggcggggvv Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben yapabiliyom 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla ggcggggvv +1 yıl İzlediklerini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sevişir de sen denk gelememişsin demek ki , bu arada sen ordaki kadınlar gibi sevişebiliyo musun?
Gonderilmiyor mesaj
aksini ispat etmek için varım beni bilen bilir
Bilen bilir derken? Herkesin bildiğini kim ister?
yani beni tanımıyorsun diyorum istersen tanışalım, iddialıyım
P0rnodakiler de pek sevişemiyor. Güzel sevişen onlarda da az.
çok mu önemli yani bu? o zaman marvel bilimkurgu filmlerine de böyle mi inanıyorsunuz
İnanmak ile ilgisi nedir? Görüyoruz gayet başarılı bu işi yapanlar. Ama Türkiye'de böyle bir erkek yok bence.
Çok önemli tabii ki. İşi beceremeyenle olan her şey travmadir.
Sen deng gelememişsindir
E ne olacak ya?
Günaydın öncelikle gel uygulamalı tartışalım bu konuyu hem sen nasıl seviştiklerinide görmüş olursun
Sizde p*rnolarda ki gibi sîkişemiyorsunuz boş yapma.
Biz?
Avrad kısmı
Kadın yapamıyor diye erkek de mi yapamasın. Erkek iyi olduğu sürece kadın da erkeğe ze. k verir.
Ben de p*rno lardaki gibi istekli sevisen kadin görmedim yok..
Anca sirtustu yatip erkegin bos almasini bekliyorl r
Sana öyle gelmiş.
Nerde var?
sana denk gelmemiştir
sevişmeyi seks yapmaktan daha çok seviyorum çünkü beden tutkularını sadece sevişirken ve oral ile yaşayabiliyor
Evet, kesinlikle. Bu yüzden yok diyorum işte. Bu ülkedeki erkekler asla bilmiyor.
sence erkekler yetersiz bencede kadınlar neden böyle
Denk gelememe demek ki
Sanırım öyle seksi gir çık zannetmeyen birine senden çok benim ihtiyacım var
Kadınlarda aynı şekilde ne oral yapabiliyor nede doggy de domallabikiyor
O zaman ona da siz denk gelmemişsiniz
Caz yapma
Sen yapma asıl. Erkek kadını o noktaya getirmeden kadından ne bekliyor acaba?
bilene denk gelmemmıssın
Olabilir.
aynen canım
Abdülü çağırın buna Nijerya dan 🤣🤣
Evet Nijerya şart. Çok iyiler
😂doymak bilmiyosun belli
evet tüm ülkenin derdi bu tebrikler
Tüm ülkenin derdinin benim derdim olması gerektiğini kim söyledi. Canım istiyor ve öyle bir tip yok diyorsam sorar anlamaya çalışırım.
boş ver abla salla gitsin yorumumu
Takkeli öte dur lütfen. Aynı kulvarda değiliz. İnsan ne istediğini bilmeli.
Fes lan o. Hangi fikirde olursan ol bu bağlamaz. İnsanız sonuçta
Bir dindarla nasıl olurdu acaba, düşünmeden edemiyorum. Çok heyecanlı.
Dindar biri nikah olmadan ilişki yaşamaz
Denk gelmemişsin ne diyelim
İlginç, herkes aynı cevabı vermiş.
Siz peki?
Bu olay tarz ve biraz da testosteron seviyesi ile alakalı, ben geç boşalıyorum ve sert yapmayı seviyorum, filmlerdekilerden kendimi farklı bulduğumu söyleyemem
Bu arada temiz olduktan sonra da orala bayılıyorum
Bi git tamam, her şeyi sen biliyorsun
Ne diyosun?
sana denk gelmemiş
Sen öylesine denk gelmemişsin
Gelmedim.
Suss
-ma sustukça sıra sana gelecek.
Seni çılgın şey
Evet, nerden bildin.
istekli seni
Ben yapabiliyom